- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Megoldódtak azóta a gondok?
-
Bling95
őstag
hát lehet hogy ez tényleg a gépek bosszúja , lehet kevés rajtuk a lekvár vagy a win 7 nincs jól telepítve
-
mephi666
nagyúr
csináld szerintem azt, amit én tettem egyszer haverom gépének szerelése közben: otthon vendégség volt, előtte tombolán nyertek szüleim egy literes jégert... családi ebéd előtt kb 6-8 feles elment belőle, ebéd után viszont indultam haverhoz... anyukám meg mondta, hogy vigyem el a jégert és ha összejön a társaság, akkor fogyasszunk (meglepődtem, de nem kellett nagyon ösztönözni...)
na, mármost a társaság nem nagyon akart összejönni, mert rossz volt az idő, haveromnak meg sz@rakodott a gépe... kb 3éve volt az eset és asszem egy k6-2 450-je volt 256mega sdram-mal meg talán 1.6os vinyó volt benne... vga-nak meg, ha jól rémlik egy savage... rendesen kellett küzdeni az oprendszer installal meg az xp-t is herélni kellett rendesen, hogy még "hely" is maradjon... minden egyes halál/probléma esetén ittam egyet... ha meg ügyesen megoldottam, kettőt
egyedül "kellett" innom, mert ő meg alapból utálta a jégert... a 6-7decit szépen elfogyasztottam, mire úgy ment a gép, ahogy kellett... mármint amit egy olyan konfigtól el lehetett várni: néhány játék meg filmek, stb mentek rendesen... viszont legalább a "doppingszer" hatására nem idegelt szét a dolog
-
eastsider
nagyúr
húha. ha csak a hardverekkel lennének ilyen gondjaim, de örülnék... xD
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Thunderzolee #4 üzenetére
Persze hogy aggódok értük, hisz ha felmondják végleg a harcot, akkor akármennyi zsém van, nem biztos hogy tudom pótolni
Dany007! Lehet ez a gépeim bosszúja"Jajj nemmá' megint a Crysis grafikáját kell számolnom. A francokat! NE hülye gyerek, itt egy kékhalál" gondolja a gép
-
Hát nem tudom, ha a Core i7-esem sz×rakodna, én is ki lennék, de egy 486-os nem hoz lázba. Bár értékelem, h aggódsz a múlt eme ritka példányiaért.
Menj el templomba.
-
Dany007
veterán
Lehet megunták, hogy vért kell izzadniuk a kezed alatt
P3-ason Crysist futtatni
Ez olyan, mintha Magdi anyust kényszerítenéd 4x1000 méteres váltófutásra...
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
Igen.. kérdezem
-
Peter Kiss
őstag
A "tesztjeid" után még kérdezed, miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!