- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
válasz mgTerminator #1995 üzenetére
A fizikai gombok nem jönnek be.
Ja és nem a15-ös, hanem inteles.[ Szerkesztve ]
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Keresztapper
senior tag
válasz Keresztapper #1996 üzenetére
Illetve a kérdés pontosabban az hogy zárt bootloaderrel is lehet APX módban nVFlash-t használni?
http://palscoffeetech.com/
-
Keresztapper
senior tag
válasz mgTerminator #1987 üzenetére
Teljesen igazad van, sehonnan...
+1 kérdés. APX mód zárt bootloaderrel is van (mert a vol+ és power gombokkal nem tudom előcsalni...)?
-
mgTerminator
veterán
válasz Avicularia #1993 üzenetére
Nekem tetszik, még így fizikai gombokkal is. Mondjuk érdekes hogy csak 2 magos 1.6GHzes.... akkor már ebben is aaz új cortex A15 alapú proci lehet...
-
MrPetya19
addikt
válasz mgTerminator #1992 üzenetére
Én még csak Apad-ról hallottam.
-
Avicularia
veterán
válasz mgTerminator #1992 üzenetére
Akad pár [link]
-
mgTerminator
veterán
válasz Avicularia #1991 üzenetére
Van tab 3?
-
Avicularia
veterán
válasz mgTerminator #1989 üzenetére
Itt nagyon olcsón adnak használt note-okat, de nem akarok megint ugyanilyen felbontást, ha már veszek új gépet, akkor mindenképp fullhd, ez alá nem megyek. Samsung tab3-as széria pedig szerintem katasztrófa a fizikai gombjaival. Asszem marad az xperia z.
-
MrPetya19
addikt
válasz mgTerminator #1989 üzenetére
A Nexus jobb, de nem a magyar áron. Azon is érezni, hogy samsung, de nem annyira, mint a note-on.
-
mgTerminator
veterán
válasz Avicularia #1982 üzenetére
A nexus 10et sztem felejtsd el Inkább Note 10, szerintem
Én is adnám elfele, de még csak érdeklődő, alkudozó sincs -
mgTerminator
veterán
válasz Keresztapper #1986 üzenetére
Na és honnan fogják tudni hogy downgradeltél? Amúgy hol írták ezt?
-
mgTerminator
veterán
válasz Keresztapper #1984 üzenetére
Systemet honnan állítaná vissza? A levegőből? Nem létezik olyan recovery ami a semmiből visszaállítja a rajta lévő rendszert...
-
Keresztapper
senior tag
válasz Avicularia #1985 üzenetére
Köszönöm, aranyos vagy, de nem biztos, hogy meg merem csinálni. Mi lesz, ha ettől hal meg végleg?
Amúgy most ott tartok, hogy megy a szervizbe, ami sokba fog nekem fájni, mert root-oltam és így nyilván rámverik a szállítási, bevizsgálási stb költséget.
Szerinted mi történhet egy dowgrade esetén, ha a gyártó azt írja hogy nem lehet?
-
Avicularia
veterán
Megnéztem, 10.6.1.15 van fent most, rámásoltam a 10.6.1.8-at a microsd-re és újraindítás után megjelenik a system update detected felirat. Nem fogom megcsinálni a downgradet, szóval lehet nem működik végül, de egy próbát megér. Eddig nekem mindig ment ilyen módszerrel.
-
Keresztapper
senior tag
válasz mgTerminator #1981 üzenetére
A partíciók kérdésére visszatérve, igazad van, de én a CWM-ből indultam ki, és azt gondoltam, hogy a wipe data megegyezik az ottani factory reset-tel, ami pedig a /system-et is visszaállítja...
-
Keresztapper
senior tag
válasz mgTerminator #1981 üzenetére
Kössz! Akkor már csak annyi esélyem maradt, hogy megy az adb. Bár kötve hiszem hogy menni fog.
-
Avicularia
veterán
válasz Keresztapper #1980 üzenetére
A legutóbbit nem raktam fel, de ugyanazzal a firm-el nem foglalkozik ami éppen fent van, úgy nem lehet újrarakni. Előző letölt, kicsomagol és felrak microsd gyökerébe. Újraindít és kiírja, hogy talált frissítést. De visszább írták, hogy nem lehet downgradelni. Lehet a legutóbb változott a bootban valami, nem tudom, nem próbáltam újrarakni a legutolsó romot.
Legfőképp szeretnék már ettől a cucctól megszabadulni, elvileg szombaton érkezik a boltokba xperia z tablet, veszek egy olyat vagy talán egy nexus 10-et, de ebből az asusból fullra elegem van. -
mgTerminator
veterán
válasz Keresztapper #1978 üzenetére
Pontosan ugyan úgy működik mint a többi droidos eszköz, de te a data partíciót wipeoltad és a módosítást a systemben csináltad.... Így érdekes lesz a helyreállítás.... Amúgy a 2 ablak között nem tudsz másra nyomni? 1x én is hasonlóképpen jártam aztán tyúklépésben el tudtam haladni oda ahova akartam
-
Keresztapper
senior tag
válasz Avicularia #1979 üzenetére
Segítenél, hogy gyári firmware zip-et hogyan tudok flashelni rá?
Letötltöttem, kicsomagoltam, felraktam egy sd kártyára, de boot-kor nem foglalkozik vele. Vagy nem jó helyen járok?
-
Keresztapper
senior tag
válasz MrPetya19 #1977 üzenetére
A tanácsodat köszönöm, bár a második felére nincs szükségem. Elhiheted, hogy én sem örülök neki hogy így jártam. Az nem sokat segít, ha a fejemhez vágod, hogy gondolkozzak máskor előbb.
Amúgy akkor már segíthetnél két dologban:
1. pontosan min? Honnan kellett volna tudnom, hogy egy recovery-ből indított wipe data nem egyelő a más androidos eszközöknél megszokottal, vagyis bnem teljes rendszervisszaállítást csinál?2. A teljes újrahúzást hogy érted, pontosan mit kellene tennem?
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz Avicularia #1976 üzenetére
Nem lehet downgradelni.
Csak teljes újrahúzás maradt. Máskor előbb gondolkozz.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Avicularia
veterán
válasz Keresztapper #1975 üzenetére
Egyel korábbi rom visszaflashelése?
-
MrPetya19
addikt
válasz Keresztapper #1973 üzenetére
Csak adb.
-
Keresztapper
senior tag
Sziasztok!
Tudnak valaki segíteni?
Elkövettem azt a bakit, hogy átírtam a build.prop-ban az lcd density értékét, ami ahhoz vezetett, hogy az "unfortunately the system ui has stopped" hibaüzenetet kapom, amire csak ok-t lehet nyomni, majd rögtön újra meg is jelenik, tehát a rendszer így konkrétan használhatatlanná vált.
Gondoltam, hogy semmi gond, erre van a recovery (gyári), amiben nyomtam is egy wipe data-t, de a rendszer (4.2.1) indulásakor ugyan ez a hibaüzenet fogad, tehát a build.prop-ot nem írta vissza a régire.
Bár még nem próbáltam, mert dolgozom (vagy azt kellene...), de úgy gondolom, a factory reset visszaállított az usb debugging engedélyezését is, így adb-n keresztül sem biztos, hogy el fogom tudni érni ha hazaérek.
Van valakinek ötlete, mit kellene ilyen helyzetben csinálnom? Mondhatjuk hogy hálás lennék érte...
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz mgTerminator #1966 üzenetére
Veletechen kintvolt a legdrágább, és egyben leggagyibb összeszerelésű atomos tablet, egy msung, mert a logó többi része lejött.
-
Avicularia
veterán
Begurultam, szerintetek mondjuk 50K-ért el tudom adni? Ezen a repedésen meg a kijelzőn lévő pár pöttyön kívül nincs baja.Július végén lesz 1 éves.
-
Avicularia
veterán
válasz mgTerminator #1968 üzenetére
oké, ezt nem tudom, samsungot még nem gariztattam
-
mgTerminator
veterán
válasz Avicularia #1967 üzenetére
Az oké hogy neked kell eljuttatni, de ha lepattog a festék a keretről, vagy megreped, recseg a ház, beég a kijelző, szó nélkül cserélnek mindent....
-
Avicularia
veterán
válasz mgTerminator #1966 üzenetére
Hozzáteszem, hogy amit írsz samsung garancia az itt svédben carry in, neked kell eljuttatnod a szervizbe vagy ahonnan vetted és ez a telefonokra, tabletekre mind vonatkozik [link] Asus tablet ugyanez, ahol vettem oda kell visszavinnem, nem jön futár érte.
Szóval nincs olyan prémium szolgáltatás mint otthon. Dell laptopok is otthon mind 3 év garival kerülnek forgalomba, itt inkább csak 2 évvel adják őket. Illetve pld a fujitsu lifebookot is otthon 2 év garival adják, itt csak 1 évvel árulják alapból. Csak mert Magyarországon minden sz@r sok ember szerint[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz Avicularia #1965 üzenetére
Gondolom nem nyugtat meg, de nem vagy egyedül... Én ezentúl amit csak lehet samsungtól veszek, a világon senkinél nincs olyan garancia amit a samsung nyújt!
-
Avicularia
veterán
válasz kaciokos #1964 üzenetére
Persze meg fogom próbálni, de azután hogy huszonxezret akartak fizettetni azért mert nem találtak hibát a dokkolóban mikor beküldtem javításra, nem sok reményt fűzők hozzá, fizetni meg nincs kedvem érte.
Nekem nagyon-nagy csalódás ez a cucc, soha még egyszer asus cuccnak még a közelébe sem megyek. Pedig régen az alaplapjaikat szerettem.[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz Avicularia #1963 üzenetére
Én azért megpróbálnám, hátha elismerik, hogy elhasználódás miatt van.
-
Avicularia
veterán
Tegnap vettem észre, hogy mindkét aljzat jobb oldali széle, amibe a dokkoló kapaszkodik el van repedve, várhatóan ki fog törni mindkettőnél a keret
Pedig sose volt leejtve, csak használom rendesen, naponta viszem magammal tokban hordva és 1 év alatt megadta magát a keret. Gondolom as asus nem cseréli mivel fizikai sérülés. -
bostone
addikt
Sandisk mobileultra 64 gb micro sdxc-t használ valaki? Működhet mindenféle ügyeskedés nélkül?
-
zsakadam
tag
XDA-n olvastam (asszem), hogyha a töltő USB része vmiért nem érintkezik rendesen, akkor nem tölt csak 5V-vel, 15 helyett. Érdemes párszor ki-be húzni az USB kábelt a töltőfejből és figyelni,hogy rendesen be legyen dugva. Ha töltés közben nem világít a led, akkor az azt is jelentheti, hogy csak 5V-vel tölt.
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Valaki lenne szives lemérni a képernyő látható méretét pontosan nekem, hogy a matt fóliáját használhatnám-e egy másik gépen?
Előre is köszönöm!!!
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
bostone
addikt
válasz Unbaised-Ben #1948 üzenetére
A végeredmény engem is érdekelne, le cserélném a kártyámat egy nagyobbra, a class4 32 gigásak egész jó áron beszerezhetők, de ha nem tudom használni inkább kihagynám.
-
Keresztapper
senior tag
Sziasztok!
Smart Coverhez appot tudtok mondani? A Play-t megnéztem, de vélemények nem nagyon vannak. Itt valakinek van tapasztalata?
Előre is köszi!
-
mgTerminator
veterán
válasz Unbaised-Ben #1948 üzenetére
Akkor feladom, nincs több 5letem :S esetleg próbáld meg a memóriakártya topikban!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz mgTerminator #1946 üzenetére
természetesen az is megvolt, sőt, külön progival is formáztam, sőt, fényképezőgéppel is, de semmi :S
-
Keresztapper
senior tag
-
mgTerminator
veterán
válasz Unbaised-Ben #1945 üzenetére
Hmmmm..... Esetleg egy teljes formázás?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz mgTerminator #1944 üzenetére
de a windows hogy-hogy látja? :S
-
mgTerminator
veterán
válasz Unbaised-Ben #1943 üzenetére
Hát akkor úgy néz ki hogy kuka sajna :/
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz mgTerminator #1942 üzenetére
köszi minden "verziót" kipróbáltam, ntfs, fat32, exfat, mind1, nem jó sajna
-
mgTerminator
veterán
válasz Unbaised-Ben #1941 üzenetére
Gondolom File System-re gondolt, vagyis fájlrendszer. Szegény elfelejtett magyarul.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Keresztapper #1936 üzenetére
mi az az fs?
-
mgTerminator
veterán
Nem tudjátok mennyibe lehetne eladni mostanság egy ilyet nyitott bootloaderrel?
-
Avicularia
veterán
1-2 napja kiesett a billentyűzetből az alul középen lévő kis gumi tüske. Lett a kijelzőn jópár apró pötty amiről volt már itt a topikban szó. Ilyenkor kár, hogy nem gorilla glass a kijelző. Ilyen kis gumi izé miatt jól összebacódott a kijelzőm
-
Keresztapper
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, telefonváltáson estem át, és igen, jó helyre írtam
Történet: adott egy HTC Wildfire S, amiben volt egy 16gb-os Samsung sdhc microsd, zökkenőmentesen működik. Egy vadi új LG 4x HD telefonba akartam átrakni, miután leformáztam. Csakhogy, a telefon nem is észleli, ezután beleraktam a szeretett tabletembe(TF300T), és ez se látta, mintha be sem raktam volna, utána direkt raktam dolgokat a kártyára, de így se látják. A 2 gigás sandisc karit persze azonnal látják.
A kérdés a következő: Mi lehet a gond? Mi lenne rá az esetleges megoldás? Emlékszem, hogy voltak páran akik hasonló gondokkal küzdöttek. Várom a segítségüket , nincs kedvem kiadni új microsd kártyára a pénzt...
Lehetséges, hogy a Jelly Bean, nem szereti a kártyát? Csak mert a 2.3.5-ös HTC-n vígan működik... -
szepi23
tag
Sziasztok!
Ma reggel sajnos leejtettem a gépet, eltört az érintőpanel
Érdemes az asus szervízbe küldeni vagy tudtok alternatív megoldást? A kijelző működik, nem sérült. -
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1931 üzenetére
Avicularia gyári rendszert használ, írj neki privit, hátha!
-
FrankóStein
aktív tag
Hát jó, bár nem hiszem, hogy itt lenne olyan, aki a két szép szememért ezt megtenné. :-)
Tehát:
Ha nagyon szépen megkérlek benneteket, akkor valaki a gyári appokat kimásolná nekem valahová?
Pl www.box.com , vagy www.dropbox.com -ra?
Köszönöm szépen előre is!:-)
-
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1929 üzenetére
Mondtam már, kérj meg valakit hogy másolja ki a gyári alkalmazásokat. Rootal vissza tudod másolni és megadni a jogokat. Akkor elvileg működnie kell az asus telepítőnek is.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz mgTerminator #1928 üzenetére
Hát az már egy másik történet...
Már tökmindegy, mert ha igaz (márpedig igaz), ahhoz bootloadert kell nyitni, hogy visszaállíthassam a gyári ROM-ot, de visszazárni ugye nem tudom, tehát mostmár mindegy... :-) -
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1927 üzenetére
És ha gariztatni kell? Hogy állítod vissza?
-
FrankóStein
aktív tag
Nnnna. :-)
Végre kiderült, hogy a múltkori igyekezetem a gyári ROM visszatételére felesleges pánik volt. Akkor azért akartam, mert korábban próbálkoztam egy ismerősöm mobilnetjét életre kelteni a TF300T-n, de a tárcsázás után mindig visszaállt alaphelyzetbe és nem csatlakozott. Azt hittem, hogy ez valami gyári progi hiánya miatt van, amit a rootolás után kitöröltem.
Ma alkalmam volt új próbára, és kiderült, hogy PIN kód kérés van beállítva és ennek hiánya miatt nem csatlakozott, most ahogy beállítottam, azonnal sikerült. :-)
A progi amivel sikerült a PPP widget.
Az ismerősöm stickjét nem ismerte fel a tabletem, de van nekem független E220, ami gond nélkül csatlakozott.
Van ennél jobb stickem is, de az Voda függő: K3765. A SIM pedig T-s, így azt nem tudtam kipróbálni. :-([ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz Unbaised-Ben #1924 üzenetére
De itt ő szerinte nem lehetett volna visszakapcsolni utazómagasságon sem.
Mintha a mythbusterben tesztelték volna ezt is és valami olyasmire emlékszem, hogy minden utasnak egyszerre 3 telefonon kellene beszélnie hogy meg tudja zavarni a gép elektronikáját.
Persze repülőmódba teszem én is a telefonomat mikor repülök, de egy ütődött stewardess miatt nem fogom kikapcsolni teljes repülési idő alatt. Jó hogy az akksit nem akarta a jónéppel kivetetni -
mgTerminator
veterán
válasz Avicularia #1923 üzenetére
Nekem 1x azt mondták h ez hülyeség, csak a gyártó hülyíti a népet. Vagy valami ilyesmit mondott a nő. Na mondom téged se az eszedért vettek fel Amúgy bebizonyították h a teló használata nem zavarja a gép elektronikáját.... Amikor kanadába mentem akkor lazán néztem a filmet telón, egy szót nem szóltak.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Avicularia #1923 üzenetére
Persze, ők a biztosra mennek, ettől függetlenül én voltam olyan rendes, hogy fel és le szállásnál azért kikapcsoltam, de utazó magasságnál visszakapcsoltam a tabletet, repülő módban
-
Avicularia
veterán
válasz Unbaised-Ben #1922 üzenetére
Repültem olyan járaton, ahol elmondta a légikísérő, hogy a repülő mód nem engedélyezett, mindenkinek ki kell kapcsolnia a mobilját. Aha, na persze
-
ystuc
tag
Srácok! Ma a jobb alsó sarokban az óra mellett megjelent egy kis repülő ikon. Csak nem tudom mitől...? Nem emléxem rá, hogy bármit nyomogattam volna. Na meg azt sem tudom mi ez? Mivel nem sim kártyás a kütyü, a repülő üzemmód nem tudom minek lenne benne...? Vagy ez az? De mitől jött elő? És hol lehet kikapcsolni? Egyáltalán mi célt szolgál? Köszi!
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1918 üzenetére
Hát mert anélkül elvileg se root, se recovery, se főzött rom nem tehető fel. Max megkérsz valakit itt a fórumban hogy másolja ki neked az összes rendszer appot, azt visszaállítod, utána már lehet h a gyári szoftot is fel tudod tenni és akkor a root is letakarodik. Mostmár csak ez az egyetlen járható út....
-
FrankóStein
aktív tag
válasz mgTerminator #1917 üzenetére
Nos, egy fórumban a fórum admin azt mondta, hogy mindenképpen nyitott bootloader kell ahhoz is, hogy a recovery működjön. Így nem teszem inkább próbára, félek a garivesztéstől.
Bár mostmár nem tudom, vajon elvileg az, hogy nem nyitott a bootloaderem, de a root mégis rajta van, és kitöröltem jónéhány gyári alkalmazást, az minek számít - garivesztésnek? A rootot mondjuk eltudom tüntetni, de a hiányzó appokat már nem tudom feltenni. :-) Az ASUSnál pedig a garancia vesztésnél egyértelműen a bootloader nyitást említik... -
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1916 üzenetére
Hát sajnos nem egy hétköznapi eset :/ Én kifogytam az ötletekből, esetleg nézz szét xda-n, hátha van nvflash vagy valami...
-
FrankóStein
aktív tag
válasz mgTerminator #1915 üzenetére
Látom, de az nem a root hiánya miatt van, hanem más miatt, ami lehet, hogy a bootloader miatt van, de lehet, hogy nem - nem tudom. Ezért tettem fel a kérdést, hátha valaki tud valamit rá mondani.
-
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1914 üzenetére
Hát de látod h rendszer alól nem tod visszaállítani gyárira....
-
FrankóStein
aktív tag
válasz mgTerminator #1913 üzenetére
Rootolva van. Van már olyan 1 klikkes root, amihez nem kell nyitni.
-
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1911 üzenetére
Ha zárva van a bootloader akkor még rootolni sem tudsz, zárt bootloaderrel csak ics alatt lehetett. Lehet hogy a gyári visszaállításhoz nyitni kell majd.... Jobban jártál volna ha csak letiltogatod az alkalmazásokat
-
lacehu
csendes tag
Hello!
Az miért lehet, illetve hogyan tudom orvosolni, hogy az akku csak olyan 54-57%-ig tölt fel csak utána leáll (pl, este rádugom, és reggel csak 5x%-on van).
Ha ilyenkor kihúzom, és bedugom a kábelt, akkor újból tölteni kezdi, akár 100%-ig. -
FrankóStein
aktív tag
Tegnap megint próbálkoztam más recovery-kkel. Semelyik nem működik, valamiért mindig a gyári indulna el, ami persze rossz. Kipróbáltam a ROM Managerrel és a ROM toolbox-szal is recoveryt telepíteni, de egyik sem jó. Ilyenkor számít a bootloader állapota?
Vagy más baj lehet? pl: hiányzik rendszerfájl, vagy megsérült valami partició?
Szerintetek? -
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1909 üzenetére
Nem sűrűn vagyok pc közelben, táblát és telót használok, flashplayer meg nincs, mert nem működik....
-
FrankóStein
aktív tag
válasz mgTerminator #1908 üzenetére
Bocsi, tegnap este óta nem volt netem, most csinálták meg.
A Box-ra töltöttem fel, PC-ről semmi gondot nem okoz megnézni, tableten viszont lennie kell flashplayernek, igen. Nekem van, nem gondoltam, hogy van olyan akinek nincs. Akkor hagyd, ha ez az akadálya a megnézésnek. Jobb ötletem nem volt/nincs, mint onnan megosztani a képeket. -
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1906 üzenetére
Ez most komoly hogy flash kell ahhoz hogy megnézzem a képeket?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz MrPetya19 #1905 üzenetére
Igen az van. Azért mondtam, hogy jó lenne ha most jelenne meg frissítés, mert akkor lehet, hogy azzal már lehetne valamit kezdeni. Ez a mostani, mivel ugyanaz a verzió, ami telepitve is van, nem akarja "frissíteni" mert nincs mit frissíteni. Csak az a kérdés, hogy a frissítés tenne-e fel más appokat is, vagy csak a már telepítetteket venné figyelembe és csak azokat frissítené-e.?
[ Szerkesztve ]
-
FrankóStein
aktív tag
válasz mgTerminator #1904 üzenetére
https://www.box.com/s/xw71xdql4ou1b2tvns8y
Ezek vannak. -
MrPetya19
addikt
válasz FrankóStein #1902 üzenetére
Nem úgy értettem, hanem hogy az asus honlapjáról a legújabb van-e meg, mert nem lehet downgradelni.
-
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1903 üzenetére
akkor nem az... A system/app mappában lévő fájlokról csinálsz nekem screenshotot? Próbálkozz recoveryben, de nem tudom hogy nyitás nélkül hogy fog ez így sikerülni :S
-
FrankóStein
aktív tag
válasz mgTerminator #1901 üzenetére
Csomagtelepítő, és Csomaghozzáférés segéd van az összes folyamatok között. De mindkettőnek "droid" ikonja van, és mindössze 4 kb-osak. Lehet, hogy sérültek?
-
mgTerminator
veterán
válasz FrankóStein #1899 üzenetére
Hát.... Asszem valami csomagfrissítő vagy valami hasonló lehet a neve, meg ha jól emléxek akkor kell lennie egy fogaskeréknek is az ikonjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- További aktív témák...
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest