- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
-
Bandus99
őstag
Ismét lenne kérdésem.
Elszállt a hozzá kapott táp.
Kérdés hosszú távon lehetne úgy használni hogy a4. Usb aljzaton keresztül egy mobil töltő és kábel segítségévé üzemeltetem?
Avagy honnan érdemes 5V 2Ah tápot beszerezni hozzá?
Másik kérdésem hogy tudnám elérni hogy indulásnál elindítson bizonyos programokat magától?
Pl teamviewer -
Bandus99
őstag
No meg 1 keres. segitetek megfelelo topikot keresni ehhez a boxhoz, nehogy elkovessek megint hasonlo hibat
-
Bandus99
őstag
2 fele kábellel probaltam egyikkel sem akar mukodni, persze nem tutti hogy kábellel van a baj
letoltottem amit nemrég linkeltél telepitheto verziót feltelepult hiba nelkul beraktam a img filet az is rendben ennek ellenere nem latja az eszközt.
miután nem tudok honnan szerezni egy harmadik kabelt, gongoltam megprobalom hatha mukodik sd kartyarol -
Bandus99
őstag
A masik nem altalad leirt megoldast nem nagyon ertem, ott ugye nem kell osszekotni kábellel a pct es a boxot hanem pendriverol vagy sdrol telepulne, ha jól latom akkor fogpiszkalos modszerrol ir.
ennel a boxnal az mukodik a fogpiszkalo? -
-
Bandus99
őstag
Segitseg
Olvasgatom de nem ertem telepitesrol beszelsz meg letoltott driverrol.
miközben a letoltott állományban nem talalok setupot hanem siman csak USB_Burning_Tool.exe ami latszolag el is indul
betallozom a filet az rendben is van allul kiirja
aztán nyomom hogy start es radugom az eszközt
elosszor rovid ideig pirosan vilagit majd kek a led viszont a programban latszolag semmi valtozas nem irja ki hogy barmi eszközt felismert volna vagy barmi folyamat elindulna
mit kellene maskent csinalni? -
Bandus99
őstag
Na jo feladtam
kiprobalom az altalad javasolt verziót.
Kerekszepen segitseget,letoltottem a linkelt file-t 30.11.16 rv109 m8sII.zip
ezt ráteszem egy fat32es penre
ki kell csomagolni ? van benne egy .img file
szoval segitseg kellene mikent tudnam ezt feltelepiteni a boxra.kosszi
-
Bandus99
őstag
Koszonom tudom mindenki sajat karan tanul, jelenleg probalgatom belakni a gyari rendszert, nem akarok rogton nekiesni mokolni a romokat.
Ami meg hianyzik hogy neten keresztul nem mukodhet ennek a taviranyitasa?
pl RemoteIME progival?Van amugy egy 802-es kutyu is masik tvnel, lehet bekapcsolashoz megnezem annak a latszolag ugyanigy kinezo taviranyitojat.
-
Bandus99
őstag
Amugy mukodik a kikapcsolas es a reboot csak hosszan kell nyomni a gombot akkor jon elo. Az.mondjuk kerdes szamomra ha egyszer kikapcsolta hogy lehet visszakapcsolni annelkul hogy aramtalanitanam.
-
Bandus99
őstag
Uh most jottem ra, hogy rossz sorrendben csinaltam a dolgokat.
Elosszor rendeltem, majd most mikor megerkezett, akkor talaltam ra a topikra.
Eleg elkeserito amit olvastam, kb hasznalhatatlan az eszkoz ez jott le nekem.
Fel se tunt rendelesnel pl hogy nincs is rajta bekapcsolo gomb.Igazabol 3 dolgot szeretnek tole,
1 Kodit futtatni
2 Youtube
3 ha megoldhato lenne, hogy a telefon v tablet kepet ezen keresztul kitenni TV kepernyojere.Ez megoldhato? Erre javaslat ?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Olcsó Android 6.0-ás TV box Kínából, amellyel felokosíthatjuk a tévénket, monitorunkat vagy projektorunkat.Egy dolgot...
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AM 5 lapok
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest