Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszasi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Atab5 quadom és kipróbáltam vele a dogee dg 500 Firmware-t és tökéletesen működik vele.Kapunk vele előre telepitett facebookot,youtubet,msnt,twittert,skypet,flash playert.Ha valakit érdekel innen töltheti és magyar nyelvű.
http://4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t565896.html
Nem meg ijedni de van üdvözlő zenéje
Üdv Mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok Ma hozzàm került egy dapeng a 9230.Magyar nincs benne.2.3.6 androiddal
Szeretném rootolni de normàlis leiràst nem talàltam.segitene valaki?Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
Gabe944
csendes tag
Azzal kezdeném , hogy lassan 1 hete Atab phone 5 mtk6577 tulajdonos vagyok.
Ez a készülék elött Iphone 4 em volt de azt meguntam nagyobb kepernyõre vágytam függetlenebb rendszere így lett a Samsung egy erõs közép kategóriába betitulált készüléke a Samsung galaxy s advance....
A telefonnak 2 erõssége volt: a hangzás és a super amoled. De ezért cserébe a rendszer folyamatosan akadt meg a legujjabb JB frissitésnél is. A játékok szaggattak és sorolhatnám. Katasztrófa volt.Így lett egy Atab 5 mtk6577 . Melytõl elsõnek féltem abból ki indúlva , hogy mennyi negativitás érte a készüléket.
De az én tapasztalataim :
Külsõ : Markáns. Szép . Nem túl vékony nem túl vastag pont jó. Jol meg alkotott és összerakott szerkezet.
Zene : A hangszoró nem produkál oly nagy teljesítményt de elfogadható , célra megfelel és igazából ez nem érint hiszen ha rádugom a JBL hangszórom egy jó zene appal akkor a hangzàlás nagyon jó , egy jo fülessel szintén élvezhetõ (nekem egyik oldalon sem szol olyan lüktetõ hang amit leírtak problemanak)
Video: az 1080 as mp 4 et leszamítva majdnem mindent lejatszik gyönyõrūen.
Képernyõ : Nos igen a telo egyik gyengébb pontja de ez is nézõ pont kérdése hiszen nem rossz ez és ebben az árfekvesben nem férne bele super amoled.
Wifi,GPS,3G,Dual sim egyhuzamu mūködése (netkártya) Az itt fel soroltakkal nekem egy gram hibám nem volt. Wifi és 3G gyors. GPS azzonal talál mūholdat. Ninsc kártya problémám nem dobálja le a simet.
Rendszer : Gyors és gördülékeny élvezet használni nem fagy be.
Viszont igen a ram rom mely kevés de roottal es egy 32 gb micro sd vel megoldhatóAkku : 3G nettel baromi gyorsan merūl de meik androidos telefon nem ?
Wifi: a töredékét viszi a 3G nek.
Ha átlagosan használom és nem nyomkodom egész nap 2 napot simán bír. Ami jónak mondható szemben pl egy samsung galaxy s3 uzem udeével.kamera: Gyenge de amondono vagyok ha valaki fényképezni akar és nem egy gyors pillanatot megörökíte(mert arra tökéletes) akkor vegyen egy fényképezõt .
Amiket most felsoroltam az erõsebb tulajdonsagok voltak melyre rengeteg panasz is jött. Nekem minden megy és mūködik.
Árában jó tudásában ( roottal nagyobb rom ram kapacitással) kategóriájában kiemelkedõ tab és telefon. Csak ajánlani tudom ezt a készüléket.
Nálam 10/8. Ha jobb képernyõ lenne és alapbol nagyobb rom ram akkor 10. a kamera miatt nem vonok le pontot mert fényképezõm van sose voltam a telefonnal való kép és video készítés híve és mivel droidos fényképezõm van így megoszthatom a telora a képet vagy a netre. Ennyi. -
kelemenkelo
tag
Sziaszto van egy elado uj akkum es egy foliam pü
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
csongi
veterán
válasz horvathpal #83 üzenetére
Az előző hozzászólásomban a kék fórum szóra klikk.
-
horvathpal
csendes tag
Sziasztok!
A hangerővel lenne problémám.
Lalszi kollégánk leírta, hogy root nélkül hogyan lehet feltolni a hangerőket a Mobileuncle MTK Tools-al.Én letöltöttem a marketből, feltettem, próbáltam a leveleket feljebb tenni, de nem tartja meg a beállítást, visszaáll 0-ra.
Mi lehet a gond? Esetleg valami ötlet?
Help Me Please!!!!!!
-
golyba
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel jelentkezett a probléma, hogy a telefon "önálló" lett! Ezalatt azt értem, hogy a kijelző fogta magát és úgy érzékeli mintha én nyomkodnám! Tegyük hozzá a készülék egész éjszaka az asztalon volt nem nyúlt hozzá senki; nem esett le! Mi okozhatja a problémát! Első körben újraindítottam a probléma megszűnt örültem....majd 1-2 perc után elkezdődött a probléma... Visszaállítottam a gyári állapotra a készüléket....szintén megszűnt a hiba ... majd újra előjött 1-2 perc után... Mobil sec-el átnéztem a telót nem talált vírust. Esetleg valakinek valami ötlet? Nekem még az az 1 ötletem támadt, hogy 1 software frissítés de viszont erről nem találtam anyagot....Köszi a segítséget előre is!
-
würzburger
aktív tag
válasz kissthomas #5 üzenetére
Szerintem minden mobil töltő földeletlen!
-
tomee007007
őstag
Üdv!
Már 4 napja nyúzok egy ilyen telefont, és megosztanám az eddigi tapasztalataimat:
- A külső jó minőségű, az összeszerelés is remek...egyébként 99 %-ban úgy néz ki mint a Samsung Note...a töltő pedig erősen hajaz az iphone-hoz
- A kijelző szép, bár nem egy amoled kijelző, betekintési szöge átlagos, de a színek szépek.
- A rajta lévő ICS nagyon jól van optimalizálva, nagyon szépen visz mindent, nem akad, még nagy terhelésnél sem döccen meg...és ami nekem a legfontosabb nem fagy.
- Az akis jól bírja, intenzív használattal is elmegy 2 napot.
- A wifi erős, stabil, a gps-t eddig még nem próbáltam.
- A hangszóró nem túl hangos, a hozzá adott füles meglepően jól szól.
- Eddig egy hibát fedeztem fel, hogy OTG usb-t nem támogat.... -
xxman
senior tag
quadrant standard 2 pontok?
I just wanna have some fun.
-
b0bcat
addikt
Most nézem, hogy félregépeltem: az első generációs aTAB5 típusa i9230, nem ..39.
Ha jobban megnézed őket, látni közöttük a különbségeket. A kamera, a villanó és a szenzorok eltérő elhelyezkedése a támpont.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
csongi
veterán
Olvasd el újra! Nem tudom mit nem értesz rajta? Az MTK 6575-el szerelt telefon a végén leírtakkal tér el. Ennyi. Ha kevés a 1,5 oldal akkor olvasd el pl vissza fele is
(B)A végére hagytam az MTK 6575-ös pár soros bemutatását.
A készülék csupán pár dologban tér el.!!!!!!!!(/B)
Lehet elkerülte ez a figyelmed. -
simonzé
addikt
Azt irod MTK6577-es van benne. Erre a vegen spontan kilistazod az MTK6575 parametereit. Raadasul odairod hogy van benne tv is, de errol mashol egy arva szot sem szolsz... Nem artana tisztazni, hogy akkor most 6577 vagy 6575 van a telefonodban, meg pl hogy van-e benne tv vevo. Meg ugy egyaltalan ha mar leiras, akkor ne masfel oldal legyen...
I don't fit in. I fit out.
-
b0bcat
addikt
Az akku üzemidőről: 5 óra 20 perc netezés után még 25%-on áll az akku.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
b0bcat
addikt
válasz blueMerle #67 üzenetére
Most akkor két különböző dologról beszélünk:
1) a 800x480 tűrhető képminőséget nyújt 5 collos képernyőn
2) a 800x480-as felbontás nem annyira praktikus pl. netezés szempontjából, mint mondjuk az 1024x600Egyetértünk.
-
blueMerle
veterán
Nem a ppi a legnagyobb gond, hanem hogy feleslegesen batár ekkora a kijelző, mert relatíve kevés tartalom fér el rajta a felbontás miatt (pl. egy 1024 pixelre optimalizált weboldal natív felbontásban nem fér rá ki) Én is ezért adtam el a nótaklónom, mert abszolút felesleges volt ilyen felbontással ennyire bazi nagy dög cucc. qHD felbontással már egy leheletnyivel jobb a helyzet.
-
b0bcat
addikt
válasz blade zte #62 üzenetére
Nekem 240 mega szabad RAM-om van az 512-ből. Nekem elég.
Azt megmagyarázhatná valaki, hogy az 1 giga memóriával szerelt készülékekben alapból miért foglalt több mint a fele kapacitás.
-
b0bcat
addikt
válasz Cyberpunk #61 üzenetére
Te bevallottan PPI-fanatikus vagy. Másoknak, kisebb PPI-igénnyel simán elég tud lenni ez a felbontás ekkora méretben. Nekem pl. az ugyanilyen felbontású 7 collos tablet után ez a képernyő szuper éles.
-
blade zte
őstag
válasz iMaverick #53 üzenetére
Az is csak 512mb ram. Ilyenekbe ennyi ramot rakni bün. Azért az ilyeneknél látszik igazán, mennyire megéri a legújabb samu telókat másolni. Az ilyen note 1 másolatok, mint a cikkben mintha még bumszlibbak lennének, és sokkal téglábbak.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Cyberpunk
félisten
A normál kijelző annyira nem is gáz, csak a felbontás harmat ekkora méretre már. Ez szvsz még a 4,3"-os DHD-m meg HD2-esemre is gyér volt anno. Jó persze cserében olcsó.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
b0bcat
addikt
válasz SiliconStuff #51 üzenetére
Vannak olyanok, akik képtelenek értelmezni azt, hogy "ár-érték arány", illetve a mai napig hisznek abban, hogy ami nem márkás, az csak ócska lehet. Nem baj. Ez a készülék nem nekik szól. Mi, akik elégedetten használjuk, nem kell, hogy emiatt rosszul érezzük magunkat.
-
b0bcat
addikt
Már többször, több helyen leírtuk: a MyAudio Series 5 és az aTAB5 más-más gyártmányok, sőt az S5 és az aTAB "generációi" is eltérő modellek.
S5: Star N8000
S5+: Star N8000+ / N9770
aTAB5 (egymagos): Dapeng i9239+
aTAB5 (kétmagos): P05Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
csongi
veterán
Én sem vállaltam volna be 60-ért. Akkor inkább OT997. Viszont nekünk vásárlóknak ez annyiból jó, hogy a többiek mérséklik az áraikat, és több gyátmány is megjelenhet itthon.
nggabi:
Érem én hogy Note, meg találkoztam is vele, meg minden, de ez akkor is két simes. Hosszú évek alatt nekem elfogyott a türelmem a mindennapos csekklistázástól. 1telefon, 2telefon, GPS, laptop....stb. Ha beválik, és működik rendesen, akkor bódottá lesz néti , vagyis nekem.[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
-
iMaverick
addikt
40-50e ft is sok pénz, legalábbis szerintem.
Ez így igaz! Ezért is ennyi nálam a lélektani határ, amit egy ilyen kütyőre hajlamos vagyok kiadni.
Ezeket a kínai csodamásolatokat meg hiába szidod: én most cseréltem le a Samsung Galaxy W-met egy Haipai i9377-re. És meglepődtem! (Nem negatív irányban persze.)
Az egész hacacára ráfizettem 9000Ft-ot, és most van egy megszólalásig a Samsung Galaxy S3-ra hajazó 4,7-es telefonom (a T-Mobile ügyfélszolgálatán 2 ügyintéző is eredetinek nézte), ami "csak" 2 magos, nincs benne 20GB ram, azért a legújabb (nem Nexus-on!) Android-dal van (4.1) szerelve és azt röcc nélkül futtatja.
Szoftveres hibái vannak, de remélem majd vagy a gyártó lép valamit, vagy egy szakács felkarolja és főz rá valami nem gyenge rom-ot. (Ami javítja is a hibákat.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
nggabi
félisten
válasz SiliconStuff #51 üzenetére
mint mondtam, csak egy tanács volt azt már te döntöd el h mit kezdesz vele... 40-50e ft is sok pénz, legalábbis szerintem.
"szenyor dzsíííí"
-
SiliconStuff
csendes tag
Azért azt mindenképpen meg kell köszönnöm a kedves fórumozóknak, hogy egy topicban, ami egy 40-50 eFt árú, dual SIM telefonról szól, felvilágosítják a többieket, hogy 70-80 eFt-ért baró egy SIM-es készülékeket lehet venni, adott esetben használtan.
De remélem, hogy lehetnek olyan vásárlási szempontok, hogy:
- 2 SIM-es kell, hogy legyen
- 40-50 eFt-nál többen nem akarok adni érte
- legyen új, garanciális, és én vegyem először a kezembe kicsomagolás utánTeljesen természetes, hogy az aTAB5 készüléket egyikünk sem akarja egy napon említeni a pl. a Samsung Galaxy Note telefonnal, ami 3x-4x annyiba kerül.
-
Claypigeon
csendes tag
Én vettem egyet. Defy-ről váltottam és mit ne mondjak megérte. Nekem a kijelző megfelel, filmre és játékra használom és egy kis netre. Antutu pontszámom 6859pont.
Simán zökkenőmentesen megy. Ma 5 órát nyomtam a játékot rajta, wifi bekapcsolt állapottal 1 óra netezés és kb 10-15 hívás. 35%-on van az aksi.
Szerintem jó vétel. Én tabletet szerettem volna, de így telefonom is van. -
bagkri01
őstag
-
BiP
nagyúr
Van abból dual-sim?
Amúgy max. 4 colig kerenék, nem kell túl nagy, 4.3 a kompromisszumos maximum. (viszont akkor legyen 800x480-nál nagyobb felbontása).
A huawei ascend g500-ba szaladtam most bele, az gyakorlatilag az említett acer liquid 2magos változata.(így első blikkre paraméterek alapján).
Ha már lehetne kapni, jó lenne. -
bagkri01
őstag
-
-
tomee007007
őstag
Köszi a tesztet, én is szemezek már egy ideje ezzel a készülékkel (ill. a Myaudio 5-ösével), de ezzel az írással meggyőztél
-
bagkri01
őstag
Valakinek szüksége van a két sim kártyát kezelő mobilra, köztük nekem is. Ezért cseréltem le a nexus s (igaz nem ilyenre, hanem egy acer liquid gallant duora) és nem csalódtam,sőt. egy idő után megunja az ember, hogy egyik zsebében magán telefon, a másikban céges, baromi idegesítő tud lenni.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
nggabi
félisten
én az előbb felsorolt indokok miatt nem tudnám neked megmondani h mi az az összeg amiért már megvenném.
és a myaudio-nál valami hanghívás problémák is felmerültek, vagy térerő. már nem emlékszem... szal mind1, csak jó szándékból mondom:
aki nótot akar vegyen azt
szerk.: és aki nem tudná, a galaxy note is kínában készül (volt pár db kóreai meg vietnámi is de a legtöbb kínai)
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Nálunk ez a csoda teszkóban 39900 forint. Annyiért tényleg nem rossz. Ráadásul 1 év gari is van rá. Egy baja van csak, hogy ordenáré benga állat, 5 inches kijelző plussz a keret, basszus ezzel már simán lehet pingpongozni. Én maradok az Alcatel 318D-nél, az sokkal kultúráltabb telefon ennél.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
nggabi
félisten
úhh már megint a klónok.
egyrészt: ki az aki vesz egy ilyet 50ért mikor fél éves gyári garis igazi note-tot kap 80ért? ahol házhoz jön még 1,5 évig a szerelő ha bármi baja van.
másrészt: ha valami szoftverhiba van erre sose jön frissítés, vagyis csodálkoznék.
harmadrészt: 800x480 5"-on
láttam én is ilyen mtk csodákat, valóban nem annyira rosszak (sőt, még videóm is van a youtubon)... de megvenni
"szenyor dzsíííí"
-
csongi
veterán
Ez így van. Megesznek minket
És valóban egy gyártó soron megy le. A nagy trükk a minőség ellenőrzésben van.
Pl: Akkumlátorok. Ugyan az az akksi csak más címkével, az egyik jobb a másik rosszabb. nem érti az ember, pedig ugyan arról a szalagról esik le. A titok csupán annyi melyiken milyen szigorú az ellenőrzés. Az egyik azt mondja minden 500.at lekéri ellenőrzésre, ha nem jó, az egész csomagolt mennyiséget, vagy akár az egész konténert vissza dobják. A másik gyártató ugyan ezt teszi csak mondjuk minden 5000.-et veszi le ellenőrzésre. -
bagkri01
őstag
Teljesen jogos, egy galaxy s duos-től sokkal jobb és az kb 70-80 körül van ha jól emlékszem, akkor inkább már ezt választanám.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem értelmetlen is hasonlítani kínából rendelt cuccokkal / mikor komplett ugyanezt adják ott is.. Egy gyártósor, más logó, más szitázás...
Elég csak megnézni ezt. Kihozta az M-Tech, aki gyárt/at/ tabletet, de van "szuper" minőségi tápjuk is.. Gépházakat is gyártat.. Kína, megesznek minket.
De lássuk csak még, MyAudio pl. Ugyanez a cucc. fogadni mernék még a csavarok is ugyanolyan dőlésszögben állnak benne
Olyan készülékeket állítsunk ezzel szembe, amelyek Magyarországon kapható garanciával rendelkeznek, és dual-SIM-esek
-
csongi
veterán
válasz blade zte #28 üzenetére
Csatlakozom Dulieehoz. A cikket azért írtam meg mert Magyarországi forgalomban kapható. Így több érdeklődés lesz rá, mint azokra amelyeket nem lehet kapni. A készüléknek van topikja egy hónapja már. Ha többi készülék is bekerülne tuti lenne róluk is bemutató írás valakitől, és az nekik ingyen reklám.
[ Szerkesztve ]
-
bagkri01
őstag
Kicsit is értenék hozzá akkor nem írnál ekkora builshitet. Csak ennyit írok cortex a5 vs cortex a9, az 1ghz persze igaz ne a cortex a8, a9-es procik bőven odaverik a cortex a 5-ösöket. Hidd el tudom mit beszélek a most használt acer liquid gallant bőven odaveri az előző telefonom ami egy nexus s volt, és azt nehogy bebeszéld magadnak, hogy a blade 3 erősebb, mint egy nexus s.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
CSak azoknak egy maréknyi garijuk sincs , és árban sem kapod meg ennyiért őket
És még VamosBá megfogja , mert igen, akkor jön a cumifaktor , sajna nem sajna.
Ezt meg megveszed a boltba, és tudja és tudja, az egymagos számomra botrányosan gyors volt.Jiayu G3-ast bevállalhatná a WayteQ , és saját néven hozná, azt hiszem lenne rá kereslet
[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
Háát, én soha nem preferáltam az 512 mb ramot. Egyszerüen kisebb palettában, de ugyanannyiba kerülnek az 1gb ramosak is. Vagy ennyi a négymagos zte u950. Kínai telefonok nézegetésénél ajánlatos nem a másolatokat nézni, mert azok tényleg elég gagyi tákolmányok. Mindig egy generációval hátrébb állnak minden téren.
Jó példa erre egy saját fejböl kitalált telefondizájnú teló: jiayu g3. Ára még talán kisebb is, mégis 720p, 1gb ram, fémház(!),8mp kamera.
blumerle:[link]
És emellé kb itt van egy tucatnyi ugyanolyan tudású, ha nem lenne az:
[link][ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Graphics
Jómunkásember
"A végére hagytam az MTK 6575-ös pár soros bemutatását".
"A készülék csupán pár dologban tér el." - > valamihez képest el kell térnie azaz ahhoz képest amit eddig taglaltEz arra vonatkozik, hogy van ilyen is, de harmadik oldalon ott a hardveres leírás
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
Kifutottam a szerkesztésből.
Szóval két külön világ ,ezek az MTK procik leverik a Blade-t, az új Blade prociját lehetne az egymagos mellé tenni esetleg , a kétmagos MTK6577-es pedig / ami ebben is van / nos bőségesen leveri.
Csak hogy számokkal is lássuk.
A MyAudio Series 5 , egymagos modellje, és a ZTE Blade III-as, a sima Blade adatai említésre nem méltóak.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ebben 6577-es van, irja is. Kétmagos.
Most nem a cikk végét kell elsőként olvasni , ott az egymagos variáns leírása szerepel, ugyanis azzal is kihozták
De itt már 43 ezerbe is megkapható, gondolom ez az ős.verzió
Az MTK6575 meg simán megeszi a ZTE Blade ARMv6-os prociját.. főképp, hogy 800-ig nem is jut el. Mert kifagy.
Az MTK6575-ös pedig ARMv7-es sokkal gyorsabb[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Miért lenne fake, a Jiayu G3-ban is 2750mAh aksi van.
Ez a teló szerintem nagyon nem ér meg ennyit. 5" és 800*480 MT6575 egy mag, sima TFT panel... A bazi nagy méretű aksit leszámítva nem sokkal erősebb egy 800-ra húzott ZTE Blade-nél, kb a ZTE Blade III-mal van egy szinten. Természetesen a Duál-SIM nem elhanyagolható tényező. Ami előbbi telókban nem adatott meg.* Péter - 06302461862 *
-
MattM
tag
Elég gyenge kijelző
-
BiP
nagyúr
válasz kissthomas #5 üzenetére
Tudom, hogy arra gondolt, csak abbéli örömömet fejeztem ki, hogy több gyártó is alkalmazza már ezt a megoldást. És talán már felesleges kiemelni azt is, hogy az apple kezdte el, mert sok gyártónál megtalálható ez a dolog, szóval az, hogy itt is le van koppintva, már kb. nem számít.
-
Graphics
Jómunkásember
Pedig volt, MyAudio Series 5, ugyanez
-
amanoba
őstag
Pár hónappal ezelőtt, amikor először láttam a telefont, kerestem tesztet vagy bemutatót de akkor nem volt semmi..
Köszi, hiánypótló.Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
csongi
veterán
Minden felmerülő kérdésre itt kaptok választ!
A fórum régóta él, az írás csak most lett kész.
-
Graphics
Jómunkásember
Myaudio néven is fut a dolog
-
berzebub
aktív tag
Abból kiindulva, hogy csak az egyik kártyán mehet a 3G gondolom nem Dual Active,vagy tévedek?
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
khron78
őstag
Az akku 2800mAh???? Az fake adat lehet nem?
-
Joker88
őstag
mielőtt telefont váltottam volna én is nézegettem az ilyen kínai cuccokat,de valahogy ódzkodtam tőle..
olyan miatt,hogy senkisem hallott felőlük,nem tudják mi a hiba,milyen élettartammal rendelkeznek (most nem az akksira gondolok,hanem a készülékre ) , meg esetleg ha garanciáztatásra kerülne sor,hogyan,kihez forduljak,stb. . .de sok szerencsét a telefonhoz használd jól,egészséggel,maradjon hű társad
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
blueMerle
veterán
A készülék erősen Samsung beütéssel rendelkezik, ami tulajdonképen nem rossz.
Az igen, erős Samsung beütés? 1:1-ben lemásolták.
aztán: de a fóliával majdnem "Gorilla Glass" is lehetne.
Figyuzz, nekem is volt ilyenem, szóval kérlek, ilyen éktelen baromságokat ne írj már.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
" A töltő nekem nagyon teszik, a kialakításnak köszönhetően nem foglal el másik konnektor helyet. Nem lennék meglepve, ha egy másik gyártó töltőjét másolták volna le."
Szerencsére több gyártó alkalmazza már ezt a módszert. (kisméretű villásdugó+usb). Így ugyanaz a kábel alkalmazható adatkábelnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest