- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
így ránézésre nem tudom megkülönböztetni a GS-t a GTi-től.. ha egyáltalán van különbség
miylen olaj van benne? háát kérlekszépen ELF... azt mondta haver hogy az jófajta Forma1-es kocsik is ezt használják... egyebet nem tudok róla kéremkapcsoljaki
valamerre megvan még a flakon egy kevés ami maradt benne a fűnyíróba is azt rakom.. a fűnyíró is mindíg azt kapja ami marad a kocsiból
sajna nem tudom mi az a szelepzár szimering, mondjuk mgé a gugli segítségével mgé talán némi fogalmat tudok róla összevakarni de a HF-ről végkép enm tudom micsodaaz viszont tuti, hogy nálunk még nincs vele baj, mert nem eszi az olajat, és nem füstöl kéken.... de még "csak" 132ezer km van benne mondjuk...
Vezérlés? úgy látom gugli alapján ez is valami motorral kapcsolatos téma... tuti nem volt még sose cserélve
na nagyjából ezért nem regisztrálok a regiswift.hu-ra, mert az nagyjából pont olyan lenne mintha a nagymamám regisztrálni a prohardver-re... az alapfogalmakkal sem vagyok tisztába' amit ott írnak az nekem kínai
haverok, ismerősök bütykölik a kocsit, azt jó'van azbár az utóbbi időben próbálom tápolni magam
Motor hibaled visszakapcsolására van tipped?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest