- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
így ránézésre nem tudom megkülönböztetni a GS-t a GTi-től.. ha egyáltalán van különbség
miylen olaj van benne? háát kérlekszépen ELF... azt mondta haver hogy az jófajta Forma1-es kocsik is ezt használják... egyebet nem tudok róla kéremkapcsoljaki
valamerre megvan még a flakon egy kevés ami maradt benne a fűnyíróba is azt rakom.. a fűnyíró is mindíg azt kapja ami marad a kocsiból
sajna nem tudom mi az a szelepzár szimering, mondjuk mgé a gugli segítségével mgé talán némi fogalmat tudok róla összevakarni de a HF-ről végkép enm tudom micsodaaz viszont tuti, hogy nálunk még nincs vele baj, mert nem eszi az olajat, és nem füstöl kéken.... de még "csak" 132ezer km van benne mondjuk...
Vezérlés? úgy látom gugli alapján ez is valami motorral kapcsolatos téma... tuti nem volt még sose cserélve
na nagyjából ezért nem regisztrálok a regiswift.hu-ra, mert az nagyjából pont olyan lenne mintha a nagymamám regisztrálni a prohardver-re... az alapfogalmakkal sem vagyok tisztába' amit ott írnak az nekem kínai
haverok, ismerősök bütykölik a kocsit, azt jó'van azbár az utóbbi időben próbálom tápolni magam
Motor hibaled visszakapcsolására van tipped?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest