- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Üdv bacsis mester.
Sajna nem fogok tudni lemenni hozzád a hétvégén. Közbejött pár komolyabb dolog( tesóm kocsijába beállt a motor meg ilyen apróságok) és így nem tudom megoldani hogy most eltünjek a hétvégére otthonról.
Remélem a legközelebbi partira el tudok menni. Addig gyüjtök neked mindenféle nagyméretű monitort hogy tudjál tesztelni -
puttputt
őstag
Bacsis: Még beruházhatsz addig...: [link]
Igazi ritkaság. "Ation professzort" nem osztogatnak minden nap. -
puttputt
őstag
Valaki esetleg tudna egy transzportot biztosítani a Fehérvár->Füle útirányon?
Bárhol hajlandó vagyok beszállni a kocsiba, akár benzinkút, stb...
Természetesen, beszállok majd a "köccségekbe".
(Részletek majd mehetnek priviben, ha lesz...)frescho: Far Cry?
-
A tisztan latas kedveert. Mivel akar tarsulat jatszani?
-
habo2
csendes tag
válasz
jamal king #64 üzenetére
nekem kb 10 perc gyalog az út bacsishoz
-
habo2
csendes tag
válasz
jamal king #61 üzenetére
én is "újonc" vagyok, mégis ott leszek
gyere Te is -
bacsis
Közösségépítő
válasz
jamal king #61 üzenetére
ha már van egy 10napos reged akkor bőven belefér
-
jamal king
csendes tag
Hali
csak régi nagy ph haveroknak szól a "hírdetés" vagy újoncoknak is? -
puttputt
őstag
Ugye nekem még ott van "az anno moddolt szekrényajtóval" szemben elhelyezett csodamasina?
(Sajnos, az én gépemhez vonató kéne... vagy autós-transzport..., de "csak" emiatt... áhh...Nem akarok és nem hiszem, hogy ide tudnék rángatni bárkit. A laptop szerelgetősdi pedig jövő hét közepén véget ér, úgyhogy már nem tudok elcsempészni notit sem erre a nemes alkalomra...
)
-
Ipse89
tag
Hát igaziból én 14edikén kémiából 15ödikén meg matekból vizsgázok
De egy Piálós- LAN Partyt nem hagynék ki
Szükségem lenne egy komplett gépre( Libri
)
Mert a laptopom most elég ramatyul van
( Double-Zsanér Rotty )
-
-
Jhonny06
veterán
Ha Zolás megy kocsival, akkor elvileg vele mennék, amúgy nem valószínű.
-
bacsis
Közösségépítő
nahh urak! a héten vasárnapig kérem jelezze az aki biztosan tud jönni
-
mephi666
nagyúr
nekem a 40x-es sony cd-rom-om volt hasonló... csak akkor olvasta be a lemezt, ha olyan erővel toltam be a tálcát, hogy a ház is legalább pár centit csúszott hátra az asztalon
egyébként csak erőlködött-füttyögött, de nem olvasott... amikor tropa lett, kiszedtem és a sok lelki sérelmet megbosszultam rajta... majdnem csomót kötöttem rá, úgy meghajlítottam a burkolatát is... szakszerűen szétfeszegettem csavarhúzóval magasról sz@rva az összes csavarra... a barbár megoldást választottam
haverom átjött, nézi a szerencsétlent, kérdezi: "mi lett vele?" mondom: "leesett az asztalról"
ezen röhögtünk utána évekig...
-
bacsis
Közösségépítő
Most erről haverom monitorja jutott eszembe, szigorúan 640X480...
és időnként futott a képe, na most akkor rá kellett baszni egyet a tetejére, és egyből jó lettt...
az volt a kemény mikor a srác tartotta a bulit, aztán elkezdet futni a képe a moncsinak akkor is csak ugye zenét kellett volna váltani.. a srác elkezdte a közönség előtt csapkodni a monitortpár másodperc és már jó is volt újra
íyg működött éveken keresztül -
mephi666
nagyúr
vállald be akkor azt az axion-t szerintem
nekem is volt olyan meg egyik haveromnak is... az övé ütésálló volt: mozizást csaptunk rajta és hülyén voltak elvezetve a kábelek... az egyik bolond csaj meg ahogy szaladgált, beleakadt a vezetékébe, amitől a monitor az asztalról lerepült, nekiszállt a falnak majd a földön is koppant egyet
mindenki csak nézett tátott szájjal, de semmi baja nem lett szerencsére... a srácnak megugrott azért a vérnyomása rendesen
-
Quan-Chi
őstag
na majd akkor ha eljutok viszek neked ajándékba egy 15"-os Axion -t , annak jó a képe teljesen de a padláson raboskodik! mert fater "Energy Saveing" projektet hajtott végre tavaly aminek keretében 3 TFT monitorral gazdagodtunk ( vagy szegényedtünk 150K-val ... nézőpont kérdése
) ja és van egy 12"-os Herkules fekete fehér monitor is !
-
bacsis
Közösségépítő
persze nem kell gépet hozni, majd én adok!
Yutani-nak is adok vasat...
Viszont arra készüljetek, hogy förtelmes monitorjaim vannak
a legjobbb egy 15-ös LG, annak jó a képe.. a másik a 15éves Quadra-chek 4000
1024ben nagyon homályos, de a játékok kinéznek még azért valahogy
és az uccsó egy compaq szigorúan 800X600... aki utoljára érkezik, az azt kapja -
Jhonny06
veterán
Hát, megpróbálok ott lenni. Mindenki viszi a gépét? Csak mert nekem elég macerás lenne. Valami piát cserébe szerválok.
Vagy a kocsmázás be lesz iktatva?
-
Zolás
addikt
Uj szövegcim:
Gyere el Bacsis übertuning bulijára. Még a procidon is sör és lekvár fog folyni. Akár egyszerre is -
aXXon
őstag
-
Jhonny06
veterán
Pestről vonattal átszállás nélkül ki lehet jutni, illetve ha igen, honnan/hogyan/mennyi idő/hány km?
Ha esetleg valaki megy kocsival és lenne még egy hely, természetesen beszállok a benzinpénzbe.
-
aXXon
őstag
A tavaszi partira majd jöhettek velem kocsival, aztán majd jól szétdobjuk a benzint. Sörözni lehet, dohányozni nem. Wc-zni is lehet, csak akkor büdös lesz, mire odaérünk, így majd megállunk egyszer-kétszer
Csak majd szerezni kell valami szállást, hogy ha már ott vagyunk sörözni, akkor én is tudjak inni
Javaslom bacsisnak, hogy már most kezdje el szervezni a "Nagy Fülei PH-bacsis Meeting/Happening" -et tavaszra
-
14adam
addikt
Most nézem a térképet,nem is tudtam,hogy ilyen közel vagy hozzám.Lehet elmegyünk néhány baráttal
-
bacsis
Közösségépítő
ááá azt nem hiszem hoyg engedné a házigazdánk
meg különben is tessék olvasni a személyes bejegyzéseim -
85%
-
Quan-Chi
őstag
ha összejön a Lanbox projekt megyek én is
-
Zolás
addikt
Nos ha valaki még bevállakozik benzinpénzzel én valszeg lemennék eme jóemberhez. Remélem lesz nála legalább egy monitor mer azt nem viszem magammal mivel brutálnehéz
Ígérni ennyire előre nem ígérek semmit mivel van hogy éjjelente jön valami meló és sajna a pénz az amiből mindig rohadt kevés van.
Maglódon lakom valószínüleg Bp-en keresztül menne a karavánegy Peugeot 206os verdával. Nem tul gyors de elvisz mindenhova.
Mivel mindenkinek közbejöhet bármilyen probléma addig ezért szerintem ezt majd az aktuális héten fixálnánk hogy ki is jönne és mikor és hol stb.Ja és bacsis az én gépemen elmegy a Farkráj 2ő is
Jut eszembe ha már arra járok megtuningolhatod a gépemet. Elkenheted az arcát meg minden -
bacsis
Közösségépítő
na miva' ennyi gyerekek?
semmi konkrét? -
Gyere te hozzám.
ui.:Milyen sört is szeretsz?
-
Móci
addikt
Mondjuk a 2 ünnep között tényleg nem rossz ötlet...
Mennék is pestre amúgy is, de sajna pont nem 12-én. Azért miattam ne szervezzétek át a programot!
Egyszer úgyis el fogok jutni! -
Quan-Chi
őstag
fenébe ... szivesen elmennék , mindig is vágytam egy baráti PH találkozóra ! de több mint 300km-re lakunk 1mástól , ami simán leküzdhető de a gépet is vinni kéne valahogy az meg nagy és nehéz ! na sebaj ... majd legközelebbi alkalomra már meglesz a TT lanbox
remélem majd dobtok fel képeket a mostani összejövetelről is -
mephi666
nagyúr
mennék én is szívesen
Mr.Csizmás-sal szerintem egyeztetünk és, ha aznapra nem lesz semmi más program, akkor átvonatozunk
(igazából a 2ünnep között lenne ideális, mert kb. 2hét pihenő lesz... vinnék jégert és ha hűtésre nem is használjuk, megisszuk
)
-
bacsis
Közösségépítő
várom a jelentkezőket
Új hozzászólás Aktív témák
lo Október elején rendeztem egy kisebb összejövetelt,itten van az előzménye:Gyertek már el hozzám Fülére, egy...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest