- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Szerintem ne kockáztass, hanem irány a hivatalos szervíz. Mivel rz nem egy tömegtablet, nem is lehet hozzá mindenféle utángyártott alkatrészeket szerezni, ha meg mégis sikerülne akár egy leselejtezett gépből, a csere szerintem is van annyira bonyolult, hogy ne érjenmeg otthon nekiállni kis csavarhúzóval.
Mindig mindenkit pumpolok, hogy érintős cuccokra kijelzővédő üveget (!) kell tenni, pár ezer forint, és nem lesz gond. Én még soha nem törtem be kijelzőt, pedig rendszeresen ellenőrzöm, hogy van e még gravitációs vonzása a bolygónak. Ha nem volt védőüveg rajta, akkor sajnos ez lesz a tanulópénz, de szerintem kategóriájában van olyan jó ez a gép, hogy megérje kicseréltetni a kijelző üveget, ha maga a kijelző nem sérült, akkor nem lesz horror összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest