Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Ha jól tudom, ezek a változó dioptriás lencsék gél alapúak egy külső "zacskóban". Nem a törésmutatójuk, hanem a "zacskó külső felületének" görbülete változik (a'la szemlencse), de hogy mennyire pontosan, és hogy csak pár fix állást (görbületet, ezáltal dioptriát) tud vagy folyamatos az átmenet (bármilyen dioptria) annak nem jártam utána.
A keret súlya és a divat meg olyan dolog, amit embere válogat. Napokban volt itt (látszerészetben) egy srác, aki semmi műanyag keretet nem bír el, még a fémkereteknél messze könnyebb ultemből készülteket sem. Papuccsal máshová támaszkodó fémkeretből viszont még a vaskos és nehéz szárút is lazán hordani tudja.
Eléggé vad keretek vannak már, évtizedek óta kemény melót tesznek bele a tervezők és a marketingesek, hogy divatcikként érvényesüljön, és elég sikeresek is ebben
De a nyári melegben kieső üveg az valószínűbb, hogy kontárság és nem tervezési hiba eredménye, ezt gyakorlati tapasztalatból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De a nyári melegben kieső üveg az valószínűbb, hogy kontárság és nem tervezési hiba eredménye, ezt gyakorlati tapasztalatból mondom.