- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Egy olyat hallottam még, hogy motoros fotóriporter hátizsákjából 180 környékén kiesett. A merevlemez tönkrement, viszont a gép még továbbra is működött.
Nemesis13: nagyon szűk a fantáziád, és tetejébe még szemellenzős is vagy.
Láttam már képeket, ahol amerikai rendőrkocsikba vannak ezek felszerelve, menetközben tudnak rendőrségi adatbázisban kocsi-adatokat, kőrözéseket nézni, és ahhoz nem a billentyűzetet-tapipadot, hanem az érintőkijelzőt használják. Ugyanígy láttam már kamionok, Dakar-csapatok, tornádó-vadászok, stb. járműveiben ill. onnan kiszedve kezükben. S ez csak egy példa. -
Beci9595
tag
Ilyen kell a koleszba is állatok mellé
-
gagakriszti
csendes tag
Hozzájutottam ma egy cf 29-es masinához.Hát ez nagyon kemény.Akku bír vagy 5 órát.Úgy néz ki mint ami kibír egy atomtámadást is.Manapság magyarországon mennyiért lehet egy ilyet eladni vajon?Na ennek biztos "kakaóbiztos a billenytyűzete : )
-
Nemesis13
csendes tag
Persze, hogy értem, de szerintem egy ilyen funkciót nem lehet emiatt(súly) kihasználni!
Szóval értelmetlen plusz funkciónak tartom (persze biztos van rá igény).
A mostani metró helyzetre, szerintem megkívánná, hogy mindenki ilyennel szálljon fel rá, hogy legalább a végrendeletét gyorsan bepötyögje, mert a gép legalább túléli -
Nemesis13
csendes tag
"Kiforgatható kijelzőjének köszönhetően táblagépként is funkcionálhat."
Nem tudom, hogy vagytok vele nekem a táblagép max. másfél kiló legyen, aki egy ilyennel rohangál tuti megspórolja a kondi bérlet árát. Ennyi erővel a PS3-at (+ slim képernyő) is mobil szórakoztató központ hosszó utazásokhoz -
Kell egy ilyen...
-
Na, az elpusztíthatatlanságról csak annyit, hogy: egy ügyfelem rendelt egy CF-29-et. Mikor leszállítottam neki, nem volt ott. De 2 óra múlva hívott, hogy nem megy a gép. Néztem is nagyot, hogy ezt meg hogyan sikerült tönkre tennie... Megtöltötte a mosogatót, majd a gépet bekapcsolva akkurátusan beletette a vízbe. Nem is lett volna gond, de a hátsó ajtaja nyitva volt a gépnek és pár pillanat alatt megtelt vízzel. A gép kikapcsolt azonnal. Elmentem, szétszedtem, egy liter izopropil alkohol ráment a tisztításra és bekapcsolt. Még az optikai meghajtója is működött, csupán szegény Samsung merevlemez nem bírta, hogy telement vízzel... Csupán azt kellett cserélni.
-
Alchemist
addikt
Ha reklámfilmet kellene csinálnom hozzá: Indiana Jones egy frigó belsejében kirepülve túlél egy atomrobbanást.. ziláltan kiesik a frigóból, mellézuhan egy Toughbook, kinyitja, bekapcsolja, működik, elkezd rajta dolgozni.
Persze hogy túlzás, de az üzenet egyértelmű. -
macilaci78
nagyúr
válasz
ermisukrám #7 üzenetére
Nem egy ősrégi szériáéra vagyunk kíváncsiak.
-
zdanee
őstag
Hmm, még csak azt sem mondhatnám, hogy túl drága, kb. pariban van egy macbookkal.
-
KaiotEch
nagyúr
Azért ha egy nagy cat monstrum csak megpöccinti, hamar bezúzza
-
Angel1981
veterán
A design valahogy a Transformersekre emlékeztet.
Egyébként nagyon klassz! -
ermisukrám
tag
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
320x200 / 11kg
-
F34R
nagyúr
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
Súlyra én is kíváncsi lennék .
-
macilaci78
nagyúr
A kijelző felbontása? Súlya?
-
cadeyrn
aktív tag
Na ez az, amihez nem lehet használtan hozzájutni: amit leselejteznek, az tényleg darabokban van
-
PPatrik
aktív tag
Szép darab!
Mikor lesz teszt róla? Törés teszt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- 2018 15" MacBook Pro
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT