- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Az a vicc, hogy szerintem nem is az volt nagy ugrás, hogy mondjuk Silicon Graphics IRIX rendszeréről, vagy más UNIX-okról "korai" Linuxra váltottak. Microsoft a sehunba nem volt CGI körökben amennyire én tudom.
2004-ben így verték a mellüket hivatalos nyilatkozatban, hogy egy teljes film az MS rendszereit használja: Digital Dimension’s “Blade Trinity” Visual Effects Highlight Collaborative Power of Microsoft Technologies (És mint ahogy Agyturbina nagyon helyesen megállapítaná, kimondottan helytelenül írták el a címet. A film címe Blade: Trinity, avagy a Blade filmek harmadik darabja Trinity alcímmel. A "Blade Trinity" már teljesen más filmet, sorozatot kéne jelöljön.
)
Én sokkal jobban meglepődnék, ha egy film 1997-ben DOS, Winows 95, vagy Windows NT alatt készült volna.
De örülnék ha valaki megmondaná mikor kezdtek MS cuccot használni Hollywoodban már nem csak jelenléti ívek töltögetésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest