- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ofthem
aktív tag
válasz Unbaised-Ben #1693 üzenetére
nem tetszik, csak ennyi
de nem vészes majd hozzá szokok
köszönöm azért -
Unbaised-Ben
senior tag
Én sejtem mire gondol, az 5 oldal között váltasz, vagy ha a kezed a kijelzőn húzod megjelenik oldalt világos kék "keretet jelző" szabályos vonal a két szélen, ez gondolom gyári dolog, és nem lehet megszüntetni.
De mi zavar benne? -
2ofthem
aktív tag
válasz mgTerminator #1690 üzenetére
Edigitalnál kifutó termék, kiállított darab volt, ez maradt utoljára. Meghirdették, rögtön el is hoztam.
Azt mondta a srác hogy 2 hétig volt kiállítva és 4-5 ember nyomkodta meg ez idő alatt.
Tegyük fel egyiket se hiszem el, de maga a gép karcmentes hibátlan állapotú teljesen új.
A doboza volt picit megnyomódva. Ennyi az össz hibájaA kék sávok eltüntetésére tudsz mondani valamit?
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült vennem egy ilyen gépet
Nagyon szerencsés vagyok, 80e volt billentyűzettel újonnan, örülök hogy most már én is a tulajdonosok körébe tartozom.Lenne egy kérdésem:
Lapozásnál oldalt megjelennek kék sávok amik az oldalak közti átmenetet jelzik vagy nem is tudom mire szolgálnak.
Hol lehet őket megszüntetni?
Köszönöm -
kaciokos
őstag
válasz Avicularia #1681 üzenetére
A WiFi sávszélessége eléggé ingadozó, valószínűleg a laptop ezt jó cache-eléssel ki tudja korrigálni, de a tablet nem.
-
kaciokos
őstag
válasz mgTerminator #1678 üzenetére
Én is kártyára töltök, és nem szaggat. Viszont néha előfordul, hogy ha kinyomom a kijelzőt, amikor megy a letöltés, nem tudom egyből visszakapcsolni, csak pár perc múlva. Ez sem túlzavaró, csak olyankor, ha miután kinyomtam, épp eszembe jut, hogy még akartam valamit.
[ Szerkesztve ]
-
drlovi
aktív tag
válasz mgTerminator #1683 üzenetére
szerintem azért hosszabb életciklusra tervezik,mivel például németben 2év a garancia.
-
2ofthem
aktív tag
válasz mgTerminator #1680 üzenetére
Kaptam egy olyan információt hogy telefonról/tabletről való torrentezés tönkre teheti a memória chipet.
Erről tudsz valamit? -
Avicularia
veterán
Full HD film lejátszása szerintetek miért akadozik, ha wifin próbálom?
Ha ugyanezt a filmet laptopon lejátszom NAS-ról akkor tökéletesen megy, tehát a wifinek van elég sávszélessége. NAS-router kábelen keresztül, router-laptop wifin keresztül az adat útja.
Tableten akadozik. Ha külső wincsire rakom a filmet és arról játszom le, akkor megy röccenés nélkül. -
2ofthem
aktív tag
válasz mgTerminator #1678 üzenetére
Ezt a lehetőséget még nem próbáltam, rögtön le is tesztelem!
Köszönöm!Szerk: És tényleg Nagyon köszönöm ezek után már nem tart vissza semmi egy ilyen tablet beszerzésétől
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz 2ofthem #1675 üzenetére
Abban az esetben, ha közben nem ügyködsz vele, mehet a torrent, bár nekem felemás a tapasztalatom, pár hónapig boldogan tette a dolgát, a le és feltöltésem sokkal jobb arányt mutatott, mint windows alatt, mostanában viszont lefagy az alkalmazás vagy hiányos a fájl...
Más:
Régebben, mintha itt olvastam volna, hogy egyesek használnak stylust. Milyenre érdemes beruházni? -
Avicularia
veterán
válasz 2ofthem #1675 üzenetére
Konkrétan szétakadja magát a tablet torrentezéskor, durvábban akad mint mikor installálsz valamit a marketről.
Használhatatlanra lassul néha nálam, szerencsére vettem most egy zyxel nas-t, abban nagyon jól megy a torrent, bár eddig sem a tabletet használtam torrentezésre. -
2ofthem
aktív tag
Üdv!
Tulajdonosokat kérdezem, akik esetleg torrenteznek is vele.
Ha megy a torrent, az mennyire lassítja le a tabletet?
Asztali gépet szeretném kiváltani vele, viszont ez nagyon fontos szempont, telefonom (galaxy note n7000) nagyon belassul tőle letöltés közben. (Ha lejött akkor már nincs vele gond)
Ttorrent Pro-t használok egyébként.Válaszokat előre is köszönöm!
-
hozolek
csendes tag
-
-
Avicularia
veterán
válasz hozolek #1670 üzenetére
Ha nem ajánl fel frissítést akkor le kell töltened az asus oldaláról, kicsomagolni a zip-et, kapsz egy másik tömörített állományt ezt fel kell másolnod a microsd gyökerébe és újraindítani. Akkor megtalálja és tudsz frissíteni. Illetve a mostani update-nél át kell nevezni a zipet,mert különben nem találja meg.Kicsit visszább a topikban le van írva mire kell átnevezni [link]
Viszont ha így frissítesz, az minden adatodat törli a tabletról, míg az OTA frissítés nem.[ Szerkesztve ]
-
hozolek
csendes tag
Sziasztok,
Még 1 láma kérdésben segítsetek lszi. A táblagépen 4.1.1 android van. OTA frissítést nem ajánl fel. Hogy tudok 4.2-re frissíteni? (Pontos típus: ASUS Transformer Pad TF300T)
köszi
ZoliLenovo Legion 5
-
hozolek
csendes tag
válasz mgTerminator #1668 üzenetére
10 perc után tényleg elindult köszi a segítséget!
Lenovo Legion 5
-
hozolek
csendes tag
Sziasztok,
Most érkezett meg a készülék a Screenshoptól. Nem tudom bekapcsolni.
Rátettem töltőre de a képernyőn nem jelzi, hogy tölti. Bekapcsológomb világít narancssárgán, semmi egyéb jele a töltésnek. Ha beakarom kapcsolni villog a bekapcsológomb.Volt valakinek hasonló? Mit javasoltok mit csináljak?
köszi
Zoli
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5
-
mexter
csendes tag
válasz FrankóStein #1660 üzenetére
Ahh kösziii, eszembe se jutott h 1 percig nyomjam... De működött! KÖsziii
-
ZS3NI
őstag
válasz Avicularia #1662 üzenetére
Köszönöm a választ! Svédországban minden elég drága mondjuk..
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Avicularia
veterán
1 terás samsung ntfs wincsit szoktam használni vele, tökéletesen kezeli, mintha egy laptop lenne.
Passzolok nem ismerem mostanában a magyar boltok kínálatát túlzottan
Itt svédben elég drága még mindig, nem is árulják együtt a dokkolót a tablettal már. KB. 465€ az ára a 16 gigás szettnek külön megvéve. -
ZS3NI
őstag
válasz Avicularia #1659 üzenetére
Elég hamar megtámogatnám egy 32es SD kártyával.
dokkoló usbn keresztül külső hdd-t mennyire komázza?Sajnos csak 16os van ilyen áron. Máshol olcsóbb is lehet? Itt MO-n melyik a legjobb webshop tablet vásárlásra? megnézném az árakat
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Unbaised-Ben
senior tag
pár napja nekem is volt sajnos ilyen addig nyomogattam a bekapcsoló gombot, meg néha a hangerőgombot is idegembe, hogy engedelmeskedett, 2 percig szórakoztam vele... valószínűleg úgy megfagyott, hogy kellett neki idő magához térni, de hogy hazavitted, töltőre raktad, és akkor se...
-
ZS3NI
őstag
Ehhez adnak ilyen fehéres-ezüst dokkot csak fura nekem, hogy kicsit mintha ripacs lenne igy a tábla. ez a gold szín feke valamivel szolidabb
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
mexter
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem is egy ilyen tabletem még nem használtam túl sokat, de nagyons zeretem. EZért is kaptam ma agyvérzést mikor szerettem volna bekapcsolni és nemt örtént semmi. Gondoltam biztos jó lemerült, haza jöttem felraktam töltőre, feltöltött de továbbra sem kapcsol be... CSatlakoztattam az asztaligépemhez ekkro sem kapcsolt be... MI baja van? -
ZS3NI
őstag
Srácok, nagyon megtetszett most ez a tab nekem, lehet újítok egyet.
Dokkolóval 400 euró körül kapnám meg.
Melyik a szebb? kinek mi tetszik? fekete vagy az arany? (ahhoz fehér dockot adnak asszem)
ugyanannyiba kerül
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
drlovi
aktív tag
Ma megjött a dokkolóm. Hát nagyon király a cucc így. Aki gondolkozik rajta hogy érdemes , annak csak azt tudom mondani hogy megéri. Végre van USB portom is.
Egy ilyen szilikon- gumi lapot érdemes venni a billentyűre? -
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1645 üzenetére
Én a tegra 4et várom a sandisk memóriával 50mb/s olvasási sebességgel
-
Gabeboy74
tag
válasz FrankóStein #1640 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy a torrent nem tesz túl jót a memóriának, mert kisméretű állományokat ír rá állandóan, ami miatt előbb-utóbb elhasználódik. Már a normál használatnál sokkal gyorsabban.
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
bostone
addikt
válasz FrankóStein #1642 üzenetére
Nem fordult még elő, hogy a letöltött adatok sérültek? Nem egy, több és rendszeresen.
-
bostone
addikt
válasz FrankóStein #1640 üzenetére
Milyen alkalmazást használsz? Külső vinyóra van kötve?
-
Gabeboy74
tag
Újabb furcsaság a frissítéssel: hiába van beállítva, hogy a wifi-t soha ne kapcsolja ki ha töltőn van, mert ettől még lelövi a drága, ha kikapcsolja a képernyőt. Piszkosul bosszantó, főleg mikor nagyobb alkalmazást töltök le.
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
Avicularia
veterán
válasz ace_ventura #1637 üzenetére
Akkor azok tuti használtak voltak. Nekem is le voltak fóliázva a dobozok amikor vettem őket (külön vettem a tabletet és a dokkolót).
-
ace_ventura
tag
válasz FrankóStein #1635 üzenetére
Se a töltőfejen, se az USB kábelen nem volt fólia.
-
zsakadam
tag
válasz ace_ventura #1633 üzenetére
Nekem még a dobozon is zsugorfólia volt.
-
FrankóStein
aktív tag
Törlőkendő van hozzá. A töltőn rajta volt még a védőfólia? Mert az eredetileg be van csomagolva, és az USB vége is, ami belemegy a töltőbe.
-
ntomka
nagyúr
De, jár hozzá törlőkendő. Ilyen alkalmazásról viszont nem tudok, persze ettől még lehet létezik.
ツ Headphones on - World off
-
ace_ventura
tag
Van valamilyen szerviz menü, vagy külön alkalmazás, amivel meg tudom nézni, hogy ez a tablet mennyit órát ment már, hányszor volt bekapcsolva?
Vettem egy TF300TG tabletet dokkolóval és élek a gyanúperrel, hogy esetleg nem is új, hanem használt.
A dobozban nem volt User's Manual és a Warranty Card, valamint a kijelzőtörlő kendő hiányzott belőle, amit ezen a videón látok, igaz ez nem magyar doboz:
kidobozolás
Lehet, hogy a magyarban nincs benne a törlő kendő, de a töltőadapter is tele volt ujjlenyomatokkal, és a doboz is eléggé megviselt volt. (Nem én hoztam el a boltból.)Szóval van valami app az eddig eltelt üzemidő kijelzési lehetőségre?
Köszi!
-
zsakadam
tag
Tudsz váltani, hogy magyar vagy angol billentyűzet legyen. Ha akarod felmatricázod, de nekem már automatikusan megy fejből, hogy hol vannak a magyar karakterek.
Windowson ha jól emlékszem az í az egyetlen magyar betű, ami csak billentyű kombinációval érhető el (alt+j a kicsi, alt+i a nagy), a többinek alapból megvan a helye. Az androidoson még nem tudom, de majd elválik...
[ Szerkesztve ]
-
pitama
tag
A dockoló magyar nyelvű? Ha nem, akkor milyen angol kiosztású billentyűzetet használni?
-
zsakadam
tag
Én is várok dokkolóra (fehér). Megrendeltem itthon webshopban + egy ismerősöm májusban jön haza az USA-ból és hoz nekem egyet... Kíváncsi leszek, hogy melyik lesz itt hamarabb...
Ha az itthoni jön össze, akkor kb bruttó 128.000 lesz kompletten, ha az USA verzió, akkor meg 122.000 -
ntomka
nagyúr
Nekem dokkoló nélküli TF300T-nek tűnik. Meglepne, ha az Asus fejlesztett volna egy új hardvert ugyanahhoz a speckóhoz.
A dokkoló meg egyéni kérdés, én direkt ezért vettem ezt. Szerintem zseniális.
Bár egyre többet gondolkozom azon, hogy el kéne adni az egészet telóval (gnex) együtt és beruházni egy padfone 2-re.
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest