Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
így ránézésre nem tudom megkülönböztetni a GS-t a GTi-től.. ha egyáltalán van különbség
miylen olaj van benne? háát kérlekszépen ELF... azt mondta haver hogy az jófajta Forma1-es kocsik is ezt használják... egyebet nem tudok róla kéremkapcsoljaki 
valamerre megvan még a flakon egy kevés ami maradt benne a fűnyíróba is azt rakom.. a fűnyíró is mindíg azt kapja ami marad a kocsiból
sajna nem tudom mi az a szelepzár szimering, mondjuk mgé a gugli segítségével mgé talán némi fogalmat tudok róla összevakarni de a HF-ről végkép enm tudom micsoda
az viszont tuti, hogy nálunk még nincs vele baj, mert nem eszi az olajat, és nem füstöl kéken.... de még "csak" 132ezer km van benne mondjuk...
Vezérlés? úgy látom gugli alapján ez is valami motorral kapcsolatos téma... tuti nem volt még sose cserélve
na nagyjából ezért nem regisztrálok a regiswift.hu-ra, mert az nagyjából pont olyan lenne mintha a nagymamám regisztrálni a prohardver-re... az alapfogalmakkal sem vagyok tisztába' amit ott írnak az nekem kínai
haverok, ismerősök bütykölik a kocsit, azt jó'van az
bár az utóbbi időben próbálom tápolni magam 
Motor hibaled visszakapcsolására van tipped?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
miylen olaj van benne? háát kérlekszépen ELF... azt mondta haver hogy az jófajta Forma1-es kocsik is ezt használják... egyebet nem tudok róla kéremkapcsoljaki