Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silverboy #73 üzenetére
Jujj igen, hányszor, de hányszor volt ilyen... Kéne gép 30-ért, de a legújabb Call Of Duty menjen ám rajta
Az első ilyen sztorim cirka 10 évvel ezelőtt volt... Amikor a Core2 tényleg még a csúcsot képviselte, csak hogy kicsit témába is vágjon a kommentem
Anyuka apuka jön, kéne komplett asztali gép, 15ezer Ft-ért... JÁTÉKRA! Hát mondom úgy is az a mottóm, nincs lassú hardver, csak nem rá való szoftver... simán megoldjuk
Össze raktam egy 1200MHz-es Tualatin alapú P3 Celeronos gépet. 512MB SD RAM, (de lehet csak 256MB volt) Ééés volt benne egy Inno3D Geforce3 TI200... Monitorból jó kis 17 colos IBM katódsugárcsöves... azok az IBM-ek szép képet tudtdak nyújtani, szal igaziból jó kis gép volt az...
Need For Speed carbon, Fifa07, Far Cry, COD1 szépen elment rajta...
...Majd jönnek reklamálva, hogy megvették a COD4-et, és nem indul el... Mondom hogy hát nagyon nem kéne ilyenekkel erőlködni, és még ők voltak felháborodva, hogy mi az hogy nem megy, milyen szar gépet raktam össze, pedig 15ezer Ft voltMindenki!
Csak hogy tudjátok!
Agyturbina! Egy kis szemét!!!!!!
Csak hogy örüljél
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Politika
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kihalt laktanyák, katonai objektumok
- Házimozi haladó szinten
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest