Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
Úgy látszik nem sokan szeretünk pazarolni!
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
"Pl egy jó kis sörözés alkalmával is működik a mutatvány" Nekem legjobban a Helix V3 jött be sörözésekkor. Szinte mindent kibír és egy kemény esete után is felújítható. Szó szerint fillérekből karban lehet tartani. Aki nem szeret szöszölni annak pedig kész/új kazánrészt is árulnak Helix V3 Kazánrész amit egy perc kicserélni ha sérül a külseje vagy a színe nem tetszik azt is kapni hozzá Helix V3 Test , Helix Szipka szóval elég költséghatékony megoldás.
Én főleg sima eGo akkuval használtam egy évig most vettem csak vari volt akkut hozá Innokin iTaste vv V2 .(#338) jer1cho
Szerintem sincs sok értelme. Alapból mire megtalálja a neki tetsző ízt ... Szerintem az a legnehezebb az egészben.Főleg közvetlen a cigi lerakása után.
Idézem magam: "A Davidoff likvid mogyoró ízű,tök gáz, igencsak kuka lesz(egyelőre dohányízt szeretnék)nem tudom ki adta neki a nevet, de mellényúlt az biztos. " Majd 3 hónapig a kedvenc ízem volt ..... mivel rá kellett jönnöm hogy füst ízesítésű nincs.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Na újra megírta valaki a tutit.
Mennyi erős akaratú ember!Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
"Éppen ezért. Csakis kívülálló lehet objektív." Voltam nemdohányzó , dohányzó , e-bagós ..... mégis az tudna valós véleményt alkotni akinek annyi köze van a dologhoz hogy elolvasott 4 cikket? Kötve hiszem.Elhiheted magam sem úgy vettem az első e-cigit hogy előtte nem jártam utána, hiszen én magam tüdőzöm le ..... azt hiszem nekem volt a legfontosabb az objektivitás ez ügyben.
De tudod mit igazad van! Megkövetlek! Még jó hogy felnyitottad a szemem.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Hogy lehetsz objektív amikor egyiket sem próbáltad??
Mindkét oldalról találsz egy rakat írást ez után számodra már hit kérdése. De mégis neked az e-cigit pozitívan feltüntető cik volt nem tetsző ..... akkor ki lett pár perc alatt ,,hívő" ?
Ez tisztára az az objektivitás mint amit a dohányzó kollégáim képviseltek. Láttam a híradóban hogy halált okoz és ezért inkább dohányzok tovább .... ezután a guminő .... stb.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Ez nem ellenvélemény amiket linkeltél ..... te linkelgetsz és olvasol két cikket majd megmondod a frankót.
Én meg használom és több mint egy éve olvasok róla .... Édesanyám ennek a segítségével szokott le a cigiről .... innentől a dohánylobbi a kormány és ti sem fogtok meggyőzni hogy rossz dolog.
Mint korábban írtam én csak át akartam szokni (a nikotin és a füst elhagyása volt a célom) de már megfordult a fejemben hogy elhagyom. De ezt sem szeretném magamra erőltetni hiszen a nélkül is egyre kevesebbet használom ......
Most az az érzésem van hogy a barna medvét próbálod meggyőzni hogy piros[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Cyberpunk #153 üzenetére
"Akaraterő nem kell más, ecigi nem oldja meg a fő problémát" Ebből azt olvasom hogy aki e-cigit használ vagy azzal akar leszokni eme nemes tulajdonsággal nem rendelkezik.Ami benned ugye bizonyítottan megvan.De ha nem így akartad írni megkövetlek. Úgy látszik félreértelmeztem a dolgot.
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Cyberpunk #145 üzenetére
"Véleményemet írtam csak le." Nincs is ezzel baj .....
De engem ne minősíts akaratgyengének mert nem a te képzeletbeli utadat követem.
És attól hogy szerinted nem alkalmas leszokásra a közvetlen környezetemben tették le a segítségével a bagót (ezt nem is egyszer leírtam).
Az meg hogy minek a rabja vagyok el tudom dönteni köszi.
Nekem jó esik hogy párát eregetek nem kell ezt túllihegni.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Cyberpunk #139 üzenetére
"De a szokás marad, és a leszokásnál nem csak a füstölésről ajar az ember lemondani, hanem a szokásról is. " Dehogy nem! Én pl. csak a kátrányt és a nikotint szerettem volna kihúzni a sorból a mellékcselekményt nem! Bár mára már megfordult a fejemben hogy teljesen elfelejtem a dolgot.
Azt meg ne várd hogy nem szólnak meg egy e-cigis fórumon amikor betoppansz és megírod milyen ügyes vagy mert minden nélkül letetted a cigit. A többi ember meg akaratgyenge ......[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz TazLeacher #44 üzenetére
"most viszont azt mondom, hogy kíváncsi lennék egy RY4 analógra" Áááá az analóóg nálam már nem játszik szerencsére!
(#51) horvathkrisz
+1 "......... jaj de szépen cseng a tüdő sípol ......"(#54) Maximum1
Gratula a leszokáshoz! Nekem ezek a szopogatós,rágós,ragasztós cuccok nem jöttek be.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz TazLeacher #35 üzenetére
Az elején ez volt a legnagyobb pofon hogy rá kellett jönnöm hogy Pall Mall ízű nincs csak nevű!
Később ez áldás lett.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
Gratula a cikkhez!
Szépen összeszedted!
Jómagam is vaper lennék már vagy 15hónapja.Már 4 hónapja nikotinmentes likviddel.
Nem igazán a leszokás volt a célom ahogy az látszik is 15hónapos e bagózásból. Viszont így hogy a nikotint már nem tartalmaz a likvid amit használok egyre többször veszem észre hogy elrepült a délelőtt és zsebben maradt a készülék! Egyszerűen elmúlt a függőség érzése amit a cigarettánál sokszor éreztem (főleg csóró koleszosként ). Maradt a néha-néha pöfékelek ... mint ahogy néha megiszok egy jó pohár bort.
Nem beszélve az anyagi oldaláról a dolognak.Szó szerint megjelent a számlámon az áldásos hatása (még tavalyi cigi áron is százezrekről van szó)! Sajnos ez a pénzem sokaknak hiányzik, gondolom ezért akarják a Magyarországi kereskedőket ellehetetleníteni, így az e-bagósokat is bonyolultabb beszerzési módra kényszeríteni.
Sajnos pont akkor amikor egyre több kollégám szokik le a "Zseblámpát szopogatsz?" , " Ezután a guminő jön!" megjegyzésekről és inkább a "Kölcsönadnád hogy kipróbáljam?" a jellemző.(#26) b.
Akkor ezt minek neveznéd?Anyu leszokott a bagóról vele!Én meg a nikotint és a kátrányt felejtettem el (ja és nem kelek sípoló tüdővel)! És a családi kasszában is több pénz maradt! Ez mind negatív neked?Bazinga!
Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest