- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk67
csendes tag
válasz
emerzee #2637 üzenetére
Én próbáltam és megy
Már régebben írtam Neked, hogy vettem egy külsőtápos USBHUB-ot és azzal működik a billentyűzet, az egér, még egy kontrollert is próbáltam az is működik. Sajnos a pendrive-ot nem látja, pedig többet is próbáltam. Valószínűleg, ha root-olnám a tabot, akkor ez is működne.
Ezután szétvágtam két usb hosszabbítót és készítettem belőle egy otg kábelt, amit tápra is lehetett dugni, de nem működött a HUB nélkül.
Csak foglalkoztatott a dolog, ezért a gyári otg kábel vezetékén a piros és fekete érről leszedtem a szigetelést és hozzákötöttem egy usb dugó piros és fekete erét. És láss csodát, működik a dolog.Próbáltam a tab töltőjével, a PC usb kivezetésével, sőt a kocsi szivargyujtójával is, és minddel működik.
A következő lépés az, hogy venni kellene egy külső akkumulátort, hogy azzal működik-e. Így már nem lenne helyhezkötött.Ha még ezek után sem hiszed el, akkor össsze kellene jönnünk valahogy (esetleg skype-on, bár nem nagyon használtam még) és megmutatom neked
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- iPad Air - 16 GB
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Macbook White 13" unibody
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest