Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
én 69-es évjáratú vagyok, és kiskoromban fehér telek voltak. jellemzően a téli iskolai szünetben mindig valami havas dolgot csináltunk, mert volt hó. sokszor már november legvégén megjött az első hó, gyakran a télapó is fehér volt, és valamikor februárban olvadt el.
egyszer egy dec. 24-i estén vastag ónos eső esett, másnapra több centi vastag jég fagyott mindenre. az utcán korcsolyáztak az egész faluban.
akkor még volt három tavasz ünnepe vagy forradalmi ifjúsági napok, ki hogy hívta, március 15-én még átmeneti kabátban mentünk ünnepelni. ma már átmeneti kabátom sincs, minek...
hát ilyen lett a mediterrán éghajlat, amibe kerültünk. ez van, ha éppen egy jégkorszak végén élsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi