- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorro(hun)
tag
Szóval ahogy látom elég sok embernek van tapasztalata (főleg rossz) az Asus support-jával kapcsolatban.El mondánék most én is két story-t:
1. Néhány éve vásároltam az asztali gépembe egy P4B lapot (P845-ös, S478-as) aki még emlékszik... Egyik nap kapcsolnám be a gépet semmi. Gondoltam biztos csak áramtalanítom és resetelem a Biost és majd Post-olni fog, de ismét semmi. Előző este csak simán kikapcsoltam (semmi füst , semmi lángolás...) Gép felpakol hátamra (4. emeleten lakom lift nélkül) elvisz számítógépboltba. Ott megállapították, hogy meghalt a lap. Garban cserélték. Állítólag ez a típus kb. 1-évet bírt átlagban. Nálam ez a 10. vagy 11 hónap lehetett. Később ezt a gépet eladtam és az új lap is kb. ugyanennyi idő után megadta mágát az új tulajnál...
2. Jelenlegi notebook-om egy AsusK50AB egy ideje vacakolt. A problémáim a hangszórókkal és az optikai egységgel adódtak. Előző (szerintem) túl halk, pedig a párom Compaq gépében is ugyanaz a márka van és az jóval hangosabb, utóbbi pedig nagyon válogatós lett a lemezekre: írni egyet sem akart , olvasni pedig az esetek nagy többségében nem.
Döntöttem. Garanciális javítás. Futárral felküldtem a gépet és a következő nap hívnak, hogy az optikai egységet kicserélték , de a hagszóróknak nincs semmi baja szerintük, továbbá tájékoztattak, hogy ne használjak virtuális meghajtót Win7 64bit alatt és hogy csak a support oldalon lévő meghajtókat használjam. Ehhez képest felraktak egy olyan Bios verziót, amit még a net-en való hosszas keresés után találtam csak meg és nem szerepel a support oldalon sem a felsorolásban... (K50AB 222 Bios)
A javítás egyébként sikeresnek mondható. Persze nem értem, hogy miért ajánlanak valami olyat, amit már hosszú hónapok óta nem frissítenek és miért használnak olyan software-t amit az átlagfelhasználók nem érhetnek el?
Elnézést, hogyha túl hosszúra nyújtottam a hozzászólásomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fedora Linux
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged