Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Igen, minden ugyanolyan lesz, mint volt,de ha visszaraksz backupot, akkor a hiba is megmaradhat...De azt nézd meg, amit az előző hsz-ben írtam neked, mert valószínűleg az lesz csak a gond és akkor fölösleges a restore...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
@matthew@
őstag
akkor ne zárd le
Amúgy én az eredetit ajánlanám, 0,89€-ért sztem nem olyan drága, és az már a Pro verzió, amiben van Push, úgyhogy egyáltalán nem vész, végképp ha már ennyit perkáltál iPad-ért 1-2 ilyen kisebb költség sztem belefér, azzal tuti nem lősz mellé, de nemtom van e free megoldás a push-ra
Szerk közben rájöttem, én régen IM+ Instant Messenger-t használtam, azzal több chat dolog is ki van lőve akár, elsőnek azt próbáld ki
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Az Im+ nál nem láttam különbséget leírásban, de próbáld meg, ha megy a push értesítés akkor örülj Az eredeti alatt a Chat for google Talk-ot értettem, azt hittem az Google fejlesztés, de mégsem.
Amúgy igen ez így van droidra sokkal több a free app, de a 60%-a felesleges, bár az tény h van jó pár free ott ami itt fizetős, de ott azt is vedd figyelembe h a Google-é a droid, szóval ahhoz alap h ez hozzá tartozik, de sztem amennyibe itt kerülnek a dolgok nem nagy pénz, és én ha a készüléket nézed sztem iPad mindenek felettMatthew 24:42
-
tomi5244
őstag
Én ezt használom és elég jó, bár a videochatet nem próbáltam még szöveges téren teljesen rendben van és megjönnek az értesítések is.
Tény, hogy aki google orientált annak nehéz áttérni ios-re. Nekem sajna még nem sikerült teljes mértékben váltanom ugyanis telefonon még android fronton nyomom. De már dolgozom az ügyön talán egyszer megérem, hogy lesz iphoneom is.
-
Darko
senior tag
A legutolsót még nem raktam fel, pont a JB miatt - valahol olvastam, hogy még nincs rá -, hátha egyszer csak úgy gondolom, hogy felrakom.
(#5133) agabe Ha a Hama terméke kezelne minden formátumot, akkor nagy előnyre tennének szert ezzel a wifi-s dobozukkal, még az Apple saját - mostani vagy jövőbeni - termékeit is háttérbe szoríthatná.
(#5132) Ragnar95: Néha muszáj vagyok bezárogatni, mert nem szeretem ha egyes programok nem elölről indulnak, hanem ahol lecsuktam őket.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
-
erdoke
titán
Nem hiszem, hogy a hivatalos út 100e lenne. Amit szoktak linkelni, ott 35e környékén van a digitalizáló csere. Itt pl. 34e Ft bruttó.
A legjobb aláírás a héten
-
pomk
őstag
Tegnap du. upgradeltem 6.1.3.-ról 7.0.2-re.
Nyomtam egy iCloud backup-ot iPadról WiFin keresztül, majd iTunesban frissítettem. Rá nyomtam a frissítésre, és mindent megcsinált magától. Mindent. Telepítés, beállítások, alkalmazások, smsek, contactok, stb. Mindent vissza rakott magától. Semmit nem kellett csinálnom.
Nem tudom, hogy ilyenre gondoltál-e, valószínűleg nem, csak gondoltam leírom. Nekem ez egy óriási pozitívum volt. Csak lestem kb, hogy mire képes. -
-
ribarszki
őstag
Hát nem tudom.. Szerintem ha az Air esik le, az is végigreped. Abból gondolom, hogy ha egy Air-nél is jóval könnyebb és kisebb felületű S4-S5 esik le pont olyan szögben, akkor annak is vége.
Bár abban igazad van, hogy a régi sgs-em nagyon sokszor esett le és semmi baja nem lett, mígnem egyszer pont pofával kapta el a járólapot. Míg az S4, S5 már egy egyszerű koppanástól kampec. Állítólag amiért nagyobb a képátló és vékonyabb az üveg, nagyobb benne a feszültség és könnyebben reped.. Hát a fene tudja.. Az biztos, hogy az Air kisebb tömegű mint a sima retina.
-
Ragnar95
félisten
-
-
Kbali
nagyúr
Azért is írtam, hogy extrém, mert a kép készítését követően szinte azonnal ki is kapcsolt (ugye itt még volt benn 1%).
Olvasgatva az iphone fórumot is, igyekeztem minden felesleges cuccot kilőni, ne fusson a háttérben, meg pl. ne akarjon wifi kereséshez gps-t használni, mikor gyakorlatilag ki sem mozdul a házból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Építkezünk 6. rész (2024)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠