- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
emlékszel? írtam Neked, hogy tudsz-e segíteni PCI-E VGA ügyben...
találtam egy 6200-st 2k-ért. vagyis engem talált meg, de úgynézki átQrták a fejem és kidobtam az ablakon 2000ft-ot.. mindegy vele ne üzleteljetek: csuresymivel kvára kellettek a gépemről az adatok megsütöttem picit a sütőben(no offenz plz.. max kidobtam volna a kukába) (GPU hibákat dobott előtte), eztán memhibákat... jó... bekapcsotlam a gépem tegnap, csökkentett mód... hmm egyre kevesebb pötty van.. nézzük csak meg normál módban? hmm megy igaz csíkos.. de megy...
éjjel újraindította a gépet a windows update (csög) reggel nézem a képet.. ANYÁÁD egy pixelhiba sincs
húú jó.. akkor forceware megy fel és ment.. rebootoltam, és fasza!!!
najó akkor downclockolok mindent 100 mhz-el (tudni kell, hogy egy 256mb DDR3 memóriával felszerelt 7600GST-ről van szó (inno), 2006-os. 1.2ns samsung ramokkal. tuning bajnok volt. vitte a 2ghz-t is. mondjuk a gpu annyira nem húzható..., mind1... csak az elején 3D mákoztam, idestova 4 éve... 500/1400 órajelekkel rendelkezik, a 7600GT ref.: 560/1400)
így 400/1200-on most jó
na. és tudod miért ide írok?
mert pasztának tudod mit használam? (elfogyott a zalman) valami Q10-es kézkrémet
és 47 fok körül tartja a GPU-t (a gyári 3 centis ventit egy 12cm-es váltotta fel, ami hangtalan)
szóval nélküled nem jöhetett volna összeamúgy eddig is hibázgatott.. 3D-ben már úgy 2 éves kora óta csápjai nőttek az embereknek Cod2-ben.. GPU hiba... 2D-ben is csíkozott néha...
[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
részvétem haver!
nekem az első gépem (amit kaptam nem amit vettem) döglött be: Cel333A, 64Mb PC100SDRAM, 8Mb S3 Savage 4, 6.4Gb vinyó, stb.Mindez egy IBM fekvőházba volt belezsúfolva és egyszerre sokasodtak a bajok: először a RAM mondott csődöt. ha a gépbe rakom se kép csak pittyogás ami a kézikönyv szerint ramhiba, utána a proci kezdett el hibázni, a vinyó kisült és végül az alaplap nem lát már semmi IDE eszközt pedig oylan jó volt... bármit megtenék hogy "megmentsem" (vagyis kialakítom a képmását, ugyanúgy 6.4gb vinyóval, procival, ramot azt már tudtam pótolni...)
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
-
bacsis
Közösségépítő
Sajnos nem tudom mi lehet a bajuk, a Jornadának sztem valami firmware baja lehet, a V6800-as asusnak passz... nem ad képet sípolja a gép mintha nem lenne benne VGA kártya... gőzöm sincs... A 7950GX2-n szimplán előregdhettek a memória chipek, talán ha adnék nekik plusz fezültséget VMOD-al, lehet lenne esélyük.. Az epox lap BIOSA pukkant el, jahh és tegnap leégett egy 1,7-es P4 procim is
Daczy! Ott a pirospont[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Gonosz15
aktív tag
-
Részvétem, majd csak túléled valahogy
-
bacsis
Közösségépítő
és még az idő is lehangoló
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest