- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Ugye nekem még ott van "az anno moddolt szekrényajtóval" szemben elhelyezett csodamasina?
(Sajnos, az én gépemhez vonató kéne... vagy autós-transzport..., de "csak" emiatt... áhh... Nem akarok és nem hiszem, hogy ide tudnék rángatni bárkit. A laptop szerelgetősdi pedig jövő hét közepén véget ér, úgyhogy már nem tudok elcsempészni notit sem erre a nemes alkalomra... )[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
nuke7
veterán
hello! lehet még jelentkezni a farcry2 partira nálad? lehet tudni, hogy ki megy bp-ről esetleg autoval? ha nem, azt lehet tudni, hogy milyen messze laksz a vonatállomástol és kik mennek vonattal bp-röl? mert akkor viszek gépet, de monitor az kellene....
https://youtube.com/user/nuke7
-
Zolás
addikt
Én csak a jövö héten tudok fixet mondani. Sajna ennyire nem merek előre tervezni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
mephi666
nagyúr
nekem a 40x-es sony cd-rom-om volt hasonló... csak akkor olvasta be a lemezt, ha olyan erővel toltam be a tálcát, hogy a ház is legalább pár centit csúszott hátra az asztalon egyébként csak erőlködött-füttyögött, de nem olvasott... amikor tropa lett, kiszedtem és a sok lelki sérelmet megbosszultam rajta... majdnem csomót kötöttem rá, úgy meghajlítottam a burkolatát is... szakszerűen szétfeszegettem csavarhúzóval magasról sz@rva az összes csavarra... a barbár megoldást választottam haverom átjött, nézi a szerencsétlent, kérdezi: "mi lett vele?" mondom: "leesett az asztalról" ezen röhögtünk utána évekig...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
vállald be akkor azt az axion-t szerintem nekem is volt olyan meg egyik haveromnak is... az övé ütésálló volt: mozizást csaptunk rajta és hülyén voltak elvezetve a kábelek... az egyik bolond csaj meg ahogy szaladgált, beleakadt a vezetékébe, amitől a monitor az asztalról lerepült, nekiszállt a falnak majd a földön is koppant egyet mindenki csak nézett tátott szájjal, de semmi baja nem lett szerencsére... a srácnak megugrott azért a vérnyomása rendesen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Quan-Chi
őstag
na majd akkor ha eljutok viszek neked ajándékba egy 15"-os Axion -t , annak jó a képe teljesen de a padláson raboskodik! mert fater "Energy Saveing" projektet hajtott végre tavaly aminek keretében 3 TFT monitorral gazdagodtunk ( vagy szegényedtünk 150K-val ... nézőpont kérdése ) ja és van egy 12"-os Herkules fekete fehér monitor is !
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
aXXon
őstag
-
mephi666
nagyúr
ááá... csak 4.5 2 átszállással de ez érint legkevésbé... 5-6 sör odafelé meg ugyanannyi vissza és gyorsan telik jó társasággal
-
aXXon
őstag
Tavasszal, ha már jó idő lesz, mi is elmegyünk majd egy ilyenre hozzád addig is jó szórakozást nektek!!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest