- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Páromnak ilyen tablet-je van, és nem kapcsol be.
Említette már egy pár hete, hogy az akksi százalék egyszer nagyot esett, de azt betudtam egy szoftveres hibának.
Töltést sem vesz fel, sem hálózatról, sem gépről.
Bekapcsoló gomb hosszan nyomásra nem reagál, hangerő le + bekapcs.-ra sem.Esetleg valaki másnak volt már ilyen problémája?
Ha igen, hogy sikerült megoldani? Van valami trükkje?Még garis, lehet az lesz a vége, csak jó lenne az adatokat lementeni róla.
(Ha Google eszközkezelőben látjuk a tablet-et, de nincs bekapcsolva, akkor lehet valahogy távolról törölni? Vagy így mindenképpen csak két lehetőség marad: 1. Bukjuk az adatokat (képeket főleg) ha gari során esetleg újrarakják, 2. ha bekerül a szervízbe, akkor a szervizes hozzá fog férni minden adathoz).
Nekem Nexus 4-em van, képben vagyok a kifejezésekkel, úgyhogy nem kell szájbarágósan magyarázni, viszont ha akárkinek akármilyen tippje, vagy tanácsa van, megköszönném ha megosztaná!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest