- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
iskolában csak írni tanultatok meg, olvasni nem? 1-2 hete írtam erről a frissítésről. az hogy neked "nem jön" az több okból is lehet. pl nincs wifi, vagy ki van kapcsolva az automatikus frissítés keresés és kézzel egyszer se nyomtál rá a rendszerfrissítés/frissítés ellenőrzése gombra, vagy ha igen akkor olyankor amikor terhelt a szerver és timeout-ra fut.
mellesleg nekem a kamera verzio is 800000 , ha nem hiszed eljössz megnézed. kép feltöltésre nem pazarlom az időt, úgyis azt mondanád hogy fotosoppolt (mintha abból nekem sok hasznom lenne, lol b+). -
khalox
őstag
És mégis, mit gondolsz, milyen szerepet töltenek be ezek az úgynevezett "frissítések"? A kernel ugyanaz, a verzió ugyanaz.
Valamit szabad pl. az EU-ban és máshol, amit az USA-ban nem és fordítva. Pl. át kell nevezniük egy app-ot, mert a nevében mondjuk benne volt, hogy "Google" vagy hasonló, és nem volt joguk használni és egyből a nyakukba lihegnek, és jön a "javítócsomag".Kár ezt a frissítés dolgot túlspilázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest