- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Nem kell lefalazni az EGR-t, nem véletlenül van az ott
Szerintem a PCV szelep lesz a ludas, tisztítása házilag is megoldható, de nem kerül túl sokba egy új sem.
Ajtónyikorgásra talán elég az olaj, de ha nagyon zavaró, akkor viszont kompletten érdemes cserélni zsanérral együtt, az meg már, ha eredetit veszel, kicsit zsebbenyúlósabb. A felújítókészlet (utángyártott van csak tudtommal) sz.rt sem ér, két hét után ugyan úgy lógni meg nyikorogni fog az ajtó.
Üzemanyag-fronton én szinte mindig az Agipnál tankolok, sima 95-öst (amúgy ugye MOL benya valójában). Néha, évente 2-3 alkalommal teletankolom OMV MaxxMotion 95-össel, ez kb. 10Ft-tal kerül többe. Van benne tisztító adalék, illetve egy kicsit mintha kevesebbet is fogyasztana belőle, de lehet, hogy csak placebo. De ettől nem fog eltűnni a hibajelzés.
Jut eszembe, ki is lehet villogtatni a hibakódot, ha nem akarsz PCV-vel kísérletezni. Suzuki szakszervizben 1-2 ezresért megnézik, de talán házilag is lehet, nem tudom pontosan. Google megmondja.
Szervót be lehet tenni gond nélkül.
15"-os kerék, hát... Az a baj, hogy 195/45-ös gumi kell a felnire, a fogyasztásod meg legalább 1, de inkább 1,5 literrel meg fog ugrani. 195/50-es kerék bele fog érni a dobba, fel ne tedd! 195/45-ből pedig kicsi a választék, de legalább drága
Arany középút lehet egy szép 14"-os felni. Én maradtam a 13"-nál, OZ felni, szerintem jól mutat vele, és a jó fogyasztás is megmaradt, de ez persze ízlés kérdéseszerk: ha már ülés csere, fel szokott bukkanni GTi ülés is. Én beletenném, nagyon kényelmes! Aránylag értelmes áron fel lehet lelni, figyelni kell FB-on a Suzuki adok-veszek csoportokat (van egy pár).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest