- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Lehet, hogy én értelek félre, de ez elsődlegesen és közvetlenül nem képesség vagy moddolásra való igény kérdése.
Régen a házak elsődlegesen csak a funkcionalitást szolgálták. Nem voltak őrült hőtermelések sem. Az emberek is igyekeztek olcsón megúszni. Persze olcsón csak ronda ház jutott.
De az emberek szerettek volna kicsit szebbet. Hát elkezdte szépíteni. Az elején még nem lettek feltétlen jók, de ahogy ügyesedett az ember, úgy csinált egyre jobbat.
Mostanában meg óriási a választék, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Ha elkezdenéd moddolni, csak rosszabb lenne. Mivel csak rosszabbat tudsz csinálni így nem is állsz neki. Ha meg nem állsz neki bénát csinálni, akkor nem fogsz tudni jobbat csinálni. Ez is egy hosszú tanulás. Arról nem is beszélve, hogy a modding alapanyag is relatív drága.Tehát most vagy veszel egy olcsó házat és még kétszer annyit ráköltve és heteket elpöcsölve képes leszel létrehozni egy ugyanolyan szépet, de egyedit, mint amit egy kicsit drágábban megkapsz (az olcsóhoz képest).
Nekem ehhez nagyon erős motiváció kéne, nagyon bele kéne szerelmesednem a moddingolásba még azelőtt, hogy egyáltalán megpróbáltam volna. Szóval egyáltalán nem csoda, hogy drasztikusan csökkent a népszerűsége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest