Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
A feszültség-módosító fül akkor nem jelenik meg, ha a kártya nem támogatja a lehetőséget. Más ATI tulajokkal is előfordult ez (ezt írtam az elején figyelmeztetésül).
CCC-rel együtt tényleg megy, csak az egyik mindig felülírja a másik beállításait. Indításkor a CCC, ATT beállításkor meg az, végül az ember nem tudja, éppen mi, és milyen beállítással fut a gépén.Ja, hogy sima AT volt.
Azt én azért hanyagoltam, mert a leglehetetlenebb pillanatokban tudta kiakasztani a rendszert, bármiféle észrevehető ok nélkül.
Hogy GPU-t és memóriát mennyire lehet lelassítani, azt driver-e váltogatja, de a 7.11-gyel pl 303/303-on megy az XT-m 1,1V-on, Vista alatt meg ugyanez 351/405, az alatt már 1,45-re ugrik.
Alap 2D/3D bőven jó kártyakímélésre, játékprofilokat meg én az újabb game-ekhez hozok létre, ha szükséges. Szerencsére az optimalizálatlan (NFSPS) játékokon, és a Crysis-en kívül még semmi nem izzasztja meg igazán az 1950XT-t. Pro viszont alapból hűvösebb, nem kazán, mint a teljes XT paletta. Tuningolással azért így is lehet próbálkozni, csak behatároltabbak a lehetőségek.
A X-Coder tényleg ász, és még jobb minőségben is tudsz tömöríteni, mint más progikkal. DivX Encoder 1ó 15 p-es munkája Xilisoft/ImToo Video converter-tel 50p-1ó, X-Coder-rel 15-25p. Biztosan CCC-vel is gyors, csak a felület átkapcsolósdi, varázslósdi játéknak én már neki sem álltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- ASUS routerek
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest