- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
Új hozzászólás Aktív témák
-
obligat
senior tag
Maga a hw nem rossz, a kamerát nem dícsérik, én nem fotózom, vagyis nekem mindegy, de szerintem nem vészes.
A miui megöl, nagyon nem találok benne semmit, nem tudok alkalmazásokat jegelni, nem sok jövőt jósolok neki a telefonon, most nincs időm variálni vele, de nem ez lesz rajta az utolsó rendszer. És bugozik a smart launcherrel is, ami nekem az alap. Más nem is érdekel. Na majd meglátom. A hangja jó és erős, a képe tényleg nagyon szép, navigáció hibátlan, NFC működik, jack-aljzat nincs, ez hátrány, az értesítéseket még nem figyeltem, azt sem tudom van-e erre LEDje, a poco launcher széle hullámzott eseménykor, ami szerintem röhejes és el is múlt mikor lecseréltem. Ha rootoltam, majd beszámolok, de az sem mostanában lesz, nagyon be vagyok fogva
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest