Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
üzenetére
Friedrich Schiller A genovai Fiesco összeesküvése című darabjából származik ez a szólás, a mór, vagyis a szerecsen, a darab cselszövője, mondja e szavakat, amikor rendben elvégezte »nemes« hivatását gazságok kezelésében. [forrás]
A jelentése az, hogy miután valaki vagy valami megtette a feladatát, érdemei bármiféle elismerése nélkül félreállítják, kukázzák.Captain Obvious voltam - remélem, talán nem
-
Ghoosty
őstag
-
Ghoosty
őstag
Lehet, hogy én értelek félre, de ez elsődlegesen és közvetlenül nem képesség vagy moddolásra való igény kérdése.
Régen a házak elsődlegesen csak a funkcionalitást szolgálták. Nem voltak őrült hőtermelések sem. Az emberek is igyekeztek olcsón megúszni. Persze olcsón csak ronda ház jutott.
De az emberek szerettek volna kicsit szebbet. Hát elkezdte szépíteni. Az elején még nem lettek feltétlen jók, de ahogy ügyesedett az ember, úgy csinált egyre jobbat.
Mostanában meg óriási a választék, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Ha elkezdenéd moddolni, csak rosszabb lenne. Mivel csak rosszabbat tudsz csinálni így nem is állsz neki. Ha meg nem állsz neki bénát csinálni, akkor nem fogsz tudni jobbat csinálni. Ez is egy hosszú tanulás. Arról nem is beszélve, hogy a modding alapanyag is relatív drága.Tehát most vagy veszel egy olcsó házat és még kétszer annyit ráköltve és heteket elpöcsölve képes leszel létrehozni egy ugyanolyan szépet, de egyedit, mint amit egy kicsit drágábban megkapsz (az olcsóhoz képest).
Nekem ehhez nagyon erős motiváció kéne, nagyon bele kéne szerelmesednem a moddingolásba még azelőtt, hogy egyáltalán megpróbáltam volna. Szóval egyáltalán nem csoda, hogy drasztikusan csökkent a népszerűsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- 2XKO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Router gondok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest