Hirdetés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag

Félre értesz, a jó ház még mindig nem olcsó, az fix, az olcsóból meg már nem akarnak moddolt verziót csinálni ami egyedi, hiszen tudnak több pénzért készen venni.
Regen is lehetett azért másfajta házakhoz hozza jutni SZVSZ
Vagyis, meg lehet venni pénzért, ami igaz nem egyedi, de jó. Van nekem karosszéria lakatos ismerősöm, aki hegesztett magának házat, nem azért mert baj volt a hűtéssel, csak valami egyedit akart

Sok mindenben az egyedi preferenciák a döntő okok, ezt aláírom, inkább úgy fogalmaznék, a készen megvető termékek elnyomták az vágyat/igényt arra, hogy igazi egyedi háza legyen az embernek. Maga az alkotás öröme is benne van a dologban, szerintem ez hiányzik.
Talán pont azért, mert kényelmesebb megvenni valamit készen,![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem most nincs asztali gépem, de ha eljutok odáig akkor hegesztek egyet magamnak
mert az pont olyan lesz amit én akarok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rendszergazda topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)