Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Sm!tH
tag
olvastam a tesztet PH!-n a 88GT-kről és meg vagyok elégedve magammal, ill. az S1el

egyik sem ér a közelébe hőmérsékletet nézve!

a chilla még jó választás lehet mert óccsó (és finom)
-
Mr Sm!tH
tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
krájziszt egyszer végigjátszottam és ennyi, többet az én gépemre nem lesz felrakva ha a fene fenét eszik sem!

dühítő hogy bármilyen hardvert raksz alá nem érhető el maximum grafikán az 50! fps...
nem csípem az ilyen optimalizálatlan sz*rokat (már bocsánat) -
Mr Sm!tH
tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
én még 45ért vettem a GT-t amiből most gts-t is vehetnék akár. ez egy ilyen játék...
viszont biztos vagyok benne hogy a gt-vel is eljátszogatsz egy jó ideig full grafikán mindennel

-
Mr Sm!tH
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
jogos! igazad van abban hogy a leghangosabb most a gépben, viszont engem nem zavar ez a hang, nemugy mint a fehércooleros inno csoda...
amugy a gyári inno coolerhez képest nagyon halk az intel hűtő, a most a vgamon lévőhöz képest meg nagyon hangos

elgondolkozok ezen a 12es ventin...
-
Mr Sm!tH
tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
a GT vs GTS problémára egyszerű választ adok:
1600*1200 fölött játszol vagy alatt?
ha alatt akkor 3-5% van a két kártya között tehát GT-t kell venni,
ha fölött akkor jön csak ki a gts ereje igazán itt már nem kérdéses a választás.A felszerelés miatt meg ne fájjon a fejed, én is most cseréltem hűtőt először vgan és nem tettem semmit tönkre. Lassan, átgondoltan kell csinálni és nem lesz gond. Egyetalán nem egy nagy dolog, hameg elakadnál akkor szólsz egy havernak és megy segíteni

tuninról: hirtelen futtatott tesztek után 700/2200on stabil volt 3Dmark06 alatt, de nem is nagyon próbálkoztam. Jövö 7végén biost moddolok és majd akkor...

beszámolok majd a részletekről
-
Mr Sm!tH
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
ezt a ventit is járathatom 800as fordulaton ha épp ugy akarom

kicsit nagynak találtam a 12 centit (nagyon lelógott volna a kártyáról) meg így utólag gondolkodva felesleges is. Lehet hogy több levegőt szállítana de max 3-4 fokkal lenne hűvösebb a kártya
Jól látod a tápomban nem 12es venti van, de annak is lehet állítani a fordulatát és minimumon elég halk

A gyári intel cpu hűtő meg alapból nem egy hangos példány. Amugy a következő húzásom az lesz hogy lecserélem egy freezer 7 pro-ra
-
Mr Sm!tH
tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
az S1 nándikánál 5k volt+kiszállítás 1k, a 9es venti 2k és az fcp ~4k. ezeket egy helyi boltban vettem.
ja és vettem még 850 pénzért pasztát (valami titan márkájú, nemtudom milyen márka de teszi a dolgát és nekem megfelel)
kb 12k a vége, ennyit megér hogy nem károsodik a fülem a legalább 45dB-es gyári csodától...
viszonyításképpen a 9es AC venti maximum 23.5 dB, de nem kell folyton maxon küldeni. játékok alatt próbálgattam ma 5 V-ot kapott és a VGA alig ment 50 fok környékére!

-
Mr Sm!tH
tag
THX! cizoe & Eagle16: Sony DSC H9

-
Mr Sm!tH
tag
várom a véleményeket!

a befőttesgumi nem végleges megoldás
hibákat javítom folyamatosan....
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik