Hirdetés
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
válasz
#71562240 #58 üzenetére
elnézést,az aláírásom nem e témára adott hozzászólásaim alaptéziseként készült, de ha relativizálni akarsz, vagy mindenképpen úgy érzed, ez segíthet elfogadni mások és így az én véleményem is teljesen (anélkül, hogy azt negatívumként éled meg),akkor én feltétel nélkül hozzájárulok, hogy ezt így éld meg!
a gondolataim, és a hallójárataim is szabadok, van mihez képest viszonyítási alapom is a témában, tehát nem csak légbe kiáltott rezonanciahányadossal akartam megtörni az esetleges egyhangú vagy mélyszántású gondolatokat, csak 1 apró porszemnyi véleményt formáltam, némi iróniával fűszerezve. a fórum erről szól, véleményekről, egyetértésről,vállveregetésről vagy épp véleménykülönbségek ütköztetésésről.
ebben van valami rossz? remélem még nincs. -
Secretive
aktív tag
válasz
#71562240 #41 üzenetére
a lényeget értettem, az előadásmódját viszont nagyon firtatom. ugyannak az embernek 2 szín egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazon árnyalattal képződik le az agyában, ettől még mindkettő lehet jó színlátó, ugyanilyen a hangzás és hallás is.....vannak irányvonalak (gondolatok, elvárások, élmények), vannak (mérhető) sztenderdek, és van az audiophilizmus, ami ezek egyvelegének egy speciális keveréke.
nem szedtem én darabokra, csak a gondolatmenetébe beleerőszakolt lehengerlő igény megjelölések fantasztikus viszonylagosságával illusztráltam a valós, sokkal-sokkal bonyolultabb problémát annak megítélésére, hogy mégis mitől lesz jó egy hifi rendszer vagy erősítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest