Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Nincs ebben semmi fura. 26-27 éve ülők számítógépek előtt. Amit nagyon megtanultam:
- Ne frissíts, amíg nincs olyan funkció, ami az egyébként stabil programod/rendszered még jobbá teszi.
- Nem frissítünk bios, amíg nem cserélünk olyan prociara/memóriára, ami későbbi biosokban támogatott csak.Ezek fényében első dolgom az, hogy kikapcsolom a play-en is a frissítést. Miért? Legjobb példa a BS Player:
1.9.151 után ki kellett venniük az ac3 támogatást. Persze, így nincs a filmeknek hangja... De a program frissül azóta is, csak már sok értelme nincs a sok "csilivili" funkciónak, ha nincs hang...
Hajdanán aznap vettem meg a 98-at, amikor az xp kijött. Mért nem egyből azt? Hogy elolvashassam, ki mit ír róla, ki mit tapasztalt. Tudod: Az okos más kárán tanul, a hülye a sajátján...
Mindenki eszeveszett mód frissített Vistára... Aztán persze káromkodott, milyen szar... Kivártam a 7-est... Jó döntés volt...
Így már remélem, érted mért nem frissítek észnélkül...
Ui.: Mennyivel lett hosszabb az üzemidő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Avast! Antivirus topic
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest