Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
a felajánlás mellett mindig ott van az, amit beírsz, ha arra ráböksz, akkor azt adja be
amúgy ha beírsz valamit, amit nem ismer, akkor utána már megjegyzi, ezért érdemes helyesen beírni a szavakat első körben, aztán meg csak pár betű után rábökni a felajánlottra, mert így elég gyorsan lehet írni vele
olyan mint a prediktív bevitel, 15 évig sose használtam, aztán mikor 1 éve elkezdtem használni, rájöttem, hogy sokkal gyorsabb mint bepötyögni minden szót

amúgy megjött a gyári asus persona cover (végül nem a hajtogathatós lett), elég minőségi darabnak tűnik, bár még nem volt fent a gépen
kíváncsi vagyok, vajon ez is lezárja-e a képernyőt, vagy csak a drágább transcover
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest