Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz bacsis #5 üzenetére

csináld szerintem azt, amit én tettem egyszer haverom gépének szerelése közben: otthon vendégség volt, előtte tombolán nyertek szüleim egy literes jégert... családi ebéd előtt kb 6-8 feles elment belőle, ebéd után viszont indultam haverhoz... anyukám meg mondta, hogy vigyem el a jégert és ha összejön a társaság, akkor fogyasszunk (meglepődtem, de nem kellett nagyon ösztönözni...) :) na, mármost a társaság nem nagyon akart összejönni, mert rossz volt az idő, haveromnak meg sz@rakodott a gépe... kb 3éve volt az eset és asszem egy k6-2 450-je volt 256mega sdram-mal meg talán 1.6os vinyó volt benne... vga-nak meg, ha jól rémlik egy savage... rendesen kellett küzdeni az oprendszer installal meg az xp-t is herélni kellett rendesen, hogy még "hely" is maradjon... minden egyes halál/probléma esetén ittam egyet... ha meg ügyesen megoldottam, kettőt :)) egyedül "kellett" innom, mert ő meg alapból utálta a jégert... a 6-7decit szépen elfogyasztottam, mire úgy ment a gép, ahogy kellett... mármint amit egy olyan konfigtól el lehetett várni: néhány játék meg filmek, stb mentek rendesen... viszont legalább a "doppingszer" hatására nem idegelt szét a dolog :DD

Új hozzászólás Aktív témák