- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
hát igen, a win7 gyárilag csak így tudja zsugorítani a kötetet.
"The size of the available shrink space can be restricted by the amount of space currently allocated to on the hard drive for the virtual memory page file, System Protection maximum storage space size, and hibernation files. The location of the files on the hard drive plays a big part here because these files are marked as unmovable, and Disk Management is unable to relocate them. As such, if these unmovable files are located in the middle of the total amount of free space on the disk, then only the amount of free space on the other side (to the right) of these files will actually be available for the new partition."windows-on én ezt a programot használom partícionálásra, ezzel lehet tologatni a köteteket a disken (rendszerpartíciót csak klónozással tologattam, saját magát nem tudom, hogy el tudja-e tolni):
easeus partiton masterlinux-on van vmi hasonló, ami grafikus felülettel is rendelkezik (totálkezdőnek, mint nekem)?
hogy ON is legyen a hsz-ben.más:
ha van recovery partíciód dvd-n, akkor nyugodtan törölheted a hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest