Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
Pont így csináltam én is, kilőttem mindent. Eleve a gyári alkalmazások javát tiltottam, az ikon ott maradt, de se nem indul el, se nem foglal a memóriából semmit. Így marad egy olyan 530mb szabad memória.
Reggel még visított nekem egyszer az ébresztésnél, akkor anyáztam, kinyomtam és visszaaludtam
Aztán mikor véglegesen felkeltem akkor már nem ment a tab plussz ugye lemerült a retekbe. Most néztem az imént rá, 95% volt délben, most 92%, kb 6 óra tétlen állapotban. Szóval most jól viselkedik, akkuval lenne gond akkor produkálnia kéne az éjjeli anomáliát, de egyelőre minden szép és jó. Tegnap is mikor nyomkodtam alig merült, pedig izzítottam rendesen.
Go launcher ex került rá, mert idegesített a gyári tré szaggatása, akku kímélő mód ki van lőve, bekapcsolás esetén szintén beszaggat néha, de amint olvastam ez általános dolog mindenkinél
Amúgy egyik gyári alkalmazás, nem tudom már mi a neve, ahol híreket lehet olvasni, az vmi betegesen durván szaggat. Nem lehet görgetni benne, mert nagy tákk-tákk az egész, irgalmatlan durván szaggat, nem is értem miért tették fel rá mint alap program.
Lefutattam a teszt programokat, ott amúgy mindenben jobb eredményt kaptam mint amiket neten vagy itt találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest