Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Szerintem ne kockáztass, hanem irány a hivatalos szervíz. Mivel rz nem egy tömegtablet, nem is lehet hozzá mindenféle utángyártott alkatrészeket szerezni, ha meg mégis sikerülne akár egy leselejtezett gépből, a csere szerintem is van annyira bonyolult, hogy ne érjenmeg otthon nekiállni kis csavarhúzóval.
Mindig mindenkit pumpolok, hogy érintős cuccokra kijelzővédő üveget (!) kell tenni, pár ezer forint, és nem lesz gond. Én még soha nem törtem be kijelzőt, pedig rendszeresen ellenőrzöm, hogy van e még gravitációs vonzása a bolygónak. Ha nem volt védőüveg rajta, akkor sajnos ez lesz a tanulópénz, de szerintem kategóriájában van olyan jó ez a gép, hogy megérje kicseréltetni a kijelző üveget, ha maga a kijelző nem sérült, akkor nem lesz horror összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest