Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Jól indul, hamarosan átrágom magam a folytatásokon is.
Viszont csak nekem tűnt fel, hogy Scottból egyszer Steve lett?"Nos, ugye Scottnak van az a hülye szokása, hogy hazafele megáll iszogatni egyet.
[...]
Fel kell készíteni minden várható és váratlan eseményre, meg arra is, amire nem is gondolsz. Na ezt csinálja Steve. 8 éve."[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
MODERÁTOR
Köszönöm, javítottam. A külön vett mondatokat pont utólag választottam végül vesszővel, ezek szerint nem kellett volna
amit a levesbe tett,. Eegyszerűen megfulladunk. - ezt meg nem is értem miért így írtam
Gyorsan bepakoltam, még ne hajnalban kelljen, - ezt viszont így nem értem.. nem a még után kellene akkor már a vessző? Nálam úgy hangzik a mondat, hogy: gyorsan bepakoltam még (most), ne hajnalban kelljen.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
apatyas
Korrektor
Korr:
Megszoktam már, nem | baj, 2 perc az egész. - bár néha az egybeírások a stílus részét képezik, majd eldől később, itt milyen.
De Scott, arról beszélj inkább, mikor jössz fel végre
Azt ígérted, olyan kaját csinálsz
Hozzáteszem, nem alaptalanul.
aztán majd,ha talál valamit, ráérünk utána gondolkodni,
Azt hiszem, mára elég.
Persze,az irodát megint nekem kell lezárni,
Gyorsan bepakoltam, még ne hajnalban kelljen,
de ha már hírek mennek, legalább megtudom, milyen időre számítsunk.
csak aztán az asszony meg hiányolja otthon,. Íígy, ha kiszakadunk ---én legalább is külön mondatokba venném.
akkor még eljártak velünk a nagyapám házához,. Scottot én vittem ---dettó.
hogy az a répa,az répa,
amit a levesbe tett,. Eegyszerűen megfulladunk.
és végül onnan kaptuk meg a választ, ahonnan nem is vártuk volna.
átvette a Hubble helyét, nagy reményekkel
Megérte a több évtizedes fejlesztést?
Megérte a belefektetett munkaát? ---ha az itt felette levő sor tárgyas ragozás, akkor ez is.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
MODERÁTOR
Everybody lies.
-
Na, mizu? Ötletek, gondolatok, csavarok? Lett valami új a fejedben azóta?
https://gamergep.hu/
-
És hol lesz majd a folytatás? Egy másik ilyen blogban gondolom....ide is linket téve rá? És mindegyik chapter végére kérünk azért kis izgalmat. És most akkor állj neki írni
-
MODERÁTOR
-
Azért indul lassan és ezért/így jól, mert ez egy sci-fi regény, és nem novella, mint az enyém.
De bakker, a hegyekben a hétvégi ház a tónál az enyém .
Jó lesz ez. Csak szánj rá időt, és ne kapkodj. Amikor pedig jön egy ihlet, egy gondolat, egy csavar, azonnal írd le, hangjegyzeteld le valahová, mert elfelejted. És azokból pedig tök jókat lehet írni. Az én 2 könyves novellám max 25 oldal (lesz), a tiéd simán meglehet 2-3 szorosa is.
Csak nyomasd
Amúgy meg az emberek qrv@ nehezen olvasnak ám. És akik igen, azok is nehezen szánják rá magukat. De ha igen, akkor belejönnek az olvasásba.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem is tetszik, több szálon is mehet, szoktam tippelni mi lesz: jönnek a meteorok amik mégse azok, találunk lakható bolygókat és el is jut odáig az új űrhajó, megkergül az a.i., vagy a srác egész élete eleve egy szimuláció Talál az új hajó idegeneket...
2040 körül túl vagyunk a 3.vh-n...<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
haxiboy
veterán
Szerintem jól indul a történet és kidolgozottnak tűnnek a karakterek is. Szerintem akár hosszabb is lehetne, kíváncsi vagyok a későbbiekben a karakterek fejlődésére. Hatalmas Sci-Fi fan vagyok, de inkább az olyan Sci-Fi-t szeretem mint a tiéd. Nincs túltólva
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Hunmugli
aktív tag
Kicsit lassan csepegteted az érdekes infókat, nagyon a szereplőkre koncentráltál. Semmi "érdekes" nem történt, talán ezért nem reagálnak az emberek.
Vannak dolgok, amiket máshogy csináltam volna, de nem szeretnélek elrontani, úgyhogy csak arra kérlek, a jövőben a bevezetőt írd dőlt betűvel és a többit normállal.
Még 2-3 részt mindenképpen írj meg, aztán elválik, mennyire fog ez összeállni
A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.
-
MODERÁTOR
Köszi
Igen, igyekeztem elég sok opciót bele tenni, hogy menet közben több irányba indulhasson a story
Egy folytatást még hozok, aztán meglátom mennyire vevő rá a közönség, egyelőre rajtad kívül senkiMegmondom őszintén, még nem konkretizáltam. Inkább 2040-re tenném. A Webb remélhetőleg felmegy 2021/22-ben(direkt ráhúztam egy év csúszást még), viszont az új fúziós reaktorok alatt az ITER kísérleti stádiumban lévő reaktort értettem. Ezt a típust 2050 környékére várják "szériában" és ugye a sztoriban is jövő időben említettem.
Everybody lies.
-
haxiboy
veterán
Szia! Nagyon jó írás, sok lehetőséget látok a storyban. Időben körülbelül mikorra tehető a történet? Első tippre olyan 2050 környékére tenném.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box