Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor passz, nekem mindig sikerült ily módon "életet lehelni" bele. Akkor ezek szerint ott valami más bug lehet.
Persze nagyon idegesítő volt, mint írtam is egy bizományiban vettem 1 hónaposan, de sajnos jól beleturkáltak a rendszerébe, semmilyen frissítés nem ment fel rá, néha úgy eldobta a wifi-t, hogy alig bírtam működésre bírni.És szerintem ez mind amiatt volt, mert fontos dolgokat kitörölt belőle az előtte lévő barom gazdája! Ezért visszavittem és inkább vettem egy teljesen újat.
Ezzel az alig két hetes vadi újjal még ilyen nem fordult elő. Sőt semmi, gyorsan és szépen teszi a dolgát, kifagyasztani sem tudtam.
Az aksiját én nem formáztam, felraktam töltőre és kb 3 óra múlva le is kaptam róla, mikor 100% volt a töltöttségi szint. Napi 2-3 óra (net, film, zene, etc..) használat alatt 5-dik napja 42 százalékon áll.Szóval fasza kis gép, mellettem főleg a párom használja, (nekem van egy iPad-om is, ne azt buzerálja), de kíváncsi voltam az android rendszerre is emellett, de persze a nők többsége általában (tisztelet a kivételnek) mint mindenhez, ami műszaki dolog, néha ehhez is néha tök agyvelőgyulladások. Ilyenkor győzőm visszaállítgatni a dolgokat.
Jó kis gép na!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Huawei MatePad Pro
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest