Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- R.I.P. Aláírások
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
Hát, szenvedek az új 8 -al... Sokkal lassabb pl a böngészés chrome -al. Ami önmagában nem akkora gáz, mert talán az majd javítják, de az üzemidő nálam drasztikusan csökkent. Az én használatommal 5-6 nap volt eddig. Most a harmadik napon már töltést kér. Ráadásul nem tudom miért, de kint van egyfolytában a helymeghatározás ikon. Az akku használatnál pl az időkép app 20% -át ette le az akkunak, holott meg sem nyitottam :S Lehet kéne egy restore? Vagy valahogy vissza tudom tenni a régi 7 -et úgy hogy nem csináltam backupot?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító írás
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Mini 6 Wi-Fi + Cellular 64GB Fekete + Smart Folio
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular