- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Aham, nem olvastam el az egészet, csak részeket.
Nem AT+CCC, hanem ATT+CCC, az AT csak tesztre. A tápfesz pedig nem tuninghoz kell, hanem, hogy csökkentsem Win alatt. Ha 300-ra állítottam a memet, akkor hibázott, szóval az túl alacsony volt neki. Marad a 300/350, ez gyakorlatilag a gyári értékek fele (memnél még kevesebb). A feszültség azért lenne jó, mert azzal elég sokat lehet nyerni fogyasztásban (a fogyasztás kb. lineárisan függ az órajeltől, és négyzetesen a feszültségtől).
Ami a tuningot illeti, kb. 620/810-et tudtam elérni vele (590(?)/800) az alapérték (Sapphire 1950pro Ultimate). De nem tetszik a memóriáknak a tuning, ezért 590/700-on megy játékok alatt (így is 100%-ra kell tekerni a hűtőt a memória miatt). Win alatt 40%-on megy a "propeller".
Crysis nálam is halál, bár az elején 1280x1024-ben, High-on el lehet lenni vele... (10-15 fps)
. Az NFSPS demo nem volt annyira leterhelő, nálam ment gond nélkül. DiRT-el voltak még problémáim, mondjuk régen próbáltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest