Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
válasz
#71562240 #58 üzenetére
elnézést,az aláírásom nem e témára adott hozzászólásaim alaptéziseként készült, de ha relativizálni akarsz, vagy mindenképpen úgy érzed, ez segíthet elfogadni mások és így az én véleményem is teljesen (anélkül, hogy azt negatívumként éled meg),akkor én feltétel nélkül hozzájárulok, hogy ezt így éld meg!
a gondolataim, és a hallójárataim is szabadok, van mihez képest viszonyítási alapom is a témában, tehát nem csak légbe kiáltott rezonanciahányadossal akartam megtörni az esetleges egyhangú vagy mélyszántású gondolatokat, csak 1 apró porszemnyi véleményt formáltam, némi iróniával fűszerezve. a fórum erről szól, véleményekről, egyetértésről,vállveregetésről vagy épp véleménykülönbségek ütköztetésésről.
ebben van valami rossz? remélem még nincs.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Secretive
aktív tag
válasz
#71562240 #41 üzenetére
a lényeget értettem, az előadásmódját viszont nagyon firtatom. ugyannak az embernek 2 szín egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazon árnyalattal képződik le az agyában, ettől még mindkettő lehet jó színlátó, ugyanilyen a hangzás és hallás is.....vannak irányvonalak (gondolatok, elvárások, élmények), vannak (mérhető) sztenderdek, és van az audiophilizmus, ami ezek egyvelegének egy speciális keveréke.
nem szedtem én darabokra, csak a gondolatmenetébe beleerőszakolt lehengerlő igény megjelölések fantasztikus viszonylagosságával illusztráltam a valós, sokkal-sokkal bonyolultabb problémát annak megítélésére, hogy mégis mitől lesz jó egy hifi rendszer vagy erősítő.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo High end hifit megfizethető áron? Van a kínai gyártóknak egy nálunk még kevésbé ismert minőségi szegmense!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest