- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
tag
Én pont emiatt használom az Edge böngészőt... Igen kevesebb a funkciója, kevésbé kiforrott, butább mint egy Firefox, de cserébe nem nyírja ki a gép erőforrásait. Persze az IKEA konyhatervező webolddala lehet nem futna tökéletesen, de böngészésre, tartalomfogyasztásra ugyanazt tudja, mint a többi. A mostani frissítéssel egyébként jöttek bele kényelmi funkciók, újítások.
-
domos
senior tag
A Windows Store-ból leszedhető mobil verziós Office csomag ilyesmire viszont egészen használható, mondjuk engem nagyon zavar a multitaszkolás hiánya, egy Edge + valami Office csomag még szépen elfut, de ha ennél többet küld rá az ember, akkor elég hamar eléri a végét. Az ilyen cuccok szerintem videózásra + olvasgatásra jók igazán, minden másra inkább laptop. Nézz meg mondjuk egy Xiaomi Mi Notebook Air 12.5-öt, ha belefér a keretbe. Az 2-3x erősebb hardver, mégis kicsi, könnyű, és nagyon szép kijelzője van.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Romvr
őstag
Komolyabb irodai munkára egy 10"-os tabletet csak extrém esetben ajánlanék. Oda már kell a 13"-15" főleg ha Excel táblákat szerkesztesz nagy iparban. Ha pedig Word megy orvérzésig akkor a teljes értékű normál méretű billentyűzet sem árthat.
Ez a tablet/latop inkább csak alkalmi excel + word-re elég, de ha napi 8-10 órán át akarsz ezzel foglalkozni rajta akkor egy idő után kényelmetlenné válik. Tudom mert próbáltam. 5-10 oldal word és többszörösen beágyazott függvényekkel ellátott excel szerkesztése után bizony belefárad a szemed/kezed a 10"-os mini billentyűs tabletbe.
Szóval ha komolyan irodai munka lenne a cél akkor méretben és teljesítményben is felfele kellene lépned. Ha pedig követelmény az érintő felület és a Tablet Mode akkor Lenovo Yoga 710, Microsoft Surface Book vagy HP X360...stb kategóriában keresgélj.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
domos
senior tag
Ha irodai munkára kell, akkor javaslom hogy kerüld el az atom procis cuccokat. El lehet szüttyögni rajtuk, de ha az ember haladni akar akkor nagyon frusztráló élmény tud lenni... a multitaszkot meg el lehet felejteni.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest