Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jack Hunter: Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
Ez már nagyon szánalmas. Ha nem jött össze ma egy meeting, akkor ott a macska belerúgni, ehhez nekem semmi közöm. Be is fejeztem veled ezt a felemelő bájcsevejt. Írhattad volna, hogy bocs nem akartál személyekedni, de minek igaz, ha lehet tovább is. További szebb napot.
-
Szena67
aktív tag
Nektek nem az, nekem értelmetlen (nem videotelefonálok) mert hiába van rajta két kijelző mindegyikbe belerondít egy-egy lyuk, ergo nem lehet rajta nochmentes/lyukmentes videozást, net vagy fotóalbum böngészést előadni.
Sajnos így nekem a nincs üzlet kategóriába esik, pedig a design amúgy - az alapján amit eddig tudunk - tetszik.
-
Gábor001
tag
Remélem, nem igaz az ultraszélesről a hír. Erre terveztem váltani, de így visszalépés lenne az a kamera a mostani telefonomhoz képest. A végén lehet, hogy megvárom a Foldot (de arra a Samsungosok azt mondták, hogy csak decemberben érkezik valamilyen késés miatt)
-
sohajda90
tag
+1 azoknak akik nem értik miért kell kamerában visszafelé lépkedni. Eddig pont az volt, hogy az Open köröket vert a Fold-ra kamerában és töltési sebességben, meg az OpenCanvas is elég fasza lett, erre amikor akkumulátorban is odapörkölnek nekik direkt visszalépnek valami olyanban, ami sokaknak kulcsfontosságú tényező...teljesen logikátlan lépés
-
Szena67
aktív tag
Jól néz ki. Tudja valaki, hogy a külső képernyőn van -e kamera lyuk/noch/csepp/kráter/sziget? Remélem nincs. A videóban vagy elegánsan lapítanak róla vagy csak nem vettem észre a sok összevissza vágás között.
-
prolad
addikt
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Érdekes, hogy eddig 50-es kamerákról szóltak a hírek. És a vékonyságra se leher fogni, mert a másik 2 kamera is elfér. Akku is egy picit kisebb lett mint eddig pletykálták (5700-6000).
Ettől függetlenül így is elég jónak tűnik, tervezem beszerezni vagy ezt vagy a Oneplus variánst. De ezen a szinten többet várnék. -
joey04
titán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
nem is értem ezt.
-
bollokcs80
Korrektor
És akkor egy ilyen telefonba beleteszik a 8 megás ultraszélest...még a Samu-t is alulmúlják.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Oppo február 20-án leplezi le a szemtelenül vékony hajlíthatót.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 64GB, Akku: 93%, Megímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Yettel-es, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Apple Iphone 11, 64gb, kártyafüggetlen, karcmentes, gyári 96%-os akksi
- iPhone 15 128GB Pink független 90% akku, 2 hó Apple gari
- Hagyatékban fellelt, szép állapotú Samsung I9001 Galaxy S+ akár gyüjteménybe vagy telefonálásra
- Samsung S24 Ultra /512GB , készpénzes , számlás 1 hónapos !
- iPhone 16e 128GB Fekete (Bontatlan)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest