- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Üdv bacsis mester.
Sajna nem fogok tudni lemenni hozzád a hétvégén. Közbejött pár komolyabb dolog( tesóm kocsijába beállt a motor meg ilyen apróságok) és így nem tudom megoldani hogy most eltünjek a hétvégére otthonról.
Remélem a legközelebbi partira el tudok menni. Addig gyüjtök neked mindenféle nagyméretű monitort hogy tudjál tesztelniCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
puttputt
őstag
Bacsis: Még beruházhatsz addig...: [link]
Igazi ritkaság. "Ation professzort" nem osztogatnak minden nap.[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
Valaki esetleg tudna egy transzportot biztosítani a Fehérvár->Füle útirányon?
Bárhol hajlandó vagyok beszállni a kocsiba, akár benzinkút, stb...
Természetesen, beszállok majd a "köccségekbe".
(Részletek majd mehetnek priviben, ha lesz...)frescho: Far Cry?
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
frescho
addikt
A tisztan latas kedveert. Mivel akar tarsulat jatszani?
https://frescho.hu
-
habo2
csendes tag
válasz jamal king #64 üzenetére
nekem kb 10 perc gyalog az út bacsishoz
[ Szerkesztve ]
"ha nem változik, akkor így marad!" ||| értem én... csak leszarom! :D ||| Logout függő és megrögzött Vakegérke-olvasó! ||| "nem kell a szépség, nem kell a jóó..."
-
habo2
csendes tag
válasz jamal king #61 üzenetére
én is "újonc" vagyok, mégis ott leszek
gyere Te is"ha nem változik, akkor így marad!" ||| értem én... csak leszarom! :D ||| Logout függő és megrögzött Vakegérke-olvasó! ||| "nem kell a szépség, nem kell a jóó..."
-
bacsis
Közösségépítő
válasz jamal king #61 üzenetére
ha már van egy 10napos reged akkor bőven belefér
-
jamal king
csendes tag
Hali
csak régi nagy ph haveroknak szól a "hírdetés" vagy újoncoknak is?M4A785TD-V EVO, Athlon II 620, Scythe Ninja 2, OCZ Platinum 1333 , Sapphire 4850, CobaNitrox750W, 250GB Maxtor, 320Gb Samu, 9-Bay Acrylic...
-
puttputt
őstag
Ugye nekem még ott van "az anno moddolt szekrényajtóval" szemben elhelyezett csodamasina?
(Sajnos, az én gépemhez vonató kéne... vagy autós-transzport..., de "csak" emiatt... áhh... Nem akarok és nem hiszem, hogy ide tudnék rángatni bárkit. A laptop szerelgetősdi pedig jövő hét közepén véget ér, úgyhogy már nem tudok elcsempészni notit sem erre a nemes alkalomra... )[ Szerkesztve ]
-
-
Ipse89
tag
Hát igaziból én 14edikén kémiából 15ödikén meg matekból vizsgázok De egy Piálós- LAN Partyt nem hagynék ki Szükségem lenne egy komplett gépre( Libri ) Mert a laptopom most elég ramatyul van ( Double-Zsanér Rotty )
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
nuke7
veterán
hello! lehet még jelentkezni a farcry2 partira nálad? lehet tudni, hogy ki megy bp-ről esetleg autoval? ha nem, azt lehet tudni, hogy milyen messze laksz a vonatállomástol és kik mennek vonattal bp-röl? mert akkor viszek gépet, de monitor az kellene....
https://youtube.com/user/nuke7
-
Jhonny06
veterán
Ha Zolás megy kocsival, akkor elvileg vele mennék, amúgy nem valószínű.
-
Zolás
addikt
Én csak a jövö héten tudok fixet mondani. Sajna ennyire nem merek előre tervezni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
bacsis
Közösségépítő
nahh urak! a héten vasárnapig kérem jelezze az aki biztosan tud jönni
-
mephi666
nagyúr
nekem a 40x-es sony cd-rom-om volt hasonló... csak akkor olvasta be a lemezt, ha olyan erővel toltam be a tálcát, hogy a ház is legalább pár centit csúszott hátra az asztalon egyébként csak erőlködött-füttyögött, de nem olvasott... amikor tropa lett, kiszedtem és a sok lelki sérelmet megbosszultam rajta... majdnem csomót kötöttem rá, úgy meghajlítottam a burkolatát is... szakszerűen szétfeszegettem csavarhúzóval magasról sz@rva az összes csavarra... a barbár megoldást választottam haverom átjött, nézi a szerencsétlent, kérdezi: "mi lett vele?" mondom: "leesett az asztalról" ezen röhögtünk utána évekig...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bacsis
Közösségépítő
Most erről haverom monitorja jutott eszembe, szigorúan 640X480...
és időnként futott a képe, na most akkor rá kellett baszni egyet a tetejére, és egyből jó lettt...
az volt a kemény mikor a srác tartotta a bulit, aztán elkezdet futni a képe a moncsinak akkor is csak ugye zenét kellett volna váltani.. a srác elkezdte a közönség előtt csapkodni a monitort pár másodperc és már jó is volt újra
íyg működött éveken keresztül -
mephi666
nagyúr
vállald be akkor azt az axion-t szerintem nekem is volt olyan meg egyik haveromnak is... az övé ütésálló volt: mozizást csaptunk rajta és hülyén voltak elvezetve a kábelek... az egyik bolond csaj meg ahogy szaladgált, beleakadt a vezetékébe, amitől a monitor az asztalról lerepült, nekiszállt a falnak majd a földön is koppant egyet mindenki csak nézett tátott szájjal, de semmi baja nem lett szerencsére... a srácnak megugrott azért a vérnyomása rendesen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Quan-Chi
őstag
na majd akkor ha eljutok viszek neked ajándékba egy 15"-os Axion -t , annak jó a képe teljesen de a padláson raboskodik! mert fater "Energy Saveing" projektet hajtott végre tavaly aminek keretében 3 TFT monitorral gazdagodtunk ( vagy szegényedtünk 150K-val ... nézőpont kérdése ) ja és van egy 12"-os Herkules fekete fehér monitor is !
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
bacsis
Közösségépítő
persze nem kell gépet hozni, majd én adok!
Yutani-nak is adok vasat...
Viszont arra készüljetek, hogy förtelmes monitorjaim vannak
a legjobbb egy 15-ös LG, annak jó a képe.. a másik a 15éves Quadra-chek 4000
1024ben nagyon homályos, de a játékok kinéznek még azért valahogy
és az uccsó egy compaq szigorúan 800X600... aki utoljára érkezik, az azt kapja -
Zolás
addikt
Én viszem a gépemet de a monitort majd bacsis fogja adni remélhetőleg mert azt nem cipelem
Aki akarja és tudja az elhozza. A többiek lekváros p3akon fogják nyomni a far cry-tCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Jhonny06
veterán
Hát, megpróbálok ott lenni. Mindenki viszi a gépét? Csak mert nekem elég macerás lenne. Valami piát cserébe szerválok. Vagy a kocsmázás be lesz iktatva?
-
Zolás
addikt
Uj szövegcim:
Gyere el Bacsis übertuning bulijára. Még a procidon is sör és lekvár fog folyni. Akár egyszerre isCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Jhonny06
veterán
Pestről vonattal átszállás nélkül ki lehet jutni, illetve ha igen, honnan/hogyan/mennyi idő/hány km?
Ha esetleg valaki megy kocsival és lenne még egy hely, természetesen beszállok a benzinpénzbe.
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
A tavaszi partira majd jöhettek velem kocsival, aztán majd jól szétdobjuk a benzint. Sörözni lehet, dohányozni nem. Wc-zni is lehet, csak akkor büdös lesz, mire odaérünk, így majd megállunk egyszer-kétszer Csak majd szerezni kell valami szállást, hogy ha már ott vagyunk sörözni, akkor én is tudjak inni
Javaslom bacsisnak, hogy már most kezdje el szervezni a "Nagy Fülei PH-bacsis Meeting/Happening" -et tavaszra
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
14adam
addikt
Most nézem a térképet,nem is tudtam,hogy ilyen közel vagy hozzám.Lehet elmegyünk néhány baráttal
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
ááá... csak 4.5 2 átszállással de ez érint legkevésbé... 5-6 sör odafelé meg ugyanannyi vissza és gyorsan telik jó társasággal
-
mephi666
nagyúr
vonat a legjobb... lehet sörözni/bagózni rajta és van retyó mindenképp át akarok menni fülére, ha tehetem... dec12 még nem biztos, hogy jó, de ami késik nem múlik...
-
aXXon
őstag
Hát én innen biztos nem indulnék neki vonattal... Mr. Csizmás is idevalósi? (világbajnok az aláírása)
-
aXXon
őstag
Tavasszal, ha már jó idő lesz, mi is elmegyünk majd egy ilyenre hozzád addig is jó szórakozást nektek!!
-
bacsis
Közösségépítő
ááá azt nem hiszem hoyg engedné a házigazdánk
meg különben is tessék olvasni a személyes bejegyzéseim -
Quan-Chi
őstag
Bocaa :
most látom hogy neked is Asus 45GA tápod van ! hogy vitt rá a lélek hogy megvedd ?
nekem is ilyen van, és mikor vettem ez volt a legdrágább 450-es táp! mondjuk a leg szebb is ! de épp emiatt nagyon ritka darab ... iagzi műértő lehetszkajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
frescho
addikt
85%
https://frescho.hu
-
-
Quan-Chi
őstag
ha összejön a Lanbox projekt megyek én is
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Zolás
addikt
Nos ha valaki még bevállakozik benzinpénzzel én valszeg lemennék eme jóemberhez. Remélem lesz nála legalább egy monitor mer azt nem viszem magammal mivel brutálnehéz
Ígérni ennyire előre nem ígérek semmit mivel van hogy éjjelente jön valami meló és sajna a pénz az amiből mindig rohadt kevés van.
Maglódon lakom valószínüleg Bp-en keresztül menne a karaván egy Peugeot 206os verdával. Nem tul gyors de elvisz mindenhova.
Mivel mindenkinek közbejöhet bármilyen probléma addig ezért szerintem ezt majd az aktuális héten fixálnánk hogy ki is jönne és mikor és hol stb.Ja és bacsis az én gépemen elmegy a Farkráj 2ő is
Jut eszembe ha már arra járok megtuningolhatod a gépemet. Elkenheted az arcát meg mindenCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
bacsis
Közösségépítő
na miva' ennyi gyerekek?
semmi konkrét? -
félisten
Gyere te hozzám.
ui.:Milyen sört is szeretsz?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Móci
addikt
Mondjuk a 2 ünnep között tényleg nem rossz ötlet...
Mennék is pestre amúgy is, de sajna pont nem 12-én. Azért miattam ne szervezzétek át a programot!
Egyszer úgyis el fogok jutni!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Quan-Chi
őstag
fenébe ... szivesen elmennék , mindig is vágytam egy baráti PH találkozóra ! de több mint 300km-re lakunk 1mástól , ami simán leküzdhető de a gépet is vinni kéne valahogy az meg nagy és nehéz ! na sebaj ... majd legközelebbi alkalomra már meglesz a TT lanbox
remélem majd dobtok fel képeket a mostani összejövetelről iskajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
mephi666
nagyúr
mennék én is szívesen Mr.Csizmás-sal szerintem egyeztetünk és, ha aznapra nem lesz semmi más program, akkor átvonatozunk (igazából a 2ünnep között lenne ideális, mert kb. 2hét pihenő lesz... vinnék jégert és ha hűtésre nem is használjuk, megisszuk )
-
bacsis
Közösségépítő
várom a jelentkezőket
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest