- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Volt már egy ilyen HD 7-es Tabletem annak idején, amit imádtam, akkor is szépen pörgött a fórum! 10 óra kijelző idő nekem simán összejött vele. Csak aztán eladtam egy jobb reményében. Szerencsére a családban van még 1 ilyen kis kütyü, imádják azt is. Most viszont más ügyben írok, Edigital akcióban sikerült vennem egy refurbished ME70C típusú készüléket, ezért teszem is OFF-ba rögvest. De ennyit megért a HD 7-es emléke!
Szóval Edigital szerint ez egy ME70C, 2 magos, Intel Z2520-as procival szerelt kütyü. Én ezt elhiszem, hogy így van, de nekem Antutu tesztprogi 4 magos, 1,2 Ghz-es procit írt. Még a magokat is kiírta egyesével, melyik milyen frekvencián megy. Minden más egyezik az Edigital oldalon írtakkal (kivéve, hogy VAN benne GPS, amit E-digital nem tűntet fel).
A Tablet maga azt írja, hogy K01A a típusa. Erre viszont ME 70CX-et hozott az Asus hivatalos oldala. Azért kérdezem ezeket, mert nem tudom milyen firmware-t lehet rárakni. Asus honlapja szerint ezek a firmware-ek rakhatók rá. Illetve itt jön a másik kérdés is, hogy van-e értelme? Most Android 4.3 van rajta. Nem nagyon laktam még be, éppen ezért is akartam kérdezni, hogy van-e rá valami jó kis ROM. Jelenleg nincs gond a 4.3-mal, ma tesztelni fogom, Offline navi lesz neki a nagy feladat. Illetve lehet, hogy a gyerkőc néz majd rajta mesét a hátsó ülésen. De azért csak érdekelne, van-e rá Lollipop, esetleg valami kiherélt 6.0?Köszi előre is, ha nagyon rossz helyen járok, hajtsatok el, de én nem találtam ehhez a kütyühöz külön Topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Elfelejtettem a film címét
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest