- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Én vettem egy ilyen Asus tablettet. Ez az első tablettettem és nagyon elégedett vagyok vele. Szép a kijelzője, gyors és tényleg elmegy 10 órát. Nekem már android 4.2.2-vel volt gyárilag telepítve. Nálam ez az 50 rúgó volt a határ árban és nem akartam olyan készüléket venni, ami pont azokat a funkciókat nem tudja kompromisszum mentesen amikre tablet valók mint például fénykép vagy filmnézés gyenge kijelző miatt illetve az egész napos használat a gyenge akkumulátor miatt.olcsó készüKek vannak az ismerősi körömben illetve apósom és 18 ezer forintér vesz egy tabletet de szerintem azok a kényelmes használatra.lemerülnek nagyon hamar apósomè 45 percet bír lassú akadozik nagyon csúnya kijelzője Az android operációs rendszer nagyon tetszik ez az egész bejegyzést szinte teljesen hang alapon vittem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest