- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
waccamár #4786 üzenetére
Nekem hasonló szitum volt. Annyival korrektebb helyzet állt fent, hogy a gép lemerül, hisz nem vette fel a töltést. Így tudtam csinálni egy mentést, majd egy gyári visszaállítást mielőtt elküldtem gariba.
Így, kikapcsolt állapotban nem fogod tudni lementeni az adatokat, a szervízben pedig 100%, hogy elveszik minden. Annyit tehetsz meg, ha van hozzá affinitásod, hogy szétkapod, leveszed a hátlapot és minden dugaszt lehúzol az alaplapról, 10 - 15 mp-re, majd mindent vissza. Hátha bekapcsol.
Ha ez sem segít, akkor garancia.
Szvsz alaplap cserés lesz a készülék, vagy kicserélik egyből egy újra, így nem buherálnak az adatokkal. Ahogy tudom van nekik amúgy adatvédelmi nyilatkozatuk, persze ez sok esetben talán csak formalitás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest