Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Nincs ebben semmi fura. 26-27 éve ülők számítógépek előtt. Amit nagyon megtanultam:
- Ne frissíts, amíg nincs olyan funkció, ami az egyébként stabil programod/rendszered még jobbá teszi.
- Nem frissítünk bios, amíg nem cserélünk olyan prociara/memóriára, ami későbbi biosokban támogatott csak.Ezek fényében első dolgom az, hogy kikapcsolom a play-en is a frissítést. Miért? Legjobb példa a BS Player:
1.9.151 után ki kellett venniük az ac3 támogatást. Persze, így nincs a filmeknek hangja... De a program frissül azóta is, csak már sok értelme nincs a sok "csilivili" funkciónak, ha nincs hang...
Hajdanán aznap vettem meg a 98-at, amikor az xp kijött. Mért nem egyből azt? Hogy elolvashassam, ki mit ír róla, ki mit tapasztalt. Tudod: Az okos más kárán tanul, a hülye a sajátján...
Mindenki eszeveszett mód frissített Vistára... Aztán persze káromkodott, milyen szar... Kivártam a 7-est... Jó döntés volt...
Így már remélem, érted mért nem frissítek észnélkül...
Ui.: Mennyivel lett hosszabb az üzemidő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Windows 7
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Synology NAS
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest