- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
Ezt offba teszem, mert nem lesz túl szakszerű. A Fordos kamu eszköznél ezt szerepelt:
Szép a címkéje, de semmi különbség sincs a fentebb felsorolt adapterekhez képest. Legfeljebb annyi, hogy a vételára pár ezerrel magasabb.
Ha jól tudom OBD protokollonként eltérő is lehet a csatlakozók "lábkiosztása" és vannak modellek ami ilyen téren kicsit nyűgösek, pl néhány Ford. A Mondeo MK3 TDCInél ( ISO 9141 ) teljesen normálisan működik és kommunikál akármelyik ELM327 alapú kütyü, viszont a benzinesnél (SAE J1850 PWM) ugyanezeknek egy jelentős része nem működik. Ebben a Ford matricás vacakban plusz két érintkezőn van vezeték és talán más sorrendben vannak forrasztva a vezetékek, ezért tud kommunikálni a benzinessel is. Azok az ELM eszközökben amik olcsóbbak és ezt kispórolták ott a benzinessel nem fog működni a dolog.
A Ford matricás kütyüben a plusz két vezetékért kérik el a felárat.Bocs, ha már volt, lusta voltam a válaszokat végigolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest