- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
obligat
senior tag
válasz
Bálnaborjú #197 üzenetére
köszönet, ki fogom próbálni.
-
petersomo
csendes tag
válasz
matteo_szg #198 üzenetére
(Y)
-
matteo_szg
őstag
-
Bálnaborjú
tag
A képernyő duplakoppos ébresztésre logikus, hogy kér mintarajzolást, gondolj bele.
Az ujjlenyomatra már nem kellene, nálam legalábbis nagyon ritkán kér olyankor, csak ha bizonytalan volt a felismerés. Megpróbálnám törölni az eddigi ujjlenyomatmintákat, és újat szkenneltetni vele.
-
obligat
senior tag
válasz
Bálnaborjú #195 üzenetére
ézékelő érintését.
de ha dupla koppal ébresztem az eszközt, akkor is akar rajzot, ha eltelt 5 mp az alvásba kerülése óta. "a rendszergazda zárolta az eszközt" felirattal kéri. -
obligat
senior tag
válasz
Bálnaborjú #175 üzenetére
Ez amúgy érdekelne, ha ujjazom, akkor odáig old fel, hogy rajzoljak.
Hol találom a tuti beállítást?
Vagy ez ilyen? -
balinlin
senior tag
válasz
Bálnaborjú #190 üzenetére
Végül azért nem tettem fel, mert az nfc kérdéses hogy támogatott-e, korábban tuti nem volt az.
-
törölt tag
válasz
Bálnaborjú #190 üzenetére
Ha jól tudom az is csak 6.1 alapig. A kernel támogatás szünt meg rá. Próbáltam keresni rá custom rom-ot, de sokkal előrébb nem lennék, frissítések hiányában.
-
törölt tag
válasz
matteo_szg #189 üzenetére
Ez biztató. Köszi.
-
Bálnaborjú
tag
válasz
matteo_szg #189 üzenetére
Mellesleg van rá LineageOS is, az asusok közül egyedüliként, ha jól láttam. Valakinek esetleg tapasztalata ezzel ?
-
törölt tag
Sziasztok!
Zenfone MaxPro ZB602KL tipusnál milyen Android támogatásra lehet számítani. Meddig és melyik verziókat fogja megkapni?
Váltani kéne a Zenfone 2-esem, perpill azt se tudom, hogy melyik droiddal szallítják. Ha venném újonnan. -
vasi79
aktív tag
Pedig menti az. A kékkel aláhúzott szó az, ami nincs mentve. A billentyűzeten rá kell bökni és menti.
obligat: A notch abszolút gáz, igen
-
Bálnaborjú
tag
Azért az xperiám után vannak dolgok, amiben az alap google alkalmazások eléggé fapadosak. Pl. a billentyűzet a legidegesítőbb. A gboard nem tanul új szavakat, és nem használja a javaslatoknál azokat, amiket kézzel írtam be a személyes szótárba. Akkor mi értelme a személyes szótárnak ?
-
obligat
senior tag
válasz
Bálnaborjú #181 üzenetére
Ez az.
-
M2-ről hogyhogy nincs még csak említés sem a Mobilarénán, pedig már kapható...
Lesz mostanában teszt?
-
Amantius
senior tag
válasz
Bálnaborjú #175 üzenetére
Á, így már értem, feloldja csak ujjlenyomattal, de opcióként ott a PIN pl. Köszönöm!
-
Amantius
senior tag
Üdv Urak.
Itt nem lehet csak ujjlenyomattal feloldani a telefont (hozzá akar társítani még pl. PIN-t, vagy jelszót), vagy Én nem értem az egészet. Megjegyzem, nem volt még droidos telefonom, lehet, hogy csak láma vagyok. -
balinlin
senior tag
Én viszont pont az nfc megléte miatt választottam ezt a telefont (az akku mellett persze)
-
petersomo
csendes tag
Üdv,
Így van, alapból nincs hívásrögzítés, én pont tegnap este raktam fel az ACR nevű cuccot, egyelőre az ingyenes verziót.
Csak a beállításokat kell átvariálni, és működik, hívó- és hívott fél hangja is kiválóan hallatszik. (A programban az Android 6/7/8 (b) beállítást kell választani, azzal tökéletes.)
Az ingyenesben 1-2 opció van kiherélve, az én igényeimnek egyelőre megfelel. 600Ft a full verzió egyébként.
A dupla koppos ébresztés egy ZenMotion c. menüpontban van, dupla koppal ébresztés/altatás, ébresztés húzással, illetve a gesztusos programindítás (W, S, E, C, Z, V rajzolással általad megadott program indítható alvó képernyőből) vannak benne.
Az arcfeloldást nem próbálgattam, az általad írt használattal szerintem bírja a 1,5-2 napot.Egyébként én is ediginél, 70k-ért vettem, szombat óra szokom, Lenovo P70-et váltom vele.
-
válasz
Bálnaborjú #162 üzenetére
Az EMAG-osnál nem írják az NFC-t: [link], az Asus honlapja szerint a B602KL-nél opcionális az NFC.
-
Arkennys
addikt
Üdv. Nekem is pár hete ilyen telefon van a birtokomban, és az én aktovitásommal is simán kibír kb másfél napot, pedig az nem semmi. Amit írtál használati módot, azzal tényleg két nap szerintem simán megvan benne.
LED szín nekem is zöld alap, mondjuk engem ez nem zavar, elégnek tartom. NFC van benne, speciel előző telefonról is azzal húzta át az adatokat. De előttem profibban megválaszoltak már, gondoltam beköszönök a közösségnek, ha már a vétel óta rátaláltam a fórumra itt -
obligat
senior tag
piros sárga zöld megy a LED-nek, mással nem találkoztam, vagy nem vettem észre.
olyan is van, amelyik B20, 6GB RAM és NFC képes, legalábbis úgy tudom.
ébreszthető (igaz nem tudom alapból, vagy a smart launcherrel, amit első perctől használok)
szerintem említett portfólióval 2,5-3 nap a minimum.(1napja, 15 órája és 24 perce vettem le a töltőről, még 1 napot és 3 órát ír hátralévőnek, hasonló kondíciókkal, psiphon pro állandóra kapcsolva)
legutolsót nem tudom, de miért ne menne külsős app-al, ha nincs alapesetben. -
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne ezt a típust használókhoz:
- az értesítő led egyszínű,
- esetleg van olyan változata, ami egyszerre tudja a B20-at és az NFC-t is,
- dupla koppal ébreszthető-e a kijelző,
- milyen hatékonyságú az arcfeloldás,
- "átlagos" használat (wifi on, két kártya, napi 1-2 óra kijelző idő, 2 óra telefonálás) mellett mennyi ideig bírja egy feltöltéssel,
- ha esetleg van SOT adat róla, mit mutat,
- van-e benne gyári beszélgetésrögzítés vagy rendben működik-re rajta ilyen funkciót tudó külső program?Előre is köszönöm!
-
Bálnaborjú
tag
sziasztok ! 339-et próbálta már valaki ?
-
Emoletta
újonc
válasz
Bálnaborjú #154 üzenetére
Köszönöm!
-
Emoletta
újonc
Igen. Köszi.
Most ott tartok sokadik gyári beállítás visszaállítása után:
szeretnék megszabadulni az első oldalon megjelenő Discovertől,
sikerült a névjegyeket és a fájlokat az előző telefonból átmenteni,
a kezdő képernyőn megmaradt a téma az alkalmazás törlése és a gyári beállítás visszaállítása után is,
Nem emlékszem rá: a Launcher 3 alapból rajta volt a telefonon?Ami eddig tetszik:
kényelmes a kezelése,
könnyen személyre szabható. -
Emoletta
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék:
Zenfone 2-ről hogyan tudom át tölteni az appokat a tartalmukkal együtt? Az ASUS Data transferrel valamiért nem sikerült.
Nekem a ZenUI launcher nem működik, és az ASUS zenui témák sem. Valaki próbálta már? Az üzeneteket le tudom cserélni az ASUS-éra? -
obligat
senior tag
válasz
Bálnaborjú #149 üzenetére
Azt nézem, hogy "Messages" lett a Google messenger-ből. És ehhez a messages-hez kapcsolódóan települ a carrier services. Amit én is kidobtam. Van helyette Mood, vagy Textra, vagy Signal. Valóban rádobott az üzemidőre, kösz a tippet.
Mindenesetre Boldog új évet kívánok mindenkinek! -
Bálnaborjú
tag
Köszi. Én azt találtam, hogy miután letiltottam a Play által nemrég automatikusan telepített "Carrier Services" appot, viszonylag normalizálódott az üzemidő (most kb. 5 nap 4 óra). Legalábbis úgy rémlik, hogy nemrég jelent meg az appok között, és mivel én tuti nem telepítettem, az auto. frissítés pedig le van tiltva, ezért feltételezem, hogy csak a Play telepíthette.
-
obligat
senior tag
válasz
Bálnaborjú #147 üzenetére
A megoldás a zentalkon az, hogy feltöltöd 100%-ra, aztán hagyod lemerülni kikapcsolódásig. (Persze használni lehet közben ugyanúgy).
Kikapcsolt állapotában megint fel kell tölteni 100%-ra, és hagyni a töltőn még min.10 percig.
Aztán lehúzni, bekapcsolni, használni, 4-5 nap után megint jó lesz. -
Seirei
tag
válasz
Bálnaborjú #145 üzenetére
Úgy olvasom hogy a legutóbbi 338-as update a ludas.
-
Bálnaborjú
tag
Néhány napja erősen lerövidült az akku készenléti ideje, most pl. 2 nap hátralévő üzemidőt ír, 10 órával ezelőtt lett feltöltve, ezalatt a képernyőhasználat 37 perc volt, ami szerintem nem sok. Nem tudom, ilyen hirtelen változás lehet-e az akku állapotromlása miatt, vagy valami app "teker" a háttérben? Akkor viszont melegedne is a telefon, amit nem tapasztalok. A használati statisztika nem sokat segít, mert láthatóan nem jelez ki mindent, a százalékok összege nem adja ki a 100-at (csak valami 14, azaz nem kerekítési hiba).
-
törölt tag
válasz
Wallenberg #141 üzenetére
RDS nincs, felvenni lehet vele.
-
Wallenberg
senior tag
A telefonban van FM rádió.
A rádió RDS képes?
Lehet az adást rögzíteni vele? Tehát van olyan menüpont a rádión belül, hogy "felvétel indítása"?
Karácsonyi ajándék lenne és akinek keresnénk, annak fontosak a fentebbi funkciók.
-
flash-
veterán
hát hezitálok hogy 60ért redmi note 6 pro vagy 69 ért ez..
hát a teszt a kamerával elnéző de ahogy nézem a képeket nappal is eléggé mosottak a képek, ..
este meg valami botrány.. -
matteo_szg
őstag
válasz
Bálnaborjú #138 üzenetére
Csak szoftveres különbség van, az is minimális elvileg.
-
Bálnaborjú
tag
Ti hogy tudjátok, a ZB601KL és ZB602KL között csak szoftveres különbség van ?
---
Tokot és edzett üveget honnan lehet venni hozzá ? Helyi kellene, nem ebay v. alibaba, és teljesen átlátszó üveg kellene, nem az az alul felül festett, amit az alza árul
Köszi
-
matteo_szg
őstag
És most újra 69k Ft az eMag és Extreme Digital kínálatában. Elvileg ez nem 1 napra érvényes.
-
törölt tag
válasz
Bálnaborjú #135 üzenetére
Tedd fel innen.
-
Bálnaborjú
tag
válasz
#65577472 #134 üzenetére
a ZenUI launcher app-járól van szó
-
mrbego
aktív tag
Sziaszok
Nekem még Zenfone 2 van és érdekelne, hogy erre a Max Pro-ra le fel lehet tenni az Asus Launcher-t és a többi Ausu saját appokat? Pl. számológép zseblámpa stb.
(Csak mert pl. Huawei tabletemnél azt írja nem kompatibilis.) -
obligat
senior tag
válasz
Bálnaborjú #130 üzenetére
Nem mértem, de minden rendben vele. (Azért sem mértem)
-
Bálnaborjú
tag
A wifijével hogy vagytok megelégedve? (azon kívül, hogy nem tud 5GHz-et)
Nekem jellemzően 5-10 dBm-rel gyengébbnek jelzi a vételt, mint a 3 éves Xperia E4G-n, viszont az adatátvitel ennek ellenére kb. 2x gyorsabb.
-
törölt tag
válasz
Bálnaborjú #128 üzenetére
Nincs tok a dobozban.
-
janeszgol
félisten
válasz
Wallenberg #117 üzenetére
Ennyiért ajándék volt.
-
törölt tag
válasz
Wallenberg #120 üzenetére
Nem muszáj.
Én sosem teszek fóliát vagy üveget a telefonjaimra, de tudom, hogy ezzel én képviselem a kisebbséget.
-
törölt tag
válasz
Wallenberg #118 üzenetére
Nincs rajta olyan fólia, amit tartósan tudsz használni a kijelző védelmére.
-
Wallenberg
senior tag
Gyárilag van sima, azaz üres fólia a kijelzőn a telefon tulajdonságait bemutató fólia alatt?
Vagy csak a telefon tulajdonságait bemutató fólia van a kijelzőn?
-
Wallenberg
senior tag
Csak ma, november 16.-án, pénteken 69.990 Ft a szürke színű Asus Zenfone Max Pro telefon Black Friday keretében az Edigital áruházban.
-
törölt tag
válasz
Bálnaborjú #114 üzenetére
6/64-es is tudja a B20-at, csak hivatalosan nem került itthon forgalomba.
-
obligat
senior tag
válasz
Bálnaborjú #105 üzenetére
Van olyan
És nagyon jó, megszerettem. -
obligat
senior tag
Az automata(alkalmazkodó) fényerő működésén lehet valahogyan finomítani?
Valami lassabb átmenetes megoldás érdekelne. -
N!GhTyka
tag
válasz
matteo_szg #88 üzenetére
Szia! Sajnos én nem nagyon értek hozzá. Hogyan tudom telepíteni manuálisan? Letöltöttem a legfrissebbet ami fent van és hogyan tovább?
-
Bálnaborjú
tag
szerencsére itthon hivatalosan a combosabb változat kerül piacra
a másik változat 6Gb-os, szóval szerintem ez téves
-
törölt tag
válasz
N!GhTyka #101 üzenetére
Bocs dupla
Próbáld meg ezt:
1. First you’ll need to have ADB installed on your desktop or laptop computer.
2. Connect the phone to the computer, enable USB debugging, and then open up a command prompt.
3. Execute the following command into the command prompt: adb shell
4. Then execute the following command in the command prompt to bring back the toggle: settings put global
wifi_wakeup_available 15. Lastly, go ahead and execute the following command in the command prompt to actually enable the feature: settings put global wifi_wakeup_enabled 1
-
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest