Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Lehet még ezt a gépet nyitni a bootloder toolkit-el?
Vagy már a szerver sem megy?PC
-
ricsi99
addikt
válasz
MaCS_70 #2579 üzenetére
ameddig eljutottam
v7 apk hiba
v8 apk hiba
goggle+ hibaAsus sync se találja win10 alatt
(kézzel kellett felerőszakolni)
Kiirja hogy van frissités aztán nem tudja letölteni
system-et át tudom irni... elöször törölni sikerült de aztán kiguggliztam ,hogyan lehet visszaállitaniNincs ilyen "Odin" szerű program? Amivel meg lehetne kerülni a védelmet?
csak adb/fasboot?
Rootolni sem tudom...+kérdés... usb kábelről ez nem töltödik gyárilag? csak a 15v os töltöröl?
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
-
ricsi99
addikt
Sziasztok
Kezembe került egy TF300TGPróbáltam frissiteni a rendszert de az Asus Unlock-nál elakadtam
a szokásos:
""unknown error occurred , which may be a network error please try later""
nem lehetséges ezt valahogy megkerülni?
fastboot igy nem tudja frissiteni a bootloadertEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
sntt
csendes tag
válasz
sziku69 #2575 üzenetére
nem tudom aktuális-e még, de
szétesett a cucc, újrahúztam az egészet, de már a 7.1-es KatKiss-t tettem fel
https://forum.xda-developers.com/transformer-tf300t/development/rom-t3453702
v6.2.7-es antutu 23633at mért
ami a mai világban nem sok, de ha a gyári tényleg 10500at tudott, akkor meg nem rossz teljesítmény................................................................................................................................................................
-
sziku69
őstag
Sziasztok.
Készülnék venni egy ilyen tabot.
Érdeklődnék, hogy csinált-e valaki az új rom-okkal Antutu tesztet. A gyárival 10500 körüli volt az eredmény.Lementettem a fentebb linkelt csomagot a frissítéshez, de ha nem nagy a sebesség különbség, akkor nem csinálnám végig a procedúrát.
Köszi előre is a segítséget!
-
pazirezz
tag
Köszi a leírást
közben nekem is megoldódott
Leírom, hátha valaki belefut egy ilyenbe .. .V8 unlock-kal szerettem volna nyitni a JB 4.2.1-et .. "természetesen" nem működött, se google fiókkal, se nélküle, gyári visszaállítás után sem .. semmi .. csak "általános hálózati hiba, később próbáld újra" üzenettel letérdelt .. ráment vagy 4 órám, mire feladtam, és mérgem írtam az Asus Support oldalon, h WTF
Elkértek a WIFI / BT MAC address-t, megadtam .. majd másnapra jött az infó .. vissza importálták a készülék adatait "valahova"?! .. utána azonnal ment a nyitás
kössz
https://m.facebook.com/paZirez
-
sntt
csendes tag
válasz
kaciokos #2571 üzenetére
ég és föld.
gyakorlatilag használhatatlan volt, annyira belassult. ezzel suhan. már amennyire egy ilyen öreg vas suhanni tud. de tényleg érezhetően sokkal jobb.................................................................................................................................................................
-
sntt
csendes tag
kallódott a családban egy ilyen gép, annyira lassú volt, hogy gyakorlatilag a használhatatlan kategóriában volt. elkértem, hogy nincs mit veszíteni alapon teszek rá valami frissebb romot.
a lényeg a #2283 #2374 #2492 hozzászólásokban szépen benne van. de leírom a tapasztalataimat, pár zsákutcát és friss linkeket:az elején volt egy kis probléma, mert 4.1es android volt rajta, és azt mondta, nincs frissítés. próbálkoztam v7-es bootloader nyitóval nem ment. aztán láttam, hogy lehet változtatni 4.1 és 4.2 indító között (akármit is jelentsen), ez sem segített. factory reset. ezután már rögtön 4.2.1-esnek mutatta a rendszert. nosza, v8-as nyitó, az se jó. a google fiókhoz kérte a jelszót, és nem fogadta el, hiába írtam be. xda kutakodás után fiók törlése, és rögtön kinyitotta (úgy írják, hogy factory reset után hozzá sem kell adni).
v8-as bootloader nyitó, 4.2-es androidra
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePAD/TF300T/Unlock_v8.rar?_ga=1.152709882.294931039.14737055131.43-as fastboot telepítése
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979bootloader verzió ellenőrzés, nehogy téglásítsunk
(először 2.8.7.2-es twrp-vel próbálkoztam, nem ment fel)
rendszergazdai parancssorból fastboottal twrp-2.5.0.0-tf300t-4.2.blob felrakása
újraindítás recoverybe fastboottal
https://dl.twrp.me/tf300t/twrp-2.5.0.0-tf300t-4.2.blob(erre a 3.0.2-es twrp nem ment fel - illetve felment, de nem indult el)
rendszergazdai parancssorból fastboottal twrp_tf300t_kang_2.8.7.2.img
újraindítás recoverybe fastboottal
http://forum.xda-developers.com/transformer-tf300t/development/recovery-twrp-t3046479twrp-be belépés, full wipe / factory reset, install zip: rom - supersu - gapps, wipe cache/dalvik, újraindítás és várni, várni, várni az első újraindítás sokáig tart
http://forum.xda-developers.com/transformer-tf300t/development/rom-t2932783
ezzel azért volt annyi bajom, hogy a tablet micro sd olvasója elkoszolódhatott/tönkrement, mert nem érzékelte, ha beraktam a kártyát. szerencsére észrevettem, hogy a dokkolón is van sd olvasó, arról már mentfeltettem az összes filet, hogy ha kell még valakinek, meglegyen egyben: https://www.dropbox.com/s/45bvf5nzsj3w1g6/asus.zip?dl=0
................................................................................................................................................................
-
sntt
csendes tag
válasz
konigjanos #2562 üzenetére
ha még aktuális, és van dokkolód, azon is van sd kártya olvasó, azt megpróbálhatod
................................................................................................................................................................
-
zsolosz
tag
Üdv! mindenkinek
Cserélt már valaki digitizert ebben a készülékben? (házilag)
A kijelzője hibátlan, de valószínűleg ez az alkatrész meghibásodott.
Ha igen, az Aliexpress-ről vagy az Ebay-ról érdemes rendelni?
Láttam magyar oldalakon is, de ott több féle lehetőség is van...
Érdemes lehet rendelés előtt szétszedni szériaszám, vagy valami kód miatt?Amennyiben valakinek alkatrészként érdekes lehet, kérem küldjön üzenetet,
és egyeztetünk...
Köszönöm a segítséget! -
Szenes20
csendes tag
Sziasztok! Szert tettem egy Tf300t modellre, ám dokkoló nélkül, kéken kívül tud valaki ilyet? Egyéb ami különös. Lollipoppot szerkesztettem rá, nagyon durván jo a 4.2-höz képest, ami érdekes, hogy a képernyö tükrözés nem megy, pedig tegra 3 at még reklámozzák is ezzel a képességgel. HDMIt majd még most fogom tesztelni, usb hiányzik, ezért is lenne jó a dokkoló. A széles csatlakozós otg kábellel van valakinek tapasztalata? Működik? Egyébként kimondottan csak pdf villamos rajzok olvasására vettem, de annyira meggyőzött a recovery óta, hogy keresem a további lehetőségeit. Jó cucc, nem számítottam erre.
Köszi a válaszokat előre is.[ Szerkesztve ]
-Te hogyan készíted a lekvárt? - Kinyomom a buktából!
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok!
Hazavágtam a sógorom t300-as gépét. A gond a következő: kérte, hogy tegyek rá másik romot, gyári volt rajta. Kinyitottam a bootloadert, root-oltam, feltettem twrp recoveryt, sd kártyára tettem katniss romot, és elkezdtem volna telepíteni. A kártyát 0 mb-nak látta, nem tudtam vele semmit kezdeni, "cant mount" volt mindenre a válasz. felmásoltam a gépre a romot, elindult a telepítés, de a végénél failed lett, azóta nem indul a gép. flashboot megy, adb-vel tudok rá tolni file-t, recovery megy. ha meg tudnám oldani, hogy a recovery lássa a kártyát, akkor nem lenne gond. Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
zolee1967
tag
Sziasztok,
szerettem volna frissíteni a Transformert Lollipopra frissíteni XDA-n található leírás alapján. Amikor unlock-kolni próbáltam a készüléket akkor kéri a google jelszót. Hiába adom meg a jó jelszót, mindig azt írja ki, hogy hibás a jelszó. Miért van ez?
Tudna valaki egy megbízható leírást a frissítéshez?
köszi
-
Zsemberi1
újonc
Sziasztok! Torott,hibas,transformer pad tf300t vennek vennek alkatresznek.e-mail:zsemberi34@hotmail.com
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni. Hoztak hozzám egy TF300T-t hogy baromi lassú meg varázsoljak rá valami frissebb romot. Tudnátokajánlani valami jó, illetve leírást? Samsungon már csináltam, de ott odin-al egyszerűbbnek tűnt. Raktam fel twrp managert de kifagy recovery installnál. :S
God must love stupid people, he made so many of them.
-
Rellind
senior tag
Ha esetleg valaki eladná a billentyűzetét, kérem keresen meg privátban. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
XP NINJA #2553 üzenetére
Ez a hatalmas visszalépés a kijelzőben szerintem elég relatív. A TF300 kijelzője egyáltalán nem rossz. Közvetlenül az iPad mellé téve, direkt a különbséget figyelve nyilván látszik az eltérés, de használat közben pár perc után már el is felejti az ember, mivel esetleges speciális igényektől eltekintve a kép felbontása és minősége teljesen rendben van.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
XP NINJA
őstag
válasz
Karesz0995 #2554 üzenetére
Az kimaradt, hogy a TF300TG 3g-vel is rendelkezik, ami azért fogyaszt is. Azzal már necces lehet az 1 nap. Persze ha csak wifin használod napközben akkor birja
-
XP NINJA
őstag
válasz
Karesz0995 #2554 üzenetére
Dokkolóval kibirja az 1 napot.
-
XP NINJA
őstag
válasz
Karesz0995 #2552 üzenetére
Üdv!
A kijelző biztosan hatalmas visszalépés lesz, de ha munkához kell, akkor billentyűzet dokkolóval tökéletes választás lesz. Akkumulátor ideje is jobb, ha kifogsz egy megkimélt példányt. -
Karesz0995
tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy TF300T-t és azt szeretném megtudni hogyipad mini
2-höz képest mennyivel tud többet vagy kevesebbet, illetve egyáltalán megérné e váltani?[ Szerkesztve ]
-
corrino
csendes tag
Valakinek nincs eladó?
Budapesten?
Dokkolos,magyar billentyűzetes?privátban
-
Peet
senior tag
KatKiss majd Cyanogenmod romot is tettem már a gépre és ugyanazt a hibát tapasztalom, miszerint minden indításnál telepítget valamit ezért baromi lassan indul. Mi lehet a gond?
Olyan mintha nem mentené a telepítést, így minden kikapcsolásnál elfelejti, majd ha bekapcsolom újra telepít. -
ystuc
tag
Sziasztok!
Kb mennyit ér egy hibátlan állapotú, root mentes, Magyarországon vásárolt, TF300T, magyar nyelvű dokkolóval? Elképzelhető, hogy eladnám az enyémet, kihasználatlanság miatt.Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, valaki tudna linkelni eredeti romot? XDA-n nem nagyon találok. Esetleg egy telepitési leirás is jöhet
-
Keresztapper
senior tag
válasz
engels105 #2544 üzenetére
A TWRP Manager nem tudja frissíteni?
[ Szerkesztve ]
http://palscoffeetech.com/
-
engels105
csendes tag
Engem is érdekelne a legújabb TWRP.
Ha valaki már felrakta a gépre az segíthetne a telepítésben.
Az idegen oldalakon nekem kicsit zavaros. -
lcee79
addikt
válasz
FrankóStein #2492 üzenetére
Hi!
Ha fenn van egy 2.7-es twrp azt lehet valahogy frissíteni?
MI a legegyszerűbb mód, hogy a legújabb 2.8.6-ost használhassam?
1x feltelepítettem már elég rég...
Már nem emléxem, de most hogy van 5.1.1es OMNIROM kipróbálnámKöszi
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , az miért lehet szerintetek hogy ismerősom már a 2 joypad ot veszi hozzá , és bizonyos gombok játék közben nem mennek ... valami beállítasi gondok vagy mit lehetne ilyenkor tenni .. ? Köszönöm előre is ..
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
AZERT billentyűzetem van és kicsit zavaró. Tudnátok Pesten egy helyet vagy itt a fórumon valakit aki matricázik vagy valami hasonló megoldásban tud segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
ystuc
tag
Nos, próbáltam felrakni a KitKat-ot, de már ott elakadtam, hogy unlock-oljam a gépet. Pedig leszedtem az unlock app-ot, de a végén hibát ír, nem hajlandó teljesíteni a feladatát. Úgyhogy feladtam. Ha valaki lenne Újpest közelében, akinek van hozzá affinitása és megtudná csinálni nekem, akkor azt örömmel venném.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
FrankóStein
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos tönkrement a kijelzőm.
Ha van valaki akit érdekelne a magyar nyelvű dokkolóm, kérem írjon privátban, árajánlattal együtt.
Aki legtöbbet ad érte, annak adom.Üdv!
-
xeo98
csendes tag
Sziasztok!
Van nálam egy TF300T, ami bekapcsolás után csak az ASUS logoig jut el, egy "The Device is Unlocked" felirattal, majd újraindul. Csak APX eszközként tudom felismertetni a PCvel (power és vol+ bekapcsolásnál), de semmilyen módon nem tudom megszólaltatni. Próbálkoztem többféle driverrel, de nincs olyan progi, ami recoveryt tudna rakni rá...
Ha valakinek van bevált módszere, tippje, tuti drivere ne kíméljen
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
engels105 #2532 üzenetére
Sziasztok!
Csak most kukkantottam be ide, és látom, hogy van pár hozzászólás.
A Supersu az alapból nem teljesen jó a ROM telepítés után, de ha letöltitek az oldalon található linkről és recoveryből ezt is telepítitek, utána semmi hibája nem lesz.http://forum.xda-developers.com/transformer-tf300t/development/rom-t2932783
vagy közvetlen:
http://download.chainfire.eu/696/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip
-
engels105
csendes tag
válasz
bostone #2535 üzenetére
Mindent FrankóStein leírása alapján csináltam,
annyi különbséggel, hogy az eredeti Asus romot (WW_V10.6.1.27.5) a tábla gyökerébe másoltam, valamint a ROM és a GAPPS helyett a gyökérbe másolt romot installáltam.
Újraindítás után kis idő múlva be is jött a WW_V10.6.1.27.5 számú 4.2.1.-es android verzió.[ Szerkesztve ]
-
engels105
csendes tag
Sikerült visszarakni a legfrissebb gyári romot.
Teljesen visszaállt gyári állapotra, twrp recovery is törlődött.
Kb 1 napi tesztelgetés alapján el tudom mondani, hogy a KatKiss 5.1 rom még nem a legtökéletesebb, mint már említettem a GPS vevő használhatatlan volt, több hordozható vinyót nem látott a gép, plusz a roottal is killódni kellett, utolsó módszeremmel már majdnem teljesen stabil volt a gép.
Sajna amég nem megfelelő a GPS vétel, addig maradnom kell az eredeti rom-nál. -
engels105
csendes tag
Esetleg ha valaki tudja, hogy lehet a gyári romot visszarakni, leírhatná.
Sajnos a GPS valamiért ennél a ROMnál elég gyengus meg nem stabil, taxiban használom és ez így elég gáz. -
engels105
csendes tag
Sziasztok!
Végre nekem is sikerült feltenni a masinára FrankóStein leírása alapján a KatKiss romot.
Szépen fut, gyors, stabil.
A végén reboot System gomb lenyomásánál felajánlja a SuperSU installálását amivel root jogosultságot kaphatnék.
A probléma az, ha ezt megteszem, akkor borzasztó instabil lesz a gép, folyton fagy, meg újraindul.
Tudtok valami ötletet mondani? -
engels105
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Letöltöttem az android SDK-t, telepítettem de sehol sem találom a fastboottot és ADB shellt.
Amúgy ezek mappák vagy csak fájlok? -
lcee79
addikt
Hi!
Leírom a problémám:
A tv go program mint kiderült nem működik rootolt telefonon/táblagépen, mivel ugye rootolt a gép, így hibát írt ki, aztán megtudtam, hogy ez az xposed és xprivacy telepítése kell és működni fog, és jó is volt egy darabig, de most megint nem jó (pár havonta van indítva rajt a tv-go, tehát nem napi szinten) szóval ma reggel mojoltam vele egy csomót (frissítettem, meg állítgattam, de fogalmam sincs hogy mi az amit le kellene ellenőriznem, emlékeim szerint először nem állítottam be semmit, csak fenn volt...) de nem sikerültTudja valaki hogy mit kell pontosan csinálni hogy jó legyen?
Köszi.
-
engels105
csendes tag
A motochopperr már nem működik, viszont kellene mindkettő, a rom is és a root jogosultság.
-
engels105
csendes tag
Sziasztok!
Ha megcsinálom a FrankóStein által leírt Lollipop rom cserét akkor rendelkezni fog a gép root jogosultsággal?
-
bostone
addikt
válasz
zsoltix #2520 üzenetére
Ahogy a kolléga említette a 2492. hsz.-ben található rom elég gyors és stabil.
Sajnos ennél a tabnál előfordul, hogy valamely alkalmazás beragad, és döbbenetes akkuleszívást hagy maga után. Ez a jelenség nálam még mindig él.
A kijelzőidő valamelyest csökkent, szerintem magasabb órajelen dolgozik a proci.
Pendrive lecsatolása után kéri, hogy helyezzek be másikat. -
zsoltix
tag
Köszönöm a válaszokat. Nekem a gyári nem jött be lassú volt. Cm11,12 se valami jó. Valami stabil gyors romot szeretnék, nem baj ha nem lolli. Xdan nézelődök, de valahogy katyvasz nekem az az oldal.
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
lcee79
addikt
válasz
zsoltix #2516 üzenetére
Én OMNI-romot használok, vagyis leginkább youtube-ot használják a kislányaim, meg van rajta egy játék amit még használgatnak
Eddig nem volt baj vele, azon kívül hogy most valamiért megállt az automatikus frissítés, és manuálisan "kell"...
Bár gondolom sokat nem változik attól hogy minden nap szinte kijön egy új verzióhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Ti melyik romot ajánljátok tf300 hoz?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
lcee79
addikt
Hi!
Használ valaki omni-romot?
Igazából nem nagy probléma, de megállt az online frissítése még valamikor tavaly év végén
Abban voltam, hogy biztos abbahagyta, de aztán most néztem hogy még február 18 is van
Másnál is megállt?
Vagy már csak kézzel lehet ráfrissíteni?
Nem mintha annyira szükség lenne rá, hogy naponta szóljon hogy van frissítés...
Csak csodálkozom hogy nem találja meg automatikusan...Köszi!
-
Peet
senior tag
Ha nem garanciális akkor úgy is pénzért javítják, szerintem nyugodtan viheted a márkaszervizbe is. Ha nem garanciális a javítás, nem kellene azzal foglalkozniuk, hogy pl. nem gyári rom van rajta, semmi közük hozzá. Te bemenetél hozzájuk és megkérdezted mennyiért javítják. Legfeljebb azt mondják nem javítják mert ...
Amúgy azt hiszem ők javítanak ilyet: http://www.cordongroup.hu/hu
Esetleg: http://www.pcszerviz.com -
skathy
csendes tag
Sziasztok!
A TF300T tabom le esett és a kijelző előtti érintéseket érzékelő üvege több helyen megrepedt.
A kijelző, meg a maga gép működik a törött üveg mögött, csak nem érzékel
Budapest v. környéki szervizt tudnátok ajánlani, ahol kitudják cserélni?
Már nem garanciális, a márkaszervizt elkerülném.Ebay-en árulnak ilyen érintőpanelt:
[Touch Screen Glass Digitizer FOR Asus EeePad Transformer TF300T TF300 Replace][Asus Transformer TF300 Touch Screen Replacement Disassembly Instructions]
Néztem Youtube-on szerelési videókat is, de ha lehet inkább szakemberre bíznám.Köszönöm: Skathy
-
hawkins2
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ismerősöm, akinek van egy (szerintem) TF300T (mivel ez van dokkolóján: ASUS Transformer PAD for TF300T) készüléke. Elmondása szerint a gép letöltött egy frissítést amit el is kezdett installálni, ő megunta, hogy sokáig fut és lecsukta.
Azóta bekapcsoláskor az ASUS logo-nál nem megy tovább, mintha lefagyna.
Volume- és a bekapcsoló gomb lenyomásával be tudok menni egy menübe, ami így néz ki:Android cardhu-user bootloader <1.00 e> released by "WW_epad-10.4.3.9-20121106" A03
Press <Volume Down> to select, <Volume Up> for selection moveOS will cold boot in 10 seconds if no input is detected.
Itt van az RCK, Android, USB, Wipe Data.
Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet ezt a készüléket feléleszteni, vagy lehet eldobni?
Köszi előre is!
ui.: BUÉK mindenkinek!
-
drlovi
aktív tag
maradt nekem a bill. -ből az a müanyag amit az SD kártya helyére lehet bedugni. Ha valakinek kell ,akkor ingyen megkaphatja postai uton.
-
sanikak
csendes tag
válasz
FrankóStein #2508 üzenetére
igen van egy resetgomb a micro sd alatt, de az se hoz változást csak ujrainditja a gépet.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
sanikak #2507 üzenetére
Hát ha mástól nem kapsz ötletet, akkor végső esetre volna egy valahol olvasott ötletem, de egyáltalán nem biztos, hogy igaz, én még nem próbáltam:
Állítólag a MicroSD alatt 3-4 cm-re lévő pici lyuk azért van, hogy ilyen esetekben egy tűt bedugva visszaálljon a bootloader. De ismétlem: ez lehet, hogy hülyeség, mert akár mikrofon lyuk is lehet, bár az mintha a tetején lenne... -
sanikak
csendes tag
Sziasztok
tudna nekem segiteni valaki? van egy asus tf 201 és amikor bekapcsolom csak asus logo van nincs továb. nincs bootloaderem se . hogy lehetne felkelteni? -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2503 üzenetére
A leírásod működik 8.1 alatt.
Köszönöm a magam és a nép nevében!
Valahogy ki kellene emelni, hogy az erre tévedők ráleljenek.
Az új rendszerrel még barátkozom, stabilnak tűnik és némileg gyorsabb, mint az eredeti, de még gyakorlatilag szűz az eszköz. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
weareinluck #2502 üzenetére
Ha azokra a dolgokra használnád főleg amiket leírtál, akkor javaslom, hogy inkább maradj a notebooknál.
Erre nem lehetett és a jövőben sem lehet windowst tenni sajnos (legalábbis eddig a pillanatig senki nem foglalkozott vele), pedig szívesen kipróbálnám én is. -
weareinluck
tag
Sziasztok!
Szemezgetek egy ilyen gépezettel, a kérdés már csak az, hogy tudom-e majd használni arra amire szeretném. Időnkênt egyszerre kell futtassak teamvievert, skypeot, meg egy elemző programot, a kérdés hogy erre az 1giga ram elég lesz-e szerintetek vagy maradjak a notebookos megoldásnál (jelenleg egy hp dv9560eg -m van, 3gb rammal, centrino duo 2*1,8ghz), és eldöcögnek rajta az említett programok egyszerre.
Tegyük fel, hogy android van rajta gyárilag, meg lehet-e oldani a dualbootot, vagy lehet-e windows 8.1-et rátenni valahogy?
Köszönöm a válaszokat előre is![ Szerkesztve ]
Egy nap mindannyian meghalunk, az összes többi napon viszont nem.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2500 üzenetére
Ebben a videóban a "fastboot" mappába beillesztett a user egy txt fájlt. Az nem szükséges a művelethez?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus táblagépétől ismét koppant az áll: a TF300 széria tagjai elegáns formatervvel, bivalyerős processzorral és Android 4.0-val támadnak.
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Dell laptop
- Lenovo 135W "kocka végű" 20V, 6,75A töltő + tápkábel
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 2050 4GB Wi-Fi6 Win11 Garancia
- Acer Aspire 7 Intel Core i5-7300HQ 16GB DDR4 GTX 1050 Ti 4GB Windows 11 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest