Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
válasz
SztiviVander #4245 üzenetére
Mondjuk nekem nem hiányzik a csoki,sőt most raktam vissza az eredeti romot,elég az én felhasználási területeimre.Meg én akkufetisiszta vagyok,ebben meg verhetetlen.
-
Freiherr
őstag
válasz
nickcreeper #4219 üzenetére
LG
ASUS
NEXUS
Én most így döntenék,LG frissebb cucc,tovább lesz support,ami itt már nem létezik,persze emiatt nem dobom a cuccot,nálam az üzemidő a No.1. szempont. -
Freiherr
őstag
válasz
SztiviVander #3800 üzenetére
Sikerült,köszönöm.
-
Freiherr
őstag
Valaki leírná a rootolás menetét?Nincs bajom a szoftverrel,de ezek a b.zi reklámok kiidegelnek,ahhoz meg kellene.
-
Freiherr
őstag
De minek irogat ide olyan ember,akinek nincs is ilyen készüléke?
Én meg leszarom az OTG-t,volt pár kínai tabom,azok után megváltás a szoftver meg az üzemidő. -
Freiherr
őstag
A gyári launcher-hez honnan lehetne szerválni különböző témákat?
-
Freiherr
őstag
Hali!
Én is becsatlakozom,ma reggel vettem a tecsóban.
A vevőszolgálatnál,ahol lepecsételték a garijegyet,azt mondta a kislány,hogy háztól-házig gari van,ha beregisztrálok,ez nem rossz.
Másik,56%-on állt az akksi,most töltőn van,elég ha feltöltöm teljesen,vagy hagyjam rajta még utána is?Valami 8 órát emlegettek a topikban első töltésre,nem tudom,ennek van-e értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest