Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen készüléket, és ez az első apple termékem, úgyhogy elég fogalmatlan vagyok ebben a világban. Egy jó office alkalmazást ajánljatok légyszi. Ingyenes és fizetős is jó lenne.
Köszi,
Bence -
@matthew@
őstag
Legjobb (szerintem és más ismerősök szerint is, szóval lehet h szubjektív a dolog) az Apple által készített Pages, ez 9€-t kóstál, ami nem olyan olcsó, de tényleg elég jó funkcionalitású, vagy van a Smart Office amiből van több lehetőség árban, én a 2-t használtam az is egész jó, vagy ami még jó lehetőség h a CloudOn-t leszeded és ott tudsz online szerkeszteni/menteni doksikat, ezt itt ajánlották nekem, bár még nem próbáltam, ennek annyi a "hátránya" h WiFi kell hozzá, vagy ha 3G-s a kütyü, akkor mondjuk a legjobb megoldás
Matthew 24:42
-
Ragnar95
félisten
-
lbence
aktív tag
Köszi mégegyszer, akkor gyűjtök egy kis erőt és megveszem a pagest-t.
-
vadászcsiga
félisten
válasz szabogabor10 #5963 üzenetére
99$-ért lehet csak használni vagy hogy van ez? Nem értem ezt az appot
-
veterán
válasz vadászcsiga #5964 üzenetére
Office 365 előfizetőnek kell lenned, hogy tudd használni az iOS-re fejlesztett Office-t.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz vadászcsiga #5966 üzenetére
Igen így van. Nálunk ez ugyebár 100 eurót jelent évente, amit a weboldal is igazol. Ha ez megvan akkor fogod tudni használni az iOS-re fejlesztett Office-t. Bár elég nagy blődségnek tartom ezt, inkább kérnének el egyszeri 50 dollárt, és akkor örökre a tiéd marad..
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
lbence
aktív tag
válasz szabogabor10 #5963 üzenetére
köszi, közben meglett, de ennyit nem szánok rá.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Bocsi hogy ilyennel zavarkolódom,de itt ül mellettem egy koreai pali,és a kóreai ipad-je nem akarja venni a prágai wifit.Rohadtul nem vágom hogy miért',de a szobában mindenkinek működik az összes eszközén a wifi csak a koreai ipaden nem.Valami gyors tipp esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz z123456789 #5972 üzenetére
Hanyadik emeleten vagytok? Reptessétek meg az ablakon .
Csak viccelek. Hanyas iPad? Otthon működik neki? A 3as iPadekkel voltak wifi gondok.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Nos így 2 hetes ipad használat után meg kell jegyezzem hogy rendkívüli módon vágja a tenyeremet a készülék éle. Ipad1 sokkal jobb kialakítású ebből a szempontból.
-
pescara
aktív tag
válasz vadászcsiga #5974 üzenetére
Miert veszed a tenyeredbe? Meg azert 2 hetig valamit tenyerben tartani...-)
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #5976 üzenetére
Erre is megoldás a Smart Cover, azt hátracsapva tökéletes a fogása.
A legjobb aláírás a héten
-
pescara
aktív tag
válasz vadászcsiga #5976 üzenetére
En leszoktam rakni, smartcase, de egyebkent a 2 heten rohogtem, attol mar fajhat a tenyer-))
-
z123456789
addikt
válasz kriszpontaz #5973 üzenetére
Mire olvastam a hszed addigra eltűnt az ipse.Mindegy is mostmár.Azért köszönöm!
-
dugesz77
őstag
válasz vadászcsiga #5981 üzenetére
Nekem a smart case sem volt megfelelő de a szilikon tok tökéletesen kényelmes. Kicsit bumfordi lesz tőle de cserében nem csúszik és jobban védi az ipad-et. Valami ilyesmi:[link] ,csak figyelni kell, hogy van smart coveres meg sima belőle.
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #5984 üzenetére
Meg vettem a free változatot
-
tomi5244
őstag
válasz jozsi252 #5980 üzenetére
Nekem tegnap 12ó 21p aktív használat mellett volt még 12%, 50-60% átlag fényerővel használva. Könyveljük ezt el egy jó eredménynek.
Egy droidos (myaudio) tablet topikban olvastam a napokban: "jó ez a tablet csak baromi hamar le merül, készenlétben is képes 5-8% óránként. Rossz, hogy előre kell tervezni ha hosszútávon akarja használni az ember"
Konklúzió: ismeretségemben sokan csesztettek, azzal, hogy minek vettem ilyen drága tabletet mikor vannak lényegesen olcsóbbak is. Na hát ezért!
Ma fél éves az iPadem és minden egyes forintját maximálisan megérte!
-
vadászcsiga
félisten
Letöltöttem az Ucbrowsert, mondom találtam végre egy jo Safari alternatívát, erre gyak kikapcsolja a bill szótárát. En szeretem, megszoktam telon is úgyhogy ez minusz pont, amúgy baromi jo bár mintha lassabb is lenne a safarinál, pedig úgy tudom az Operán kívül az összes a gyári böngésző motorját használja.
-
@matthew@
őstag
Akit esetleg érdekel Apple "Earpod" akkor Bónuszbirgád akcióban most csak 2490Ft
[link][ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz vadászcsiga #5992 üzenetére
Azt nem tudom, mondjuk ennyiért én vettem egyet, nagyon mellé nem nyúlok mert nem egy nagy összeg de a képen a kialakítást nézve, meg a Demandy oldalát nézve olyan lehet: [link] (persze a kép csak illusztráció, de hátha )
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #5994 üzenetére
Ennyiért nem hiszem, h eredeti lenne, mivel ők se tudják olcsóbban beszerezni...Hamisítványt meg vehetsz jóval olcsóbban is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
@matthew@
őstag
válasz Ragnar95 #5995 üzenetére
Hol juthatok olcsóbban hozzá esetleg? Mert fizetni még nem fizettem érte, ebay pl vagy mennyire jók ezek a hamisítványok?
Szerk.: hozzászólásban írták h igen, utángyártott termék, de hangzásvilágban és formában megeggyezik, ez mennyire lehet valós?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz @matthew@ #5997 üzenetére
eBay, tvc-mall, stb, ugyaninnen szerzik be az itthoni boltok is, de 5-10x-es áron árulják
Kinézetre lehet teljesen ugyanolyan is, hangzásra már kérdéses, hamisítvány és hamisítvány között is ég és föld lehet a különbség...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
@matthew@
őstag
válasz Ragnar95 #5998 üzenetére
Na akkor ezt még kicsit átrágom fizetni még estig lehet, még nem küldtem el a pénzt, meg az a baj h olyat sem tudok kérdezni, aki már vett ilyet mert az akcis kupon csak júli 1-től váltható be, ebay-en most nézegettem de nem ami olcsóbb volt azt inkább csak UK-be postázzák, de lehet n voltam suta, mert 1 fontot megér pl egy próba erejéig, csak aztán ki tuja meddig bírja és mennyire tesz jót ez a kialakítás valójában a fülnek próbáltam már élőben eredetit és a basszus elég jö volt, de egyben lehet károsabb is mint egy sima agybadugós füles vagy egy hagyományos vagy ha ésszel csinálja az ember akkor nem annyira?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest