- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Szerintem először ismerkedj meg az emberi hangnem sajátosságaival. Ha valaki nem ír helyesen az csak az iskolázatlanság vagy a dekoncentráltság tükre, ellenben ha valaki csak bunkó módon tud megszólalni az lehet felőlem egy zseni, az élete nem ér többet egy csótánynál amit el kell taposni.
És lehet mindenféle mosolygós figurát tenni egy mondat végére ha közben nincs az az élethelyzet ahol az ilyen bántó szavakat elnézik egy idegentől csak azért mert közben jópofizik.Ja, és mellesleg azért csak köszönöm hogy szóltál mert átnéztem újra a cikkem és 5 szót írtam el benne amit javítottam is de egyik sem volt pl.: az "új" szó.
Ha további hibák lelhetők fel benne számítok a "segítségedre"
.
-
band1103
őstag
UP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nemrég felvetésem után megkértek hogy egészítsem ki ha lehet CPT.Pirk cikkét a CUDA alkalmazásával.Szvsz a...
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest